Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Jönnek a rendezvények sorban. Szerencsére a családdal és a munkahellyel is sikerült ezeket egyeztetnem.

Íme a menü:
Tarján Kupa - rendezés
Kercseg - Kálvária - Kercseg - rendezés
BIG találkozó - rendezés és részvétel

Ha valaki csatlakozna még a BIG találkozóhoz, akkor íme a vázlatos program.
Hétfõ: Pilisvörösvár - Pilisszántó - Dobogó-kõ - Csobánka - Pilisvörösvár
Kedd: Parádsasvár - Kékestetõ - Galyatetõ - Parádsasvár majd Eger - Felsõ-Borovnyák - Eger
Szerda: Sv. Anton - Sitno - Sv. Anton majd Kremnica - Skalka - Kremnica

Elvileg heten leszünk magyarok (ebbõl négyen a Salgótarjáni HKE kötelékébõl) és itt lesz a belga elnök is. Az még bizonytalan, hogy hány román bringás jön át.

A hétfõi és keddi napon már fullon van a jármûvem, de szerdára még van egy helyem, meg persze lehet csatlakozni egyénileg is.

Addig is vár rám holnap egy Göd - Salgótarján táv, remélem esõ nélkül. ;-)

Hátszelet!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

http://ajanlo.kapu.h...03ef7:confused:nooormális?

Oszt akkor EZ? dúú du du du du du du dúúúúú: :krol:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
http://ajanlo.kapu.h...03ef7:confused:nooormális?

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

No hát ezen a beíráson beszartam!!!

Tényleg, Sirkó Rudi a gt-ben nyomja még??

már nyugdijjas a lelkem de a sufni tuning az üzemel rendesen!!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ha hitelesek az információk, a tavalyi OB-n egyrészt Bodrogi bukásból ért fel az élre, majd - állítólag - Szeghalmi a végén szabálytalanul frissített. Lehet, hogy akkor is nyer, ha nem frissít, de ha egyszer van egy szabály. Bodrogi ezt sérelmezte, nem mást. Persze, ezt én innen-onnan olvastam, nem tudom mi az igazság. Sajnos nálunk a sportra is igaz, ami mindenre, itt nem tartják be sem az írott sem azt iratlan szabályokat.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Feltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Kusztor meg egy állat! Ahogy az OB-n a bükkszéki hegyen felment az élre, azt soha nem felejtem el! Nagytárnyéron, majdszéttépte gépet! Állat!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Hátha még valaki nem olvasta, érdekes.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Azt tegyük tisztába, hogy Bodroginak muszáj volt indulni a mezõnyversenyen, hogy indulhasson az idõfutamon.

"Az olimpiai kvalifikációs rendszer szerint a mezõnyversenyre kvalifikált országok indíthatnak versenyzõt az idõfutamon és a [mezõnyversenyre] nevezett versenyzõk közül jelölik ki azt, aki részt vehet az idõfutamon. Bodrogi Laci tehát Schumacherhez, Grabschoz, Contadorhoz, stb. hasonlóan ha úgy tetszik „kénytelen volt” részt venni a mezõnyversenyen, hogy indulhasson az idõfutamon."
(velo.hu)

Így azért érthetõ. Kiállt, mert remélt egy jó TT eredményt. Ha elõbb lett volna a TT, biztosan végigküzdi a mezõnyversenyt.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Amúgy, én nem támadom Lacit, ez a pálya neki nem feküdt. Talán, ha Tour-on indul, jobb formában lett volna, viszont minden elismerésem Cancellára-é, amit az utóbbi pár évben mûvel, az igen.
Vissza Bodrogira: hasonló pályán versenyzett, azért 54 km-t lenyomni egyedül, csak az idõvel versenyezni, nem könnyû. Kritizálók, próbáljátok meg. Amúgy, lett volna ma jobb magyar ebben a számban? Mjad a VB-n, talán jobban fekszik a pálya.
Ne bántsátok Lacit, szerintem saját maga is elégedetlen.[/QUOTE]

