Ezt lehet bringával is ?
Igen, azért is szóltam róla. Ez az útvonal egyébként teljesen kikerüli a tanösvényt.
Ezt lehet bringával is ?
Ezt lehet bringával is ?Felhõnyugtatásul...
Az NMTBSZ lehetõséget adott a "Magyar-Szlovák határon át" teljesítménytúra utólagos bejárására/elismerésére. Útvonal: Somoskõújfalu - Macskalyukibánya - Somoskõ - Medves-fennsík - Salgó - Tatár-árok - Karancs - Somoskõújfalu (30 km; 1400 m szint). Akiket ez érdekel, azokkal közös bejárás várhatóan október 4-én (vasárnap) délután lesz. Aki elismerést is szeretne annak 500 forintért oklevelet és kitûzõt is adnak.
...Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi)...
Mé ne fényezze magát, ha van mivel azt hiszem ebben az évben ahol elindult szinte mindenhol nyert. Csináljátok utánna, és utánna fikázhassátok, vagy fényezhetitek magatokat ti is a Nógrádban.
Nem kéne elmondani mindennek a megye egyetlen valamilyen szinten elismert országutis csapatát.
Nem is értem mé van ez az ellenségeskedés a két "egyesület" között.
Akik tegnap még baráok voltak ma fölvettek 1 másik mezt és ellenségek lettek ? :confused:
Inkább tekerjetek amég be nem szartok !!! :DNe ide irogassatok hülyeséget fõleg edzésidõben
hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,
No de Gyuribá!No de hogy lehet, hogy a Specivel gond lehet? Eddig csak az áradozást hallottuk.
Fakukac, remélem vetted a jó szándékot, hogy még sokáig tekerjél, illetve tekerhessél, de csak ha örömet okoz.
Én még szeretnék vagy 20 évig nyomulni.
Zsuzsi teljesítménye elismerésre méltó, nézve az eredménylistát, kemény ellenfelek lehettek. Gratulálok, ugyanúgy a maratonosoknak is.
Köszi Zsófi!Jó volt a "nagy világban" járt versenyzõktõl a beszámoló!!! Minden esetre jobb volt olvasni mint, hogy Gyurcsány takarodj! (tudom, hogy már Bajnai van, de ez min változtat?) Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,de úgylátom csak az SHKE fórumon próbálsz figyelmet kicsikarni ami lehet nem nagy kunszt!!! Én szerintem ez nagyobb figyelmet érdekel! Taki 10 Te 10 ezt csak a Velo.hu-ra szokták felírni, de ha nem kapnak értesítést róla, akkor õk se népszerûsítik! Én mindenesetre feltenném:(nem az a harmincadik hely amit mi szoktunk elérni)!!! Vagyis mindig azt kell lássák a népek, hogy az SHKE csillaga mindig fényesen ragyog (vagyis mindehol)! Halleluja!!!!
Jó volt a "nagy világban" járt versenyzõktõl a beszámoló!!! Minden esetre jobb volt olvasni mint, hogy Gyurcsány takarodj! (tudom, hogy már Bajnai van, de ez min változtat?) Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,de úgylátom csak az SHKE fórumon próbálsz figyelmet kicsikarni ami lehet nem nagy kunszt!!! Én szerintem ez nagyobb figyelmet érdekel! Taki 10 Te 10 ezt csak a Velo.hu-ra szokták felírni, de ha nem kapnak értesítést róla, akkor õk se népszerûsítik! Én mindenesetre feltenném:(nem az a harmincadik hely amit mi szoktunk elérni)!!! Vagyis mindig azt kell lássák a népek, hogy az SHKE csillaga mindig fényesen ragyog (vagyis mindehol)! Halleluja!!!!
Szólj, ha kell Kispál, van minden fajta és mennyiségHát tudod Pesta ha az izomgörcsölésre a rappelés a gyógymód akkor inlább húzza a görcs...
Pedig a Kispálnál már azt gondoltam közeledik az ízlésünk
Gyere, de ráérsz mert a vizes mesterek nagyon lassan dolgoznak... idén már nem kell semmire sem költeni ezek után.Indulok már no, szerelek...
Elektritiszití... Errõl Picasso kalandjai címû örökbecsû film jön be!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Indulok már no, szerelek...Személy szerint pénteken tudtam meg, hogy lesz ilyen maraton...
Taki mondta a telefonban mikor kérdeztem, hogy jön-e elektriszitit szerelni .
Gratulálok Nektek!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy