Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Ó! Nem rémlik... Hol történt a tényállás? Szembõl vagy hátulról? Oszt miért nem nézted az OB-t?

Na szóval akkor kéremszépen: Eger elõtti szakasz, a város elõtti emelkedõ tetején közvetlenül:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

RSzabi!
Vasárnap, mikor tekertetek Eger felé, a hófehér jaguárból (ami egyébként Suzukinak volt álcázva) én integettem és dudáltam, és majdnem lementem az útról, annyira örcsiztem nektek:)

Ó! Nem rémlik... Hol történt a tényállás? Szembõl vagy hátulról? Oszt miért nem nézted az OB-t?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ez az, a siroki turnén megpirult nekem is a karom, pedig már elég barna volt. Most bicajos módjára vagyok lesülve, pedig otthon a kertben próbálom a mez alatti részt is barnítani. Sirokon jól látszik a csapat (velo.hu), különösen a Nagy család. Sajna, Bodrogi nem indul a Tour-on.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
RSzabi!
Vasárnap, mikor tekertetek Eger felé, a hófehér jaguárból (ami egyébként Suzukinak volt álcázva) én integettem és dudáltam, és majdnem lementem az útról, annyira örcsiztem nektek:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez a naptej jó. Bár olyan fekete vagyok mint Pákó - a mûszer is van akkora:krol: - csík felett úgy leégtem, mint a huzat :(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ma sikerült az elemcserét lebonyolítanom a Polaromban. Mert ugye hivatalosan csak egy helyen csinálnak ilyet Magyarországon.
Nem volt egyszerû bicajjal a pesti csúcsforgalomban, de jóval gyorsabb volt, mint kocsival. Természetesen a boltba (Fitness Trade) bevihettem a járgányt, amíg megtörtént a csere. Profi és gyors munkát végzett Kiss Péter. Le is tesztelte utána az órámat.
Ha valaki szeretne egy ilyen régi típust (Polar s720i), akkor egy darabot még fel tud ajánlani.

Hátszelet és - tekintettel a rendkívül erõs UV-re - naptejet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Fa@, kösz a biztatást, ma is mentem úgy 70 km-t, úgyhogy kedvem nem ment el, mert lemaradtam a bolyról. Mint alább jegyzem: hívnak a hegyek.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ave, dicsõség a klubbnak. Sirokon az SHKE nagyon szép számmal megjelent, bizonyítva, hogy nem csak versenyen veszünk részt, hanem nézõként is.
A szlovák különítménynek is garatuláció, amint olvastam, szép eredmények születtek. Pokoli út a csúcsra - Giro beszámoló - a Bikemag-ban és a neten.
Frics Gyuszi meg Simoni, ez már igen. A szél, hát az fúj, Bükkszék felé szerencsére hátulról, hazafelé meg már mindegy volt.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Basszus én is szarul fáradt voltam, lementünk Marossal az ob-ra, de túl korán érkeztünk, meg kedvem sem volt maradni, szóval inkább mentem egy Mátra-kört (amúgy is az volt a terv, csak ezt így mind jobban hangzik)
Siroktól olyan pofaszél volt arra Kisnánának meg stb, tudjátok, aszittem bebaszom a Specit az árokba, kitaposok pár küllõt oszt inkább gyalogolok. Füredrõl 39-25be kezdtem a mászást (ez versenyen 53-17) Volt gond.. sok.. nagyon sok... :(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Haza értünk a Cseh határtól, bár Szabiékat már két óra tettem ki, én még csak most értem haza... Nagyon jó volt, igazi klasszikus mtb pálya, kicsit sok lapos, széles utas résszel, de igen élvezetes, kiváló lefelékkel. Brigink Benkó Barbi mögött második lett, megelõzve a két cseh és a többi szlovák lányt. Zoli ötödik lett, Lukácstól (3.) nagyjából egy percre. Zsoltival ketten pedig tisztességesen teljesítettük a penzumot. A szállás és az egész hétvége kiváló volt, de igen messze. Parti 3. lett, az elsõ vk 11. srác és a második nemtomki mögött, Barenyiék meg ilyenek távoli szemlélõk voltak. Lõrincz Olivér volt az UCI bíró, ugyhogy teljes magyar delegáció volt kinnt.

LÁSZLÓK ZSOLTI!!!! CSAK EGYSZER TÉVEDTÜNK EL!!!! DE AKKOR SEM! :) (a másik tévesztés V. Zsolti lelkén szárad... :))

most kicsit fáradt vagyok...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
27-el fütyürészve,de szeretném:)
Lassú vagyok ehh,sok a felesleg
A fully meg még lassít,cserébe combosodok és nem fáj a derekam :)

Té,persze, ettõl még rettenetes.De mennyi ilyen állat van :/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
A karavánnak a lényege az lett, hogy összekovácsoljuk a csapatot, összeszedtük a leszakadókat, aki akart, az idegbeteg módon elment, mi meg fütyörészve 27-el hazajöttünk.
Jó tudni, hogy hazaértél Gyuri, így legalább már mindenki otthon van, oszt nincsen máshol.
OB után EB, lényeg, hogy a sörhöz legyen valami (EB)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na, leakadtam, mint a hal a horogról. Erõs volt az iram, meg kicsit eléheztem, kellet volna nekem is "siroki hamburger". Azért hazaértem rendben. Merre ment az SHKE karaván végül? Cerednek? Azért a két (volt) acélváros kitett magáért.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem. Pár hónapja... A srác MEXIKÓi volt, be volt nyomv, és elaludt. Hát nem csodálom, hogy az amcsik rühellik a délieket. Amúgy szerencsére csak egy ember halt meg, 10pedig súlyosan megsérült. A kép amúgy télleg brutális :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ez már nem mostanában volt.....
Lezárt útszakaszon történt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

http://rodale.typepad.com/.shared/image.html?/photos/uncategorized/2008/06/03/10075441h20714435.jpg

Wazze, T! Ez nagyon durva, de ez egy az egyben belehajtott a bringások közé... semmi keresztezõdés nem látszik a közelben, olyan mintha totál frontálisan bele a közepébe...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
http://rodale.typepa...41h20714435.jpg

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Köszi, de a jelenlegi helyzetemben még a 3 bicaj is sok, nemhogy 4... Meg úgyse illene rá a 12 éves record szett :)

Ha megkérsz, kapsz rá 2006os Recordot... meg ES-t:krol:

Amúgy a Kingalány:krol: halad... halad... Könyöklõ meg egy értelmes kerékszett rengeteget számít...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Kinganak nem volt korosztaly kiirva, igy kenytelen volt a wu17-ben indulni.
Wu15-ben bajnok lett volna. Konyoklo nelkul, szerintem nagyon jo teljesitmeny! Gratula!
Ja, a Lucat meg nem kell felteni, nem ma kezdte az ipart. Minden szakagban jol teljesit (ox, mx, orsz)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Heyyy SZABI, bikemagon van a yasec-om. Ha érdekel, gyorsan szólj :)

Köszi, de a jelenlegi helyzetemben még a 3 bicaj is sok, nemhogy 4... Meg úgyse illene rá a 12 éves record szett :)