Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Posted 2008. August 23. - 17:45

Olyan nevek vannak elõtte, hogy csak na! Ennél elõkelõbb helyen nem is végezhetett volna!
http://results.beiji...shtml#CMM021101
Posted 2008. August 21. - 22:46

Ezért idén a túrát választottam, szerintem jól döntöttem.
Hegyi felfutó a Somlyóbányai hegyen is lehetne, nem is nagyon forgalmas. Az út sem annyira rossz. Indulhatna az ÉMÁSZ-tól. De a Rónafalu felé vezetõ út is elég jó. Befutó lehetne a Rónafalu kocsma elõtt, vagy Dr. Szabó Sanyi házánál (célban frissen csapolt sör.)
Tarján Kupa klassz volt, de ezt már írtam.

Posted 2008. August 21. - 11:48

Tanulok sakkozni... nagyon bejön. Lehet több tehetségem lesz hozzá mint a bicajhoz volt. Bár gyanús az is, mert egy nap alatt csak egyszer vertem meg a programot, meg lett egy döntetlen... gyanús...Az idõket tavaly IS szarul mérték, a rajtolás tavaly IS szar volt, a sakkozós dolgot kérem megmagyarázni,hogy megértse más IS!:confused::wtf::chin:
Posted 2008. August 21. - 07:55

1. Tarján-Kupa
Nagy élmény volt benne lenne a szervezõbrigádban és végignézni a küzdelmeket, meghallgatni az észrevételeket. Külön tetszett, hogy az ír srác szó nélkül odajött hozzám és elkezdte dícsérni a rendezvényt és a gyönyörû tájat.
2. BIG-rendezvous
Ez hétfõtõl tartott szerdáig. Jól elfáradtam fizikailag és agyilag is. Végül a belga elnökön kívül egy srác jött Ausztriából és heten voltunk hazánkból, ebbõl ugye négy Salgótarjáni HKE emberke. Mentünk közel 300 km távot mintegy 4500 méter szinttel, közben megmásztunk négy magyar és két szlovák BIG csúcsot. Arra a Sitnóra elég érdekes hegyi felfutókat lehet menni. Az utolsó 500 méter 20 % feletti és napon. :-)
A belga srácnak nagyon tetszettek a magyar hegyek. Meglepõdött, hogy milyen szép erdõk vannak errefelé. A Budapest környéki forgalomról csak annyi volt a véleménye, hogy: so many crazy people!
Nyelvgyakorlásnak is elsõ osztályú volt a dolog. :-)
Jövõre a találkozó Bajorországban lesz. Már itt megjegyzem, hogy akit érdekel a találkozó és/vagy a korábban tárgyalt Malga Palazzo (Európa legmeredekebb aszfaltos emelkedõje) az majd olyan november magasságában szóljon nekem.
3. Salgó-Kupa
Nem tudok hozzászólni, de Gyuri is mesélt már nekem érdekes szitukat az "új" rendezvényrõl.
4. Kercseg - Kálvária - Kercseg
Mint Bálna hírlevele is tartalmazta, lehetõség van teljesítménytúraként is indulni a rendezvényen. A rajt/cél Kercsegen lesz a padoknál. Ezenkívül lesz még két ellenõrzõ pont, amelyek bélyegzését be kell gyûjteni. Tehát a 2006-os jubileumi rendezvénnyel ellentétben itt már nem csak becsületbeli alapon kell végigmenni.
Szép napot!
Hátszelet!
Aki úgy gondolja, indulhat a versenyen és a teljesítménytúrán is. ;-)
Posted 2008. August 20. - 21:44

Posted 2008. August 20. - 20:56

Az idõket tavaly IS szarul mérték, a rajtolás tavaly IS szar volt...
Akkor vertem be majdnem a flegma köcsög (olyan mint én, tudom

Posted 2008. August 20. - 20:55

A másik-fajta ötlet jó, csak energia hiányzik hozzá, szerintem majdnem maximális fordulaton pörgünk egyesületileg ilyen szempontból.
Posted 2008. August 20. - 20:54

