Nektek jó ellenõrzést, no meg bicajozást a Balatonnál.
Köszi! Elég mozgalmas volt a hét. Ahhoz képest, hogy dolgoztam tudtam bõven bicajozni is. (Logisztika és összakapcsolás.)
Hétfõ - Göd - Berkenye (35 km) és vissza közben meló. A kettesen iszonyatos forgalom. Kétszer "repültem" le az útról a kamionok szelétõl. Aztán délután a feleségemnek kezelés Budapesten (két helyen is), így közben körözgetés Kelenvölgyben majd a Margit-szigeten. Már bejáratott útvonalaim vannak.
Kedd - Hajnalban Göd - Budapest bicajjal. A kollégák felvettek és irány Balatonfüred. Gyárlátogatás, elõadások...
Szerda - Meló, majd délután egy csodás bicajozás a Balaton-felvidéken. Egy részét az útnak már ismertem, de ismét lenyûgözött a kilátás és a nyugalom. Ez egy igazán csodás vidék! Megint rá kellett jönnöm erre a tényre. Szint az meg eszméletlen sok volt. Egy hatvanas kört mentem és közel 900 méter volt benne, úgy hogy 370 méter volt a csúcs. Szinte nem is volt vízszintes szakasza. Állandóan hullámzott az út, sokszor 10-12%-os emelkedéssel. Forgalom alig. A falvak is csöndesek voltak.
Csütörtök - Reggeli után egy gyors kör Aszófõnek, mert kilenckor már elõadással vártak.
Szóval ez a rövid beszámoló.
Hátszelet mindenkinek!
Ui.: Köszi Bálna a figyelemfelhívást a Karancs-Medvesre! A kohász-kék második etapja pedig várhatóan május 9 vagy 10 lesz.
Petiéknek jó körözgetést a KM-re! Azért a négy órás elsõ kör az elég combos lesz, de nektek meg is van hozzá a naftátok.
Szombat reggel megtartjuk 2 körös Karancs-Medves túránkat 9 órai kezdettel. Sok szeretettel várunk mindenkit, lehet 2. körben is csatlakozni, vagy az elsõbe. A második kb 13 óra körül, jobbra-balra pár óra közbejöhet.
Vasárnap meg letekerünk országúton Szlovákgyarmatra (talán már csatlakozik Adame is), úgyhogy TAJ kártyát mindenki hozzon
Ajanlom mindenkinek Bobakrome-ot es a www.wacuumairs.com tobbi eloadojat! Az idosebb korosztalynak is, hatha raebrednek, ami, volt, az el mult:-) Senkit nem allt szandekomban magbantani...lool
Na, jol van. De ezt telleg hallgasd meg! Adom melle a szoveget is! De telleg hallgasd meg!
56 mond ez neked valamit? Attól függ, hogy kivagy! Valamint meg kihat, az is hogy mit akarsz. Vagy mit takarsz! Bûzlik a szûz? Tudom, a füleden ülsz. Szégyenes egyenes - sír felett sír! Magyar hóba fagyot �krasznaja� magyar vér. Szónoki õrhely. Piros fehér zõldelj! Bõrfejtõrés - info eltömés.
Álmatlan halál. Kötelezõ vigasz. Szemezõ könnyek. Kín max klimax. Maxi gáz. Letépett köröm. Feldob a barát egy fél a hangulat körön.
Megtemetett föld csak sírásó csecsemõ. Válasz kérdés vajon ki a vajon? Tele van a temetõ. Nem is az bajom. Én se félek, ha már fent leszek a falon. Te se halsz meg... Végül Az ez! Kamat Ezred Ezer. Szépített veszt.
Nem lehet szavad! Nem lehetsz szabad! Nem lehetsz! Nem lehet szaladj!!!
Menekül világba sok virág. Elvis is vissza zilál, mint sztár. Oda is elér a Boba te be mér. Szoba televér ó szerelem ér.
POLITIKA RÁD SZÓL HOGY TE PÉNZÉRT BÁRMEDDIG ELMÉSZ NINCSEN RÁD SZÓ SZOMORÚ MÚLTTÓL SÛL KI SZEMED NEM 56 VOLTTÓL
Gyászolod jászolod ÁSZolnod kell. Jönnek a szeppent emberekkel. Vérbõl �DEC�i Ember �NO� vember itt az �OK� tóber Az õsi rózsát úgy dobd el. Az õszi rózsát úgy dobd el.
