Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Írta 2009. április 26. - 22:24

- Bence 1.
- Ádám 4.
-T 13.
- Bartkó Zoli 32.
-Én 26.
Írta 2009. április 26. - 22:00

1. Montisoknak én is gratula, bár én meg az õ eredményüket nem tudom.
2. Pétiek (azaz mi) most nem vótunk valami jók. A Vezír(Pista) itthon maradt, Bence meglepetésre átigazolt a Karbona.HU-hoz, Csonti meg defektet kapott és nem tudta teljesíteni a távot. Egyedül Ádám ért jó helyezést, õ 4. lett. Mi ketten meg - Bartkó Zoli és én - a megszokott középmezõnyben végeztünk.
A héten beszéltem Pistával, oszt mondta, hogy öten megyünk versenyre, nekem kéne vezetni a jó öreg klubbuszt. Rendben, mondtam, bár kissé meggondolatlanul bevállaltam egy éjszakai plusz szolgálatot. Így aztán 02-ig meló, hazaérkezés 02.30, alvás indigóval 05.15-ig. Aztán indulás A bóthoz, ahol látom ám, hogy Bence helyett T lesz az ötödik utas. Na ez meg, hogy van? Kérdezem Csontit, hogy Bence miért nem jön, erre csak habog valamit. Aztán már Pétfürdõn kiderül, hogy másik mezt húzott és a karbonásokkal jön. 1ébként ez valami jót tehetett neki, mert a kategóriát aztán megnyerte. Csontiék valamit bótoltak volna Ádámmal, mert Ádi kérte az utolsó rajtidõt a versenybizottságnál. Csonti számolgat, hogy ennyi meg ennyi idõ alatt kellene teljesíteni a távot, mert után gyorsan lekell szerelni valamit a bringáról (ha jól értettem), aztán az alkatrészt át Ádám bicójára. Na ebbõl aztán nem lett semmi, Csonti defektelt 5 km-rel a rajt után. Valahogy visszaevickélt, Ádám biciklijébõl kivették a hátsót, bele Csontiéba, hogy legalább Ádám tudjon valami jót menni. Végül a kölcsön bringa a 4. helyre volt elég.
Bartkó Zoli, bocsi tõle, majd mondom neki is, nem jegyeztem meg, hogy hányadik lett. Valahol a közepin. Én meg eléggé fáradtan mentem egy 27. helyre elegendõt. T eredményét (tõle is bocs) sem jegyeztem meg, a lényeg, hogy 4 perccel mögöttem indult, mégis majdnem utólért. Na de most már alvás, mindjárt ledõlök a székrõl:)
Írta 2009. április 26. - 21:46

Zsócinak üzenem, hogy a Geri összes foga látszott a lefeléken, úgyhogy integessen a Rókának, mer az má ki nem jön a Meridából sztem!
Nekem már nem volt kedvem a földeken csapatni, inkább jól bezabáltam vagy kétszer!
Írta 2009. április 26. - 21:36

Sziasztok!
Gratula minden versenyzõnek, a Pétiek eredményét még nem ismerem.
Öt után még felhoztam a pincébõl a montit, és tekerektem Bátony körül a földeken. Ráakadtam én is arra a DH pályára, amit már Geri említett. Fú, nagyon durva. Estem is rajta egy szépet! ( Valami olyasmit, amelyet Verebélyi Zsolti tanított Szlovákgyarmaton.)
Na jó pihit MINDENKInek.
Péten azt mondják nagyon nagy volt a szél, és pont forditva fújt mint tavaly, a végén volt hátszél.
Sajn én csak 5.5km-ig jutottam, 00:07:20 idõvel.

Bence(1) Ádi(4)T(12) a többiekröl még nem tudom.
Írta 2009. április 26. - 20:45

Sziasztok!
Öt után még felhoztam a pincébõl a montit, és tekerektem Bátony körül a földeken. Ráakadtam én is arra a DH pályára, amit már Geri említett. Fú, nagyon durva. Estem is rajta egy szépet! ( Valami olyasmit, amelyet Verebélyi Zsolti tanított Szlovákgyarmaton.)
Na jó pihit MINDENKInek.
Igaz-e mien f@sza:)
Lehetne ott városit gyártani:)
Írta 2009. április 26. - 20:26