Az idõket tavaly IS szarul mérték, a rajtolás tavaly IS szar volt, a sakkozós dolgot kérem megmagyarázni,hogy megértse más IS!:confused::wtf::chin:Három gyors észrevétel... 1 - az idõket azé úgy elmérik Salgó-kupán, legalább 10-12másodperccel. Az szomorú, mert akkor Kuszti 7:50körül ment... UFÓ. 2 - aki lekéste a második rajtot, hát b@ssza meg. 3 - ha telefonon sakkozol, a program mindig arra játszik, hogy ha leveszed a királynõt, õ is leveszi a tiéd. Aztán küldi a parasztot hogy felvegye a kircsilányt, onnan meg mattol. Nagy gané...

Posted 2008. August 20. - 20:51

Posted 2008. August 20. - 20:28

Pista,mennyire hat meg titeket egy Xt hidr.tfék fékcsövének rövidítése ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. August 20. - 19:37

Sziasztok!
Ez ilyen titkos verseny volt? Elmentünk volna, ha tudunk róla...
Pista (Grandm.) kicsit tömören foglalta össze a dolgokat...

Szeretném kiemelni, hogy nekünk -azaz az itten közösségnek, ahonnan szinte mindenki Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület tagja- semmi közünk a rendezvényhez 2006 óta. 2005-ig közösen mentek a dolgok, de akkor a másik fél inkorrektsége miatt kiszálltunk, azóta hanyatlik a rendezvény, meg az a menõ, hogy jön a P-Nívó és elver mindenkit... Jelezném utolsó közös évünkben 2005-ben 96 induló volt, de volt 100 feletti év is, azóta levõ versenyekrõl még eredménylista sincs, résztvevõi létszám csökken, idén 37-en voltak, ha jól számoltam össze. Kiírás nem volt a versenyrõl, a legfontosabb részleteket tegnap tudta meg a Nógrád Megyei Hírlapból az aki indulni szeretett volna, mindezt pedig 1000Ft nevezési díjért...
Sajnálom hogy ide jutott a dolog, tényleg rossz, aki hiszi elhiszi, aki nem nem... Nekem személy szerint az elsõ kerékpáros versenyem volt életemben 1999 augusztus 20-án... R.I.P.

Posted 2008. August 20. - 18:58

meg mindig nem ertem, h a tarjani hosszutavuszu egyesuletnek ez miert ekkora elmeny, h a tarjani paraszt gyerekeket agyonveri egy olimpikon 10 fos mezonyben ( bocs T)
Posted 2008. August 20. - 18:52

Sziasztok!
Ez ilyen titkos verseny volt? Elmentünk volna, ha tudunk róla...
4 evel ezelott meg versenyezhettel volna. most csak szoptal volna!
egyebet nemtudok mondani, kerem kapcsolja ki...
Posted 2008. August 20. - 18:46

Posted 2008. August 20. - 18:35

Posted 2008. August 20. - 17:49

Posted 2008. August 20. - 16:44

Úgy néz ki megmaradok!
aztán szeretnék fokozatosan visszatérni.
Kábé nekem is ezek a céljaim!!!! Csak én kb szeptember közepétõl kezdhetek!
De jó lesz!
Már dagadttabb vagyok mint voltam...........
Szégyen
Posted 2008. August 20. - 15:23

Úgy néz ki megmaradok!És Te kigyógyultál már a tüdõférgességbõl?

A napokban ültem bringán 6 hét után, de csak gyerektempóban. A felfutón Bálna rábeszélt a hétvégi Kercseg-Kálvária túrára, azt megcélzom, aztán szeretnék fokozatosan visszatérni.
Posted 2008. August 20. - 08:38

Hát Lacika kösz a kérdést.
Jövõ pénteken leveszik a járógépet és nekifoghatok helyrejönni.Szeptemberben már bicóra ülhetek.....
És Te kigyógyultál már a tüdõférgességbõl?
Posted 2008. August 19. - 22:43