Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Geri! Tudom,hogy tántoríthatatlan örök montis vagy, de hátha:http://forum.bikemag...&postcount=5803

Mondtam én, hogy a Specialized annyira jó, hogy még dugni is lehet vele!!! Vagy a másik nem esetén még meg is dug! Sõt, hóvégén kölcsön is ad!:bananadan

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Oda lehetne neki

Eeeh! Erre megmozdul a kukac is!:mexico:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Odabasz!

Oda lehetne neki

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Csohány Robi!
:birth:

Gergõnek meg utólag boldog névnapot!:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Geri! Tudom,hogy tántoríthatatlan örök montis vagy, de hátha:http://forum.bikemag...&postcount=5803

Odabasz!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Én láttam a díjjat, egy féktárcsa:p!

Azmiaz? Olyat még csak autón láttam :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

www.baalna.fw.hu >> szubjektív

Köszi Bálna! És gratula!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Garndmaster nyomja neki a homokban. Jó az arc a regisztrációnál. Zsolti meg pecázott egyet, de nem halat fogott.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Csajok! Mi ez a Bringabanda díj?

www.baalna.fw.hu >> szubjektív

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Én láttam a díjjat, egy féktárcsa:p!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Csajok! Mi ez a Bringabanda díj?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Edzéselmélet Grandmaster módra. Amúgy a sör nem számít doppingnak? Vagy csak, ha a verseny napján iszod? Igaz, egyes (ál)tudományos nézet szerint az alkohol inkább teljesítmény csökkentõ, mint fokozó, akkor meg hagy igyon balga racer. Gratulálok a Bringabanda díjához, elsõsorban Bálnának, persze nem felejtve a többi közremûködõt sem.

Nincsen elsõ- vagy másodsor, sokak kellettek/kellenek/kellenek majd hozzá hogy ez mûködjön...
De mindenki nevében köszönöm!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Amúgy a képen látható táblához: 5 tonna alatti kerékpárosnak 22 % alkoholtartalom alatt használható út, vagyis a sör még belefér.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Edzéselmélet Grandmaster módra. Amúgy a sör nem számít doppingnak? Vagy csak, ha a verseny napján iszod? Igaz, egyes (ál)tudományos nézet szerint az alkohol inkább teljesítmény csökkentõ, mint fokozó, akkor meg hagy igyon balga racer. Gratulálok a Bringabanda díjához, elsõsorban Bálnának, persze nem felejtve a többi közremûködõt sem.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
A keplet egyszeru.
A pentek estet csutortokon tartod, megbeszelest tartasz az edzoddel (soproni), + az igazi pentek este beveszel 1 gyogysort.
Vasarnap meg nyomod ami kifer a csovon.

Amugy a verseny qva jo volt, szerintem mindenki elvezte. Mosdasi lehetoseg nem volt, bar valaki ezt verseny kozben megtette.
Hazafele utbaejtettunk 1-2 benzinkutat, de nem benzinert...

Amugy Czene mogott, egy pekingi olimpikon vegzett, de lehet, h csak nevrokon.
Vagy klon ize...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Grandmaster family mit evett hétvégén???:mexico:

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ez jó!:mexico:
Gratulálok a megérdemelt Bringabandás elismeréshez!

Mindenki nevében aki egy kicsit is hozzátett egy-egy állomás megvalósításához, akár szalagozásban akár másban, köszönjük szépen!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Verebélyi Zsolti kölcsönkérte Deszkától a cyclo Konát, azzal ment. A rajt után összegabalyodott valakivel, aztán lett egy nagy nyolcas az elsõ kerékben, ha jól emlékszem így mondta. Ott letört az agyból a perem egy része, ezért lett a nagy nyolcas, de kiakasztotta a féket és tovább ment. Na aztán talán a harmadik körben történt, hogy a rövid lépcsõs akadálynál leugrott a biciklirõl, felkapta a biciklit, és azzal a lendülettel kiesett az elsõ kerék, vett egy derékszögû kanyart, és begurult a kb 2-3m-re levõ tóba. Fújt a szél, és elkezdte befelé fújni a kereket, Zsolti meg levette a cipõt meg a zoknit és bement érte, kb térdig ért a víz mire utolérte, kihozta, visszarakta, visszaöltözött, aztán folytatta a versenyt. :) A sok fotós meg mint a hiénák mentek rá a jelenetre - érthetõen. :D

Ez jó!:mexico:
Gratulálok a megérdemelt Bringabandás elismeréshez!