Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Én tegnap 18.00 kor indultam Starjánból Maconka felé. Végig kísért az esõ lába, de sehol nem volt jelentõs megázás. ( Gyorsabb voltam :-) )

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tegnap esett abból a szép fekete felhõbõl valami?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok! Holnapi Karancs-Medves TT: Bicajosoknak továbbra is maradt a 07.00 órás indolás a Józsi elõl?
Én ott leszek! T

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Azé nemtudom figyelted-e, a teherautó rendszáma AZE:D
Én azt mondom, hogy egy sportolót útálni - akárhogy is, legyen Schumacher vs Hakkinen vagy késõbb Alonso, vagy Armstrongot rühellni Ullrich vagy Simoni javára - nem szép. Nekem mindig az utóbbi két pupák, no meg Remák volt az Isten, nekik szurkoltam akárhogy is mentek. Mindenki a szimpatizáns sportolóban lát valamit, ami õ saját maga, vagy ami lenni szeretne, de azért az ellenfelet útálni nem etikus, na mind1, ilyen az ember:krol:
Nem lesz világbajnok senki 21évesen, nem nyer 7 tour-t a szükséges tehetségfaktor nélkül, ezt aláírom. Azt is, hogy a betegségébõl felépülve rengeteg - fõleg amerikinak adott hitet, ami legalább annyira fontos a ráknál, mint a fizikai kezelés.
Ennekellenére azt mondom, a kultusz, ami körüllengi õt, meg az a zsák ember, aki azt mondja, hogy nem, mindeki be volt b@szva, csak Lance nem, mert õ tényleg nem, mert azt mondta... nah, ilyenkor borul el az agyam
(nem csodálkoznék, ha 8év múlva a mostani tesztje is pozitív lenne)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

A franciák imádják, fõleg miután a '99es minta úgy televolt, mint a Kisvakond füle földdel

Szerintem nem ez a lényeg... Meg is fogalmaztam gyorsan... :)

Erre annyit mondok, hogy jó nézni a Télapu címû filmet, pedig tudod, hogy ilyen nem létezik. Kell az illúzió. Ha pedig nem illúzió, hanem valóság ténylegesen...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
A franciák imádják, fõleg miután a '99es minta úgy televolt, mint a Kisvakond füle földdel

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Valamelyik este videókat nézegettem, megtaláltam az Armstrong-reklámot, amiben Zerge statisztált.

Aztán elõjött a cyclo-crossos múlt...

Van még ez a videó, ami más néven is fent van, "inspiráló videó" elnevezéssel. Hát van benne valami...

Az ajánlottak között volt egy Discovery Channel reklám, nálam ez vitte a prímet, tv-ben nem láttam, szerintem nagyon jó.

Akár szereti valaki õt, akár nem, ezek alapján is látszik, hogy nem egyszerû népszerûségnek örvend. Jó, jó reklámok meg minden, de nem éppen az alja, összecsapott mûfajból.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
De miért problémás ez az üzenet, érti ezt valaki, még egy @-ot sem tettem bele. Lehet, hogy az avatar egy trágár kifejezés?
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Aktualizáltam már az avatart (hogy ez mi a manó), mégis közeleg a Giro. Szombaton fel a Medvesre!
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

úgyse érne utól a srác, kivéve ha Vouilloz.

Feltöltött kép
Heh, hehe... hehehe. Régen se volt normális, de ez a Peugeotos dolog nagyon kúl:krol:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hát, nehezebb 400grammal kb mint a Roubaix, meg nyúlik is mint a sz@r, de ez van. Nagyobb probléma hogy nem volt könyöklõ, de b@szok én már arra is...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ja, és mindig mossatok lábat mer gyön a gomba szezony!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
T. mester most néztem a Péti képeket és ne haragudj meg de ez a Ólmos bicaj elég suta...

Ez a havas csúszás viszont nagyon ott van! Én lavinaként érnék célba az tuti!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

K.Nándi azééé erre még be kéne fizetnünk a gyugdíj elõtt, ne nem azt amikor a mentõs hozza le.:)

Hát igen. A gond hogy nem szeretem a havat, de talán a franciáknál van olyan, hogy havon indul, de aztán szikla meg mindenféle csemege a vége.
De én rutinos lennék : vinnék egy 20.000 ft-os tesco bike-ot, én futnék leggyorsabban, elvinnék egy király masinát, aztán valahol leborítanék balra... a tesco bike-al úgyse érne utól a srác, kivéve ha Vouilloz.
De jó a videó egyébként !

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
K.Nándi azééé erre még be kéne fizetnünk a gyugdíj elõtt, ne nem azt amikor a mentõs hozza le.:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ti ha nem lennétek ki kellene találni :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Szasztok!
Nem tud nekem valaki kölcsönadni egy telót a hétvégére?
Sajnos az enyimé beszart!
És hétvégén akarok indulni Szlovákgyarmaton:cry:
Na csecskó!
Könyörüljetek meg rajtam!
Lécci!:)

Csákány megmérettem a hosszát de az enyém sajna csak szûk 18,5cm .Ja és még a dolinkai cigorol annyit , hogy engem se fújni hanem színi szoktak a szelepen keresztül viszont én puffadok is rendesen , vagy vempire vót a csaj

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Énnekem semi bajom nintsen a Bentsze Bharattal, de amikor engemet híttak a sertéstartók országos szövecsségitõ, hogy ingyen ájják a zetetésemet (nemkicsi tétel!!) akorr méssementem merd aztat vallom ha SHKE az kurvaúristen, hogy SHKE méhha a fõd az éggel egybeéris!!!

Bentsze mongyonle!!! Éjjen Bajnai Cerbonka!!!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Kösz Tibinek a sofõrködést, szerencsére nem volt gond, meg kicsit ismerkedett a busszal is...
Igen, Bence átigazolt talán, de hivatalosan még nem jelezte az egyesület vezetõinek vagy felém (elvileg én tartom nyilván a tagokat...). Olyan magyar stílus. Telefont nem veszi fel, vissza nem hív, üzentem az apjával, hogy engem keressen meg, nem fogom bántani, de semmi... Ez van, mi nem vagyunk elég jók neki, további sok sikert, de láttam én már karón varnyút...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
A fáradság miatt elírtam a versenyt rendezõ honlapját. Bakonybike.uw.hu