Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Ezt lehet bringával is ?

Igen, azért is szóltam róla. Ez az útvonal egyébként teljesen kikerüli a tanösvényt.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Felhõnyugtatásul...
Az NMTBSZ lehetõséget adott a "Magyar-Szlovák határon át" teljesítménytúra utólagos bejárására/elismerésére. Útvonal: Somoskõújfalu - Macskalyukibánya - Somoskõ - Medves-fennsík - Salgó - Tatár-árok - Karancs - Somoskõújfalu (30 km; 1400 m szint). Akiket ez érdekel, azokkal közös bejárás várhatóan október 4-én (vasárnap) délután lesz. Aki elismerést is szeretne annak 500 forintért oklevelet és kitûzõt is adnak.

Ezt lehet bringával is ?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Felhõnyugtatásul...

A Kohász-kék bejárása rendben megtörtént. Köszönöm az aktív közremûködést mindenkinek, még Bálnának is, aki betegen is segített volna. (Remélem a pihenõ jót tett!)
Jövõre várhatóan Pünkösdkor lesz élesben megrendezve a Kohász-kék teljesítménytúra és nem bejárásként, 12 órás szintidõvel, önálló tájékozódással. Ez az SHKE egyik nagy rendezvénye lesz 2010-ben, a mozgalom 40. évfordulóján. Lehetõség lesz résztvevõként vagy rendezõként is segíteni. Errõl majd a késõbbiekben (közgyûlés, e-mail, sms...)hallotok.

Aki szeretné még a 40/1 teljesítménytúrát teljesíteni és errõl elismerést is szerezni, az továbbra is megteheti ezt 500 forintos áron. Igazolólap a Velosportban igényelhetõ.

Az NMTBSZ lehetõséget adott a "Magyar-Szlovák határon át" teljesítménytúra utólagos bejárására/elismerésére. Útvonal: Somoskõújfalu - Macskalyukibánya - Somoskõ - Medves-fennsík - Salgó - Tatár-árok - Karancs - Somoskõújfalu (30 km; 1400 m szint). Akiket ez érdekel, azokkal közös bejárás várhatóan október 4-én (vasárnap) délután lesz. Aki elismerést is szeretne annak 500 forintért oklevelet és kitûzõt is adnak.

Szép napot!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi)...

Különben meg most gondoltam végig, hogy igazából ezzel (újfent) én lettem betalálva, mert én írom a "fényezést"! No b@zd+. Nembaj, már megszoktam ezt a "szerepet" (is)...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Mé ne fényezze magát, ha van mivel azt hiszem ebben az évben ahol elindult szinte mindenhol nyert. Csináljátok utánna, és utánna fikázhassátok, vagy fényezhetitek magatokat ti is a Nógrádban.

Nem kéne elmondani mindennek a megye egyetlen valamilyen szinten elismert országutis csapatát.

Nem is értem mé van ez az ellenségeskedés a két "egyesület" között.
Akik tegnap még baráok voltak ma fölvettek 1 másik mezt és ellenségek lettek ? :confused:
Inkább tekerjetek amég be nem szartok !!! :DNe ide irogassatok hülyeséget fõleg edzésidõben

Annyi kérdésem és válaszom lenne ezzel a pár sorral kapcsolatban, hogy inkább bele sem kezdek...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ja Nagy P-nek + Boldog Boldogot!!
igy utólag

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,

Mé ne fényezze magát, ha van mivel azt hiszem ebben az évben ahol elindult szinte mindenhol nyert. Csináljátok utánna, és utánna fikázhassátok, vagy fényezhetitek magatokat ti is a Nógrádban.

Nem kéne elmondani mindennek a megye egyetlen valamilyen szinten elismert országutis csapatát.

