Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Az igazság az, hogy a térképen jelölt útvonalak sem rosszak, de bicajozásra nem mindegyik ideális. Mikor lenne a túra, ha idõben megfelelne, esetleg tudnék csatlakozni.

Szia,
Ha ez nekem szól, akkor vasárnaptól két hétig Pogonyban leszek, heti két túrára gondoltam a környéken és talán egy kitérõre a Bükkbe, eddig ennyi a biztos.
Köszönöm az ajánlatot!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Az igazság az, hogy a térképen jelölt útvonalak sem rosszak, de bicajozásra nem mindegyik ideális. Mikor lenne a túra, ha idõben megfelelne, esetleg tudnék csatlakozni.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Látatlanban 14 óra 57 percet tippelek (mivel nem ismerem a terepet). Amennyi információm van, az már szerintem jó idõ lenne. De a lényeg Zsóci, hogy végig menj. Hej, ha én is köztetek lehetnék. De minden nem megy.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Én 14.55-öt tippelek, ha bejössz, megszponzorállak egy zselével( ha Jani hoz pestrõl).:bell:

Húú gecc, az nekem is lehet kéne...:love1:

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Hát Zsóci!

Kemény vagy mint a vídia, végigtolod, mégpedig 15óra17 perc leforgása alatt!

Az elejét ne kapkodd el!!!

Egyébként a többi indulónak is sok sikert kívánok!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Egy kis játékkal szeretném feldobni a fórumot!

A hétvégén indulok a salzkammerguti 200-as távon:lol1: , ha van kedvetek tippeljétek meg, hogy sikerül-e végigmennem ( vagy nem ) és kb. mennyi idõ alatt. Aki az eredményemhez legközelebbi idõt írja az kap valami helyi szuvenyírt! A limit idõ 16 óra, ebbõl lehet kiindulni.

Sok sikert a tippeléshez! Szerencsejáték Zrt.:heej:

Én 14.55-öt tippelek, ha bejössz, megszponzorállak egy zselével( ha Jani hoz pestrõl).:bell:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

A hétvégén indulok a salzkammerguti 200-as távon:lol1: , ha van kedvetek tippeljétek meg, hogy sikerül-e végigmennem ( vagy nem ) és kb. mennyi idõ alatt. Aki az eredményemhez legközelebbi idõt írja az kap valami helyi szuvenyírt! A limit idõ 16 óra, ebbõl lehet kiindulni.

Sok sikert a hétvégén indulóknak!
Zsóci, ne feledd az egész SHKE Veled van!!! Ha bármi gigszer lenne, csak gondolj arra, h épp akkor az egész team ordítja a füledbe, h végigcsinálod!!! Vagy gondolj arra, h ha nem csinálod végig, akkor az összes szerszámot, ami a Veloban fellelhetõ, megnézzük kompatibilis-e a rectumodhoz! Ha Jocin múlik, akkor az lesz!:D :D
Hajrá Shke, hajrá Zsóci!!!:koncert: :klony:

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Na én egy gyenge matekkal 12.30 ig számoltam neked Zsóci!!!!! Agyig nyomjad vazze!!! épségben gyere haza!!!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Az nem kérdés, hogy végigmész, mer egy áll@t vagy!:D
Az idõre az én tippem 15:39:08.76 . Hajrá! Toljad neki!:mmraise:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Naná, hogy végigmész. 13 óra (max)

Mit nyer az, aki elsõként tippel? :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Azt meg tudnád mondani, h merre?:) A most vásárólt térképen nyoma sincs.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Köszönöm szépen!
A kohászról írt beszámolóidat olvastam, de a zéró helyismeretemmel inkább a jelzett utakban gondolkodom. A kerékpárutat nem láttam eddig sehol, ez valószínûleg a régi térképemnek tudható be, bár a turistautak.hu sem mutatja.
Amit viszont ott vettem észre az a zold jelzés a határ mellett. Az valóban ott van még, járható?

A kérkpárút idén lett felfestve, van egy rövid zöld, meg egy hosszabb sárga.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Köszönöm szépen!
A kohászról írt beszámolóidat olvastam, de a zéró helyismeretemmel inkább a jelzett utakban gondolkodom. A kerékpárutat nem láttam eddig sehol, ez valószínûleg a régi térképemnek tudható be, bár a turistautak.hu sem mutatja.
Amit viszont ott vettem észre az a zold jelzés a határ mellett. Az valóban ott van még, járható?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Assasinbug!
Jó kis utak vannak a jelzett területen. A Kohász-kék túra útvonala pl. Erdõkövesd és Bárna között, csak nem mindenhol a jelzett úton megy, azután Bárna elõtt ráfordulva a zöldre a Kiskõ felé. Javasolható lenne egy, a helyszínt ismerõvel együtt túrázni. Vagy: a Salgótarján kötüli erdei (terep) jelzett kerékpárutat is ajánlom.

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Szió!

Van pár túrás meg montis pubi, õk biztos tudnak majd valamit. Amúgy nincs sok különbség az aszfalt meg a terep között arra felé, nyugodtan mehetsz montival is. SÕT!!! Úgy fogalmaznék, hogy foltokban van aszfalt...

A tarjániaknak meg... : "Tedd vissza a nyuszit a dobozba":krol:

OK!!!Te virus

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Szió!

Van pár túrás meg montis pubi, õk biztos tudnak majd valamit. Amúgy nincs sok különbség az aszfalt meg a terep között arra felé, nyugodtan mehetsz montival is. SÕT!!! Úgy fogalmaznék, hogy foltokban van aszfalt...

A tarjániaknak meg... : "Tedd vissza a nyuszit a dobozba":krol:

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Sziasztok,

Tudnátok nekem túraútvonalat javasolni, Szilaspogony, Cered, esetleg Pétervására környékén terepen olyan 60km körül. Ahogy eddig néztem túristaút nincs túl sok jelölve, ezért is fordulok hozzátok.
kösz

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
GRAT mindenkinek aki végignyomta a DUNÁT!

Pár SHKE kép a netrõl:
http://picasaweb.goo...925282647074018
http://picasaweb.goo...927860079759554
http://picasaweb.goo...957234562482050
http://picasaweb.goo...957504558539074
http://picasaweb.goo...957953838185506
http://img2.tar.hu/p.../35315976.jpg#3

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts