Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Kellemes hétvége volt.
Megkockáztatom hogy életem legnagyobb fizikai (és emellett szellemi is a feladatok és a stratégia/tájékozódás által) megpróbáltatása volt péntek este 23 óra és szombat délután 16 óra között.
Gyalog 50+ km, 9152 kcal... További részletek majd a honlapon, ha megjön hozzá az erõm, hogy megírjam. Végül 102 csapatból 16. helyen végeztünk, Huszár Norbiék 11. helyen... Ha lehetõségem lesz rá biztosan ott leszek az õszi túrán Aggteleken, ezt kijelenthetem, felejthetetlen élmény volt.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Kellemes hétvége volt pénteken 60km 184max 155 átlag 1000cal . szombaton 35km 184max 160átlag 700cal ,vasárnap 80km 178max 158átlag 1200cal nem tudom egészséges dolog ez .:jogging:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Hahó Idõfutók!
Hogy sikerült a mai napotok? Eredmények??

Hahó! Itt "vagyunk"! Délután, amikor eljöttünk még csak részeredményeket tudtunk megnézni. Most már kutakodtam néhány helyen a végsõk után, de még nem találtam meg. Tovább keresek...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hahó Idõfutók!
Hogy sikerült a mai napotok? Eredmények??

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Kösz az infót! Akkor én is elindulok 10.10-10.20 között, és kb. Rákóczibányatelep és Kisterenye között találkozunk!
Holnap már nem érinti a "kocsiverseny" a Mátrát?
T

Kocsiverseny vasárnap nem megy a mátrába, de Sirok-Terpes-Egerbakta benne van.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

10 óra, körforgalom
Szele, Rákócitelep, Kisterenye (Maconka), Nemti, Szuha, Galyatetõ...
Eddig ez a terv, bárhol becsatlakozhatsz

Kösz az infót! Akkor én is elindulok 10.10-10.20 között, és kb. Rákóczibányatelep és Kisterenye között találkozunk!
Holnap már nem érinti a "kocsiverseny" a Mátrát?
T

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
10 óra, körforgalom
Szele, Rákócitelep, Kisterenye (Maconka), Nemti, Szuha, Galyatetõ...
Eddig ez a terv, bárhol becsatlakozhatsz

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Én mennék holnap szívesen!
Mikorra tervezitek az indulást, és merre?
Valószínû, hogy valhol becsatlakozom hozzátok!

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Szombat 10-re azért van legalább 1 jelentkezõ?? Mer ha nincs, akkor Gyöngyösnél megyek fel... :S

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Jössz velünk országúton? Talán Galya

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Na, és a holnap nem ráérõkkel mi lesz??? Vasárnap valami tekercselés?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

nincsenn véletlenül egy jó elado carbo házad :jogging:

Bocsánat a diszkriminációért, puszit mindenkinek :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Na, örülök azért, hogy van némi érdeklõdés!!! Ha tényleg nagy gány lesz, akkor majd keresünk valami dózerutat vagy valamit, mert a tököm tele van itten e a bringásúttól ahol 4m-enként vannak kutyákat sétáltatók, dupla babakocsit tolók, görkorisok, kézenfogva kolbászolók, meg a cerkám tudja még, hogy kik, az útra meg nem mész le, az kész orosz rulett. Szóval pls. gyertek, mert teljesen készen vagyok, alig várom már, hogy otthon tekerjek a klubbommal!!!

Szombat 10 körforgalom, lájtosan! (a hiányzókat, késõn jövõket felírom a táblára)

Én szombat 10-re megyek a fos Budapestre, szakképzésre, fáj a szívem...:cry:

ZaskarLe

ZaskarLe

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Na, örülök azért, hogy van némi érdeklõdés!!! Ha tényleg nagy gány lesz, akkor majd keresünk valami dózerutat vagy valamit, mert a tököm tele van itten e a bringásúttól ahol 4m-enként vannak kutyákat sétáltatók, dupla babakocsit tolók, görkorisok, kézenfogva kolbászolók, meg a cerkám tudja még, hogy kik, az útra meg nem mész le, az kész orosz rulett. Szóval pls. gyertek, mert teljesen készen vagyok, alig várom már, hogy otthon tekerjek a klubbommal!!!

Szombat 10 körforgalom, lájtosan! (a hiányzókat, késõn jövõket felírom a táblára)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
ZaskarLe felvetése után íme az enyém.

2009.04.11.
Kohász-kék bejárás I. etap
Diósgyõr - Ózd (esetleg Járdánháza)
Táv/szint: 60 km/1500 m
Útvonal: Végig a kék + majd a kék sáv jelzésen. Idõnként igen komoly tolások és szabadesésekkel fûszerezve. Sár is lehet bõven. (Uppony után két kilométeren belül 14 patakátkelés!)
Logisztika: a jelentkezõk mennyiség alapján késõbb pontosítva. Lehet hogy kisérõkocsi nélküli módszer lesz.

Akit érdekel a túra, az jövõ héten szerda estig (2009.04.08.) jelentkezzen nálam e-mailben vagy privátban. Utóbbi mód estén kérem a jelentkezõ e-mail címét is.

Zaskarhoz szintén kapcsolódva a tempó nagyon lájtos lenne.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Nyomtass innen: turistautak.hu

Papíron szvsz csak a kartográfiás Cserhát van, 1:60000, azon tán rajta van Szécsény.

Csatlakozom!

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
ja ha valakit érdekel a logóképem egy új mobillal készült ami a bõralá lát :jogging:

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Szopi... emlékeztek, mikor két éve, szlovákiában, úgy széttört az SL kerekem, hogy elkapott a sírógörcs? Akkor a bicaj tõlem 4méterre volt, és kb 10en mentek át rajta. Váz-villa hibátlan... Persze lehet mondani hogy a kerék húzta a legrövidebbet, de azé kapott ott MINDEN. Hát ez van... külömbözõ kategóriák. A garanciális feltételek is mások, legjobb példa erre a Trek, aki egy 1994es bicajt cserélt egy zsír új 9.9esre... és ha valaki átporolt volna rajta 90nel, pofátlanul azt mondtam volna, hogy nem is, és magától tört el:D Na puszi minden karbon bicajnak:D és a gazdijuknak:ladysman:

nincsenn véletlenül egy jó elado carbo házad :jogging:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Azért már látszik, hogy jön a tavasz, ma is jó idõ volt. Mentem egy lájtos M.balla-S.tarján-M.balla oda-visszát. Úgy is mondhatnám, hogy csak úgy rajzottak a biciklis kollégák. Kb. vagy 10 emberrel találkoztam, aki ment valahová tekerni. A többség montis volt, kedvez nekik is már az idõ. Bár az "elvetemültek" biztos voltak már valami jó kis sárban

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A Mátra engem is érdekelne, csak kérdés, ott milyen a terep, mert magasan még hó is van. Mondjuk az erdészeti (köves) utak jók lehetnek.
Hívnak a hegyek! :D