Nem is értem mé van ez az ellenségeskedés a két "egyesület" között.
Akik tegnap még baráok voltak ma fölvettek 1 másik mezt és ellenségek lettek ? :confused:
Inkább tekerjetek amég be nem szartok !!! :DNe ide irogassatok hülyeséget fõleg edzésidõben

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

No de hogy lehet, hogy a Specivel gond lehet? Eddig csak az áradozást hallottuk.
Fakukac, remélem vetted a jó szándékot, hogy még sokáig tekerjél, illetve tekerhessél, de csak ha örömet okoz.
Én még szeretnék vagy 20 évig nyomulni.
Zsuzsi teljesítménye elismerésre méltó, nézve az eredménylistát, kemény ellenfelek lehettek. Gratulálok, ugyanúgy a maratonosoknak is.

No de Gyuribá!
A váltó és a fogsor az nem Speci. Áradozhatnék 187 centimmel egy 17"-os vázzal nyomtam le a versenyt és egy rossz szót nem tudnék mondani rá.Feltöltött képhttp://sportchalleng...id_startovne=25 Az eredménylista az elõzõrõl lemaradt.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jó volt a "nagy világban" járt versenyzõktõl a beszámoló!!! Minden esetre jobb volt olvasni mint, hogy Gyurcsány takarodj! (tudom, hogy már Bajnai van, de ez min változtat?) Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,de úgylátom csak az SHKE fórumon próbálsz figyelmet kicsikarni :D ami lehet nem nagy kunszt!!! Én szerintem ez nagyobb figyelmet érdekel! Taki 10 Te 10 ezt csak a Velo.hu-ra szokták felírni, de ha nem kapnak értesítést róla, akkor õk se népszerûsítik! Én mindenesetre feltenném:(nem az a harmincadik hely amit mi szoktunk elérni)!!! Vagyis mindig azt kell lássák a népek, hogy az SHKE csillaga mindig fényesen ragyog (vagyis mindehol)! Halleluja!!!!

Köszi Zsófi!
De! A 10 az kategória tizedik ,,csak", abszolútban 80 és a számok fájdalmasak, abszolút elsõtõl 1:25:08, kategória elsõtõl 0:55:36 hmmm... Feltöltött kép Mellesleg a versenyrõl készült fotósorozatban a 4-5-dik képen látható fickó a kategóriám gyõztese, ha figyelmesen megnézed a lábait igen érdekes izmokat látni rajtuk, szerintem azokat oda MÛTÖTTÉK! Feltöltött kép Nem haragszom rá, nézd meg mivel ment, Te érteni fogod!Feltöltött kép Amitõl viszont rendes Rómaiként már a kardomba kellett volna dõlnöm az eredmény lista szerint megelõzött két M5-ös (50 feletti) és Két M6-os (60 feletti),hát ez a nem semmi!!! Ezt kell az újságban megírni.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Jó volt a "nagy világban" járt versenyzõktõl a beszámoló!!! Minden esetre jobb volt olvasni mint, hogy Gyurcsány takarodj! (tudom, hogy már Bajnai van, de ez min változtat?) Janibá nem fikázni akarlak, de simán megtehetnég, hogy "ennyi évesen" csak a Nógrádba fényezd magad mint egy bizonyos P. Z. (alias karbon-ka vagymi) ,de úgylátom csak az SHKE fórumon próbálsz figyelmet kicsikarni :D ami lehet nem nagy kunszt!!! Én szerintem ez nagyobb figyelmet érdekel! Taki 10 Te 10 ezt csak a Velo.hu-ra szokták felírni, de ha nem kapnak értesítést róla, akkor õk se népszerûsítik! Én mindenesetre feltenném:(nem az a harmincadik hely amit mi szoktunk elérni)!!! Vagyis mindig azt kell lássák a népek, hogy az SHKE csillaga mindig fényesen ragyog (vagyis mindehol)! Halleluja!!!!

Janibát majd én fényezem a Nógrádba, meg titeket is. Jut eszembe, mindkét oldalról (külföldi maratonozók, 24 óráson résztvevõk) kellene két-három jó minõségû kép, ami esélyes lehet rá, hogy a cikket színesítse, amennyiben lesz neki hely az újságban majd - ezt elõre nem tudom sosem, hogy lemegy-e végül.

