Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Dõzsi-habzsi! Feltöltött kép

Áh, csrkemell-rizs kombó :) már -7 kilónál tartok ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

amugy en nem akarok aludni....ma

Nekem kellene, de nem vagyok álmos.Viszont korán kelek-ezért mégis csak megyek. Na csá!

egy kicsit zúzósabbal búcsúzva:)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
amugy en nem akarok aludni....ma

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
ja,

elviselheto:-)
Szeretjuk a zenet...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Na! Sokan nem bírunk aludni. Vagy csak nem akarunk?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Kb este 6ig én is de, de már nem, mert vasárnap vendégség varsóban...

Dõzsi-habzsi! Feltöltött kép

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Na, zene reg volt...
Ne gondoljatok h ittam,
amugy is hallgatok zenet...
Csak mindig ugy jon le...

Csak azert mer' annyian megszoltak h foglalom a "helyet"--> kapjatok be amit gondolok

Üdv Pityu!
Szerintem ez sem rossz:
http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU

Nekem begyön!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ja, ezekhez nem koll szovegeles....bar nem art
Igy rovid
es azt ne mondja senki, h nem teccik

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Na, zene reg volt...
Ne gondoljatok h ittam,
amugy is hallgatok zenet...
Csak mindig ugy jon le...

Csak azert mer' annyian megszoltak h foglalom a "helyet"--> kapjatok be amit gondolok

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

...a híresség velejárója...

Csakúgy, mint a millió forintok a spajzba... :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

poloskák

A hírnév átka, a híresség velejárója! Nincs mit tenni! Szokd meg ;):mexico:

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Király vagy Csonti, igazi multifunkciós !
Azé én is megszponzoráltalak egy 15 éves jó régi elsõ kerékkel, abban még van erõ ! Megvan még, vagy már összetörted azt is ? :)

Télleg téged kihagytalak , bocs:)
+van még , sõt jobb mint amikor elhoztam, van benne tiszta új zsír:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Mit lehet csinálni a lakásba a réseken tonnaszámra bemászó poloskák ellen azon kívül, hogy Szigeti Zolitól veszek mûanyag ablakot???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem de!

Kb este 6ig én is de, de már nem, mert vasárnap vendégség varsóban...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Hû, az jó lehetett! Azt az utat csak térképrõl ismerem. Mondjuk az NHH-ról lefelé látszik, hogy szépen beindul.
Ha - Neked is - bejött a Börzsöny, akkor szólok, hogