Adatok:
-3 éves nyeretlen
- Fos márkájú
-nyaka 21 fél
- szine szürke.
Ha kell csörgess meg (tegnap hívtalak) mert egész nap a Karancsot koptassuk (Spéter barátomval)!
...de uram, minden irányból van egy behajtani tilos tábla! Az még él?
nem cigó vót mercivel, neem neem....
Cerbona, nem érteni magyar egészen, de lobbizok neked, hogy 10-én legyen a Kohász.
Nekem mind1, de Gáborral még egyezteni kell. Kollégám, de egy hete nem beszéltünk (nem azért mert haragban vagyunk, az élet hozta így).
Pityu! Jó a váltó, amire kell megfelel.
Ui.: Köszi Bálna a figyelemfelhívást a Karancs-Medvesre! A kohász-kék második etapja pedig várhatóan május 9 vagy 10 lesz.
20.5cm a SID nyaka, ha jó a vázadba viheted. Egy ideje nem ment már, kis levegõ kellene beleSzasztok!
Nem tud nekem valaki kölcsönadni egy telót a hétvégére?
Sajnos az enyimé beszart!
És hétvégén akarok indulni Szlovákgyarmaton:cry:
Na csecskó!
Könyörüljetek meg rajtam!
Lécci!
Tavaly Vertics cyclocrossal ment ott, idén Bakos monociklivel fog! Ezek mindig különcködnek!:mexico:Szasztok!
Nem tud nekem valaki kölcsönadni egy telót a hétvégére?
Sajnos az enyimé beszart!
És hétvégén akarok indulni Szlovákgyarmaton:cry:
Na csecskó!
Könyörüljetek meg rajtam!
Lécci!
Sziasztok!Szombat reggel megtartjuk 2 körös Karancs-Medves túránkat 9 órai kezdettel. Sok szeretettel várunk mindenkit, lehet 2. körben is csatlakozni, vagy az elsõbe. A második kb 13 óra körül, jobbra-balra pár óra közbejöhet.
Vasárnap meg letekerünk országúton Szlovákgyarmatra (talán már csatlakozik Adame is), úgyhogy TAJ kártyát mindenki hozzon
Hát igen... fõútvonalon kerékpárral közelekedni, nem az a pudinggal töltött macskafõzelék.