Nekem Lacival kapcsolatban elég visszás érzelmeim vannak... Tegnap úgy ültem le a tv elé, hogy na, hátha sikerül megismételni az elmúlt esztendõt, és szívvel-lélekkel szurkoltam neki. Látván a pályarajzot, tényleg nem az õ pályája volt, de a remény hal meg utoljára! Gartulálok azért a 27. helyhez is! Viszont még mindig nem értem a tavalyi ob-on mutatott viselkedését. Szega megverte, és egy ilyen kaliberû versenyzõnek ezt becsülettel, tisztességgel el kellett volna viselnie, nem pedig kapásból csalással vádolni a Szegát! Aztán a szövetség is kinyalta az õ fenekét, mert a vb-on nem Szegát, hanem Bodrogit indította... És azért feladni a mezõnyversenyt az olimpián... arra hivatkozva, hogy az idõfutamra spórolok... hát, azért ez mégis csak egy olimpia, akkor mondta volna azt, h köszönöm, de átadom a helyet valaki másnak, engem csak az idõfutam érdekel. Szerintem lett volna még magyar kerekes, aki bármi áron is, de végigküzdi a mezõnyversenyt (lásd Kusztor Pétert) Na mindegy, szummaszummárum: én csalódott vagyok, de gratulálok, mert biztos nem volt könnyû, és még mindig hiszem, hogy mindent beleadott az idõfutamon!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Elég szoros már az idei versenynaptár, ezért még utoljára felnyomtam Kékesre 53on. Bence meg Ádám egy ideig velem jöttek, õk Gyöngyösrõl támadták Mátraházát, de a többiek is mentek valamit... lehet pont ott és arra, csak egy másik univerzumban :krol:
Ha bírtad a második kör végét az jó, legyen úgy vasárnap is :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Az biszzzzzztos!:mexico:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na, mi a manó van itt? Bodrogi módszerrel készültök, rápihentek a versenyre?
Amúgy, én nem támadom Lacit, ez a pálya neki nem feküdt. Talán, ha Tour-on indul, jobb formában lett volna, viszont minden elismerésem Cancellára-é, amit az utóbbi pár évben mûvel, az igen.
Ma csináltam egy éles edzést, lenyomtam a két kört, és egy árva bicajossal (már mint versenyre készülõvel) nem találkoztam. Ennek okai lehetnek: 1. esõs versenyre készültök, megvárjátok amíg esni fog.
2. Nagyon gyors vagyok, nem ért utól senki.
3. Ne vagyok elég gyors, nem értem utól senkit.
Amúgy a konzekvenciák: idõfutam módjára nyomtam végig a távot, mondhatni padlógázzal, persze erõbeosztással. Az edzésem tudományossága olyan, mint versenyzési módom: amatõr.
Adatok: elsõ kör 55 perc, második kör 57 perc, átlag 28.6 km/h, kicsit rosszabb, mint a tavalyi versenyen. Igaz, akkor egy darabig a mezõnyben mentem szélárnyékban. Pozítívum: a második kör második felében az elsõ körrel azonos idõt mentem, tehát birtam a végét és az emelkedõt.
Vissza Bodrogira: hasonló pályán versenyzett, azért 54 km-t lenyomni egyedül, csak az idõvel versenyezni, nem könnyû. Kritizálók, próbáljátok meg. Amúgy, lett volna ma jobb magyar ebben a számban? Mjad a VB-n, talán jobban fekszik a pálya.
Ne bántsátok Lacit, szerintem saját maga is elégedetlen.

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Bárkié az a kurva hajtókar!!!!! Rudi már akkóóóó vázat hegesztett mikor még mi a csattogós lepkét tologattuk!!!! De inkább vegyé ujjat az a tutti

No hát ezen a beíráson beszartam!!!

Tényleg, Sirkó Rudi a gt-ben nyomja még??

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Visszamenõlegeséggileg bódog esznapot Grandinak meg Zsócinak is, mer ugye most vótak Õk is!:birth:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mé' kell olyan nagy erõvel nyomni azt a pedált?
Van egy eladó gagyi acél hajtómûvem, azt törjétek el.
Most kezdtem el gondolkodni, hogy mégis csak jó lenne a Mátra maratonra elmenni. Ha van visszalépõ, elsõsorban classic távon (vagy extrém), érdekelne a nevezés átvétele. Azt nem tudom, hogy a névátírásnak van e díja, vagy esetleg álnéven megyek.

Nevezés módosítás 2000Ft asszem ebbe bármilyen/bármennyi módosítás belefér! Sajnos van két-három "kiadó" nevezés is, érdeklõdj Nándinál hogy megvan-e még valamelyik, szerintem az amugy az egyik még igen.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Az a baj Gyuribá, hogy nem a srác lába nyomta a pedált, hanem az aszfalt. Amúgy tudomásom szerint a duralumínum az AlMgSi4 - alumínium, magnézium, szilícium ötvözet... Valószínûleg erõsebb, mint az acél

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Mé' kell olyan nagy erõvel nyomni azt a pedált?
Van egy eladó gagyi acél hajtómûvem, azt törjétek el.
Most kezdtem el gondolkodni, hogy mégis csak jó lenne a Mátra maratonra elmenni. Ha van visszalépõ, elsõsorban classic távon (vagy extrém), érdekelne a nevezés átvétele. Azt nem tudom, hogy a névátírásnak van e díja, vagy esetleg álnéven megyek.

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Bárkié az a kurva hajtókar!!!!! Rudi már akkóóóó vázat hegesztett mikor még mi a csattogós lepkét tologattuk!!!! De inkább vegyé ujjat az a tutti

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Köszönöm szépen!:)