Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Geri én is kölcsön adom a teleszpókom (nem tudom kell-e kettõ?:)) ha már én nem lehetek csempion legalább az alkatrészem legyen az!
Adatok:
-3 éves nyeretlen
- Fos márkájú
-nyaka 21 fél
- szine szürke.

Ha kell csörgess meg (tegnap hívtalak) mert egész nap a Karancsot koptassuk (Spéter barátomval)!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...de uram, minden irányból van egy behajtani tilos tábla! Az még él?
nem cigó vót mercivel, neem neem....

és nem a vár mögötti tisztáson...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
...de uram, minden irányból van egy behajtani tilos tábla! Az még él?
nem cigó vót mercivel, neem neem....

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
T Kohász !

A május 02 Karancs -Medves túra utvonalát , ha ismered ,ird már le ! Kösz

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Cerbona, nem érteni magyar egészen, de lobbizok neked, hogy 10-én legyen a Kohász.
Nekem mind1, de Gáborral még egyezteni kell. Kollégám, de egy hete nem beszéltünk (nem azért mert haragban vagyunk, az élet hozta így).
Pityu! Jó a váltó, amire kell megfelel.

1. Értem én a célzást. Nekem elvileg mindegy lenne, de elsõsorban a családi dolgok döntik el. Pont most derült ki egy olyan dolog ami miatt a TIZEDIKE lesz a befutó.
Tehát Kohász-kék második etap (Miskolc - Ózd) 2009. május 10. (VASÁRNAP). Akit érdekel és szeretne jönni az e-mailben vagy telefonon jelezheti ezt nekem május 5-ig. A logisztika és megközelítés a jelentkezõk számától fog függni.

2. Egy hete nem beszéltünk Gyuri? Hát miért írok én Neked (Nektek) itt naplót? ;-)
Ma egyébként szabin voltam. Ez most éppen egy budapesti napot jelentett. Feleségem kezelésen én meg ügyintéztem. Micsoda helyeket fedeztem fel bringázás közben. Megvannak a kitûzõk az idei teljesítménytúrákra (40 hegyben és 1000/7). Nagyon tutik lettek. Akik a júliusi túrán segétkeznek nekem, azoknak meglepi is van.

Jó hétvégét és persze hátszelet!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Cerbona, nem érteni magyar egészen, de lobbizok neked, hogy 10-én legyen a Kohász.
Nekem mind1, de Gáborral még egyezteni kell. Kollégám, de egy hete nem beszéltünk (nem azért mert haragban vagyunk, az élet hozta így).
Pityu! Jó a váltó, amire kell megfelel.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Ui.: Köszi Bálna a figyelemfelhívást a Karancs-Medvesre! A kohász-kék második etapja pedig várhatóan május 9 vagy 10 lesz.

10,10,10
Próbáljátok már létszi 10.ére tenni a Kohász képket.
Már ugy mennék terepen de akkor is pont 9.-én verseny:(
a 10.-e az király lenne:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Szasztok!
Nem tud nekem valaki kölcsönadni egy telót a hétvégére?
Sajnos az enyimé beszart!
És hétvégén akarok indulni Szlovákgyarmaton:cry:
Na csecskó!
Könyörüljetek meg rajtam!
Lécci!:)

20.5cm a SID nyaka, ha jó a vázadba viheted. Egy ideje nem ment már, kis levegõ kellene bele

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Szasztok!
Na csecskó!

Tavaly Vertics cyclocrossal ment ott, idén Bakos monociklivel fog! Ezek mindig különcködnek!:mexico:
Ja! Sajna nincs fölös telóm, de pelust tudok adni, hogy tisztába tedd.;)

Csatlakozom a köszöntõk hadához is!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szasztok!
Na csecskó!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Köszönöm a köszöntést, azoknak is akik ezután teszik.
A bokám javul, lehet, hogy hosszabb utat is be tudok vállani a hétvégén. Mikor lesz az indulás Gyarmatra?
Hívnak a hegyek! :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Boldog Gyuri napot!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Szombat reggel megtartjuk 2 körös Karancs-Medves túránkat 9 órai kezdettel. Sok szeretettel várunk mindenkit, lehet 2. körben is csatlakozni, vagy az elsõbe. A második kb 13 óra körül, jobbra-balra pár óra közbejöhet.

Vasárnap meg letekerünk országúton Szlovákgyarmatra (talán már csatlakozik Adame is), úgyhogy TAJ kártyát mindenki hozzon

Sziasztok!
Milyen távokat jelentenek ezek a túrák? Azt hiszem a vasárnapi országútisra én is megyek. Km? és ha a versenyt is megnézzük Szlovákgyarmaton akkor idõben meddig tart?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
BOLDOG NÉVNAPOT GYURI BÁ-NAK ÉS MINDEN GYÖRGYNEK!

Nem akárki a védõszentjük.
http://www.katolikus...entek/0424.html

Szép napot!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Hát igen... fõútvonalon kerékpárral közelekedni, nem az a pudinggal töltött macskafõzelék. :D

:-)
Annyit fûznék még a saját tapasztalathoz, hogy hétköznap még nem mentem a kettesen, hétvégén jóval idillibb szokott lenni a helyzet. Óriási volt a különbség.

Egyébként a hétfõn (is) hajtott szakaszon (Szendehely - nógrádi elágazó) nem tilos a bicajozás. Ott nem szeretek bringázni, ahol tilos.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát igen... fõútvonalon kerékpárral közelekedni, nem az a pudinggal töltött macskafõzelék. 7végén a 3ason kolbászoltam Mezõkövesd felé, de vasárnap lévén szerencsére nem volt túl nagy forgalom, de a "szééél, meg a sebesség... "
Találkoztam két rendõrségi egységgel is. Az egyik a helyi benzinkútnál szondáztatott egy kurv@t, a másik meg úgy jött szembe, mintha nem tudta volna hogy rohadtul nem lehet fõútvonalon bringázni:D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Küldd át az egyesületi emilra, aztán felrakom a velosport.hu-ra, belinkelem.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Hát feltöltöd oszt belinkeled :)

Egyébként ott van a képfeltöltés.hu-n hogy tallózás, feltöltöd hozzájuk oszt mikor kész akkor a kép mellett jobb oldalon ott van egy többsoros nagy hosszú link ami http-vel kezdõdök és az a vége hogy a képet a képfeltöltés tárolja blabla... na azt az egészet beírod (bemásolod) ide és kész. vagymi

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Hogy a bánatba kell képet feltölteni vagy belinkelni?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
kepfeltoltes.hu/090423/DSC00013_edited_www.kepfeltoltes.hu.jpg

Kishazánk szépségei és furcsaságai: Fent -lomtalanítás Forgáchon
Lent -a bácsit elkábította a napsütés a buszmegállóba.kepfeltoltes.hu/090423/dsc00012_www.kepfeltoltes.hu._jpg