Írta 2009. április 26. - 20:14

Na jó pihit MINDENKInek.
Írta 2009. április 26. - 20:13

Írta 2009. április 26. - 15:18

Elnézést, hogy nem vettem észre a bandát, még szokni kell ezt a fényre sötétedõ hemüveget...
A Nektek alaptempó nekem eléggé "b@sszájba" volt és gyorsan váltottam túrásabbra. Örhalomban majdnem megvoltatok

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. április 25. - 22:16

Holnap megpróbálok én is eltekerni szlovákgyarmatra.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. április 25. - 22:16

aki holnap megy az E-bike kupára annak jó utat (AdLac szorítok neked)
hovamegyekmikorkivelhonnanminek?:confused:
Írta 2009. április 25. - 21:23

TIZEDIKE lesz a befutó.
Tehát Kohász-kék második etap (Miskolc - Ózd) 2009. május 10. (VASÁRNAP).
Ez tetszik.:cheers:Igy megyek.
Írta 2009. április 25. - 21:21

Kicsit bõvebben: 2x megugrottuk a Karancs-Medvest Fingos Petivel és a második körre csatlakozott Haibike Rena, Baby Szabi és Leszapuka Misi.
Olyan helyeken jártunk, hogy nem is gondoltam volna (a Karancsnak van ám Alpok-i arca is), aki végignyomja nem biztos, hogy külföldre kívánkozik tekerni. Különösebb dolgok nem történtek, de azért volt két és fél defekt és egy küllõ törés. Nyomtuk mint szódás a lovát reggel 9-tõl du. 6-ig.
Egy-pár túrazóval találkoztunk meg M. Janibácsiékkal. Érdekes volt hogy még délelõtt olyan túrázókkal találkoztunk akik takarították a túraösvényt fel a Karancsra, de mire délután másodjára mentünk arra, tele volt rakva fakupac akadályokkal, nem tudom kinek volt ez a zseniális ötlete és egyáltalán mi értelme volt, de az összeset likvidáltuk (jobban mondva Rena likvidálta a 90 %-át mert õ ment elõl, az "erõs" férfiak hátul kullogtak:oczko:)
Hát kb. ennyi a túra története, ja és még érdekességként annyi, hogy Petivel egy új cigó fajt fedeztünk fel a Dolinka méllyén a felfújhatós morét (latinul: Czigoine Auflufte). De nagyon selejtes modell lehetett mert a csajnak aki fújta nagyon piros volt a feje, gondolom rossz volt a szelep a srác lába között!:lick::koniobijc
Lényeg, hogy tekerjetek mint a megtáltosodott hercehurca, aki holnap megy az E-bike kupára annak jó utat (AdLac szorítok neked) aki indul is rajta annak pedig egy kalappal (nyomjad Geri!!!).
Áve maríjja!
Írta 2009. április 25. - 20:21

Holnap 09.10-kor az Üveggyapotnál csatlakozom a Szlovákgyarmatra tartókhoz!
T
Írta 2009. április 25. - 20:14

Írta 2009. április 25. - 20:01

Írta 2009. április 25. - 08:30

Írta 2009. április 25. - 08:20

Gergõ! Nekem is van telóm, de nem adom oda:no:
naakkor a Tiedé kell! Má menekis:)
Írta 2009. április 25. - 07:46

Írta 2009. április 25. - 07:38

T Kohász !
A május 02 Karancs -Medves túra utvonalát , ha ismered ,ird már le ! Kösz
Szia!
Gondolom az ötvenes érdekel.
Íme a hivatalos útvonal:
JAMKK - Szent Imre hegy - Czeberna-völgy - Karancs csúcs - Somoskõújfalu - (Innen a gyalogosoknak Bukovinka felé, de a tanösvény bicajjal szigorúan tilos, így bicajjal aszfalt.) - Somoskõ - Petõfi-sétány - Salgó vára - Medves-fennsík - Szilváskõpuszta - Bárna - Három-határ - Inászó - Pécskõ-nyereg - JAMKK
Ellenõrzõ pontok helyei (információim szerint):
1. Czeberna-völgy bejárata
2. Karancs csúcs
3. Somoskõ vára
4. Salgó vára
5. Medves-fennsík (nagy keresztezõdés)
6. Szilváskõpuszta (sárga sáv, sárga nz keresztezõdése)
7. Bárna (sárga nz végén)
8. Inászói út (egyben frissítõ pont is)
9. Pécs-kõ-nyereg, padok
Jó felkészülést!