Big Petinek meg mondani akartam a garázsnál, hogy boldogságosat, oszt elfelejtettem... Most meg írtam, na mindegy. :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
No de hogy lehet, hogy a Specivel gond lehet? Eddig csak az áradozást hallottuk.
Fakukac, remélem vetted a jó szándékot, hogy még sokáig tekerjél, illetve tekerhessél, de csak ha örömet okoz.
Én még szeretnék vagy 20 évig nyomulni.
Zsuzsi teljesítménye elismerésre méltó, nézve az eredménylistát, kemény ellenfelek lehettek. Gratulálok, ugyanúgy a maratonosoknak is.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Nagy Péter elõtt meg a Világos Kozelek fényeskedjenek, és soha ne érje bokáját csalán csípés tekerés közben!!!! (soha nem hittem, hogy "ekkora batátok" leszünk az eljövendõben)! Erre is Halle luja, vagy mi!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Emtébé Saltarján móóóre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hát tudod Pesta ha az izomgörcsölésre a rappelés a gyógymód akkor inlább húzza a görcs...Feltöltött kép
Pedig a Kispálnál már azt gondoltam közeledik az ízlésünk

Szólj, ha kell Kispál, van minden fajta és mennyiség ;)

Indulok már no, szerelek...
Elektritiszití... Errõl Picasso kalandjai címû örökbecsû film jön be!Feltöltött kép

Gyere, de ráérsz mert a vizes mesterek nagyon lassan dolgoznak... idén már nem kell semmire sem költeni ezek után.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Személy szerint pénteken tudtam meg, hogy lesz ilyen maraton...
Taki mondta a telefonban mikor kérdeztem, hogy jön-e elektriszitit szerelni .
Gratulálok Nektek!

Indulok már no, szerelek...
Elektritiszití... Errõl Picasso kalandjai címû örökbecsû film jön be!Feltöltött kép

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Hát tudod Pesta ha az izomgörcsölésre a rappelés a gyógymód akkor inlább húzza a görcs...Feltöltött kép
Pedig a Kispálnál már azt gondoltam közeledik az ízlésünk, de gondolom az Peti miatt volt, akinek boldog szülinapot!
Zsuzsinak meg nagy gratula, ezért télen megtanítom újra síelni...Feltöltött kép
A bicót nem merem bevinni mert kiröhögnétek, perpill egy 17-es Rockhopper, majom a köszörû kövön effektus, de betyárosan jó kis váz máskülönben.
Kis ízelítõ az én zenei irányultságomból, csak neked!Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Személy szerint pénteken tudtam meg, hogy lesz ilyen maraton...
Taki mondta a telefonban mikor kérdeztem, hogy jön-e elektriszitit szerelni .
Gratulálok Nektek!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
"A láncom beváltott a fogaskerekek és a küllõk közé és nagyon nem akart kijönni hála a kis szemeknek amit azért terveztek a sor hátuljára, hogy ez ne következhessen be, közben beugrott a görcs a jobb combomban"
by Taki

Szivesen beallitom a h valtodat v kihuzom a konzolt ami szar...

" hála a kis szemeknek amit azért terveztek a sor hátuljára"

I do speak hungarian but a really don't ertem mirol beszelsz...konzol szar

Amugy
"közben beugrott a görcs a jobb combomban"
lehet ezen segiteni
http://www.youtube.c.../27/3onF5Tihs-E

A tobbit szemesesen

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

cos'luv you

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
IBU DataCenter
WELCOME SCHEDULE SEARCH RESULTS SEARCH ATHLETES LIVE

SUMMER BIATHLON WORLD CHAMPIONSHIPS - CROSS - Oberhof (GER)
Women 3 km Sprint PDF Files:
POS BIB NAME NAT. SHOOTING T RESULT
1 KORNILYUK Yuliya RUS
2 PROKOPYEVA Olga RUS
3 KIM Mi-Seon KOR
4 SKARDINO Nadezhda BLR
5 CZENE Zsuzsa HUN
6 BUROVA Olga RUS
7 JO In-Hee KOR
8 GLAZERE Liga LAT
9 TOMESOVA Barbora CZE
10 NAZAROVA Olga BLR