Forognak a kerekek, de nem eleget gyerekek. Ne higgyetek senkinek csak szeme szent kinek. Nézzed látod. Nem hazudik �Õ�. Mert temetett és vésett nem nevet a kõ. A TV-vevõ olyan, mint vírus. Addig terjed, amíg hagyod. Politika stílus. Kimosom az agyad ez a Bobakrome vírtus. Pultitus típus vigyen el a Nílus! Te tuti nem sírtál csak szimulálsz a sírnál. Ünnepet csinálsz? Ne terelj!! Õk nem birkák!! A gyerekek meg unják! Nem értik - nem tudják. Pedig gyerek vér folyt a Corvinos múltnál. Egymást kerge-tik az ólban. Olvassák a szövegeik, oszt jól van... Nem gyászolnak �Õk� csak rivalizálnak. Rángatják a kondért, nem szimpatizálnak senkivel. Mert megint az a tét: ki lesz kivel??? Neked ott a pép! De Te vagy a Nép, aki beveszi a trét. Ha meg úgy lesz...kiteszi a vért. Fiatalon szokod azt, hogy felnõtt ként szopod a passzt. Megrohadhatsz!!! Nem tudod meg mi az igaz, mert ki mondja igazi gaz! Nyomozd ki, hogy mi volt régen. Ne add a snasszt!!! Hé politika! Krome vagyok szia! Szólás szabadságot hoztál. Fölötted a picsa!
Haltak... most meg hallgatnak a srácok! Gyerek vértõl voltak vörösek a sáncok. Pénisz üregben törött szét kém csõ. Ha rámutatott valakire a szép hazai kém nõ.
Terror Plaza belépõért. Vagyon trágya megért tõkét Megint tõkés, megint kés... ami húsból vág le, amikor elvisz az õrség...
POLITIKA RÁD SZÓL HOGY TE PÉNZÉRT BÁRMEDDIG ELMÉSZ NINCSEN RÁD SZÓ SZOMORÚ MÚLTTÓL SÛL KI SZEMED NEM 56 VOLTTÓL
Valóban jó a "hamarosan" elnevezésû kép! Nekem három dolog jut eszembe arról, hogy mit gondolhat a versenyzõ (piros sisakos) 1: -na, most átugorjam vagy behengereljem a földbe? 2: -minek jöttem én ide? 3: -ugyan hány Kozelt tudok majd meginni a verseny után?
Bobafett : Híradó
Riadó-riadó kezdõdik a híradó, nagyon véres, nagyon rémes, ki félõs, ne nézze, kapcsolja ki, vagy menjen a konyhába, oszt egyen egy krémest Freddy Krueger szétvágta magát, a Vészhelyzetben mûtötték mentették ami menthetõ, már a temetõ mellett ment el a mentõ Colombo el kalandozott, Kolumbiában karambolozott, nem baleset volt jó az az autó Ouzóba minek a dugóhúzó Telly Savalasnak szava lesz ez, gondolkozóban kopaszon nyomozó
Megtalálták Bin-Ladent egy medencében Velencében kemencében égették bele 9-én délben Alaszkában falazták be a kazahsztáni parasztokat, mert Amszterdamba a kamasz raszta az isztambuliakat átbaszta török börtönõr lakat alatt, ra-ta-ta törik az iraki kirakat, Írországban szesztilalom, Dublinban nincsen pálinka pánik van mert gonosz a Guiness, a temetõbe visz ki a whiskey, a lakosság ezt nem hiszi, detoxba' egész Helsinki Szomáliai szamurájok szarul állnak Szurinámban, Szíriában szirénáznak, színre lépett Sandokan Szicíliában szocializmus Szarajevóban szar a jövõ, Szudán szerte szadizmus, Szovjetunió szarevõ, Jamaikában kalamajka, de csak annyi mint tavaly Hawaii-ba szerencsére már nem nagy a baj, ma benne maradt a negyede a talajba Mozambiki zombik beszabadultak egy Malibui buliba, megették a buzikat, meleget hánytak tõlük a budiba Hong-Kong-ba King-Kong bankot rabolt a pankokkal, ping-pongoznak a vietkongok, a Kongóiak meg bongoznak iráni urán, vírus a Níluson piros a piramis, oson a fos, Angolában angol gól, lángol a MOL, tombol a mongol Manilában karambol, vaníliában malária, tvben a EVVB, DVD-ben G.O.D, a PVC-men TBC, az ABC-ben THC, AMD az BPHC, KGB az CCCP, KGST-n LSD, ez FSZTZ, ne nézzé...
A csoki csiklós picsák a csúcson,a csöcsös, csocsós csajoknak csá a csecsenek elleni csocsó mecssen a csehek a cseleket jól csinálták, Nyírágyháza Liverpool, félidõben 9-0 Magyarország teljes a káosz, nem szaporodnak az állatok, hús hiány van minden irányban, nincs mit levágni vidáman semmi csirke, birka, marha, disznót is csak a rendõrség tartja kutyából nem lesz szalonna, Szegeden veszett Keszeget, ha nincs más veszed oszt megeszegeted Szentesen is bezárt a hentes, Kazincbarcika lapocka mentes, Csongrádon csak csontot rágnak, Vácon se vicces a helyzet Budán dudálnak, Pesten lesnek, Debrecenben meg ecetet esznek, baj van nincs kaja Baján sem, Szerencsen is lencse a pecsenye Kemecse átjár Demecserbe, nagy szerencse már három cseresznye Mi legyen Pécsen a pékségben, ki tojjon tojást térségben, az egy túlélõ kalocsai kacsát megette a jérce Csillebércen reménytelen még búza se terem, be van lámpázva a tornaterem, jó lesz valami indoor burgonya, a villanyszámla nagyon durva, Tatabányán maradt trágya, Keszthelyen csak a szesz terem, Esztergomba mérgezõ gomba, a helyzet ugyanúgy romlik keleten Nagyfalu fele még falafel fal, holnara odaér a baj, Hatvaniak már lefogytak ötvenre, döglenek Gödöllõn, mennek a röntgenre, Miskolcon a kispolcon, csak Tapolcai galóca, hiánycikk a cukor, a só, a bors, a borsó Borsodba Nyíregyen mi legyen, minden rendben? Tirpákiában van még táp? nem mindegy? itt macska a kõ, meg szökõ a kút, aludni fogtál?
Érted?! Nézd meg hanggal! Na, ezt már nem érted, mi.
Valóban jó a "hamarosan" elnevezésû kép! Nekem három dolog jut eszembe arról, hogy mit gondolhat a versenyzõ (piros sisakos)
1: -na, most átugorjam vagy behengereljem a földbe?
2: -minek jöttem én ide?
3: -ugyan hány Kozelt tudok majd meginni a verseny után?
Na Szabi is mindig panaszkodik, hogy nem elég jók a képei, erre már a Pilis Kupás nyitó kép is (nem a Fõoldal - az én vagyok ) naggggyon durván jól elkapott pillanat...! :cool2:
Gábor, ez nekem is eszembe jutott, hogy tavaly közös fotót készítettél Lloyd-dal. Szegény nagyon csúnyán nézett ki, azóta nincs infóm, hogy végül milyen sérülése lett. A tv csak Schleckrõl tett említítést. Nektek jó ellenõrzést, no meg bicajozást a Balatonnál.
Csonti, gartulálok a szerepléshez meg az OX-eseknek is.
Nekem sajnos a 7végén 2 verseny közüll a Mészkõember +int alul maradt most éppen Sprint távu duatlonnal szemben.Igy Mezökövesdre mentem. Sikerült kicsit felvinni a pulzust is. Avs:190(92%) Max 207(100%)!!!
A versenyrõl: végre egyszer sikerült már a bringás részt bolyban teljesiteni.
És még elörrébb is sikerült kerülni. Majd a 2. futásnál sikerült megtartani a helyet. Igy az abszolut 10, Kat 6. helyre volt elég.
Szerencsére lejött T és igy hazafelé levezetés képpen bringával jöttünk.
Köszi a jókívánságot. Ennyivel vagyok jobb, mint Overdose, én sérülten is bevállatam, nem is mentem rosszul. Most már bizakodok, hogy nincs komoly baja a bokámnak, pedig minden színben játszik. Ja, látta valaki az Amstel Gold Race-t? Voltak nagy bukások, de talán nincs súlyosabb sérülés. Megint ismerõs tájakon ment a verseny.
A lényeg a fokozatosság. A Kohász-kék Veled az igazi. ;-)
Láttam az Amstelt és tetszett. Jó kis menés volt. Amellett hogy minden bukást sajnáltam Matthew LLoyd-ot különösen is. A múlt évi Giro-n sikerült vele közös képet csinálni. Nagyon kézséges volt. Azóta különösen is drukkolok neki. http://farm3.static....f18dc008d_o.jpg http://en.wikipedia...._Lloyd_(cyclist)
Köszi a jókívánságot. Ennyivel vagyok jobb, mint Overdose, én sérülten is bevállatam, nem is mentem rosszul. Most már bizakodok, hogy nincs komoly baja a bokámnak, pedig minden színben játszik. Ja, látta valaki az Amstel Gold Race-t? Voltak nagy bukások, de talán nincs súlyosabb sérülés. Megint ismerõs tájakon ment a verseny.
Köszönöm Bálna!
Mivel én eddig egyáltalán kerékpárversenyeken nem nagyon jártam - most is csak országútin - érdekel az is, hogy hogyan zajlik egy monti verseny+ha már tag lehetek, term. a többiek eredménye. Igazából valószínûleg csak a klub által rendezett OB-n lesz majd lehetõségem közelebbrõl megismerni egy versenyt. Remélem valamivel én is segíthetem majd a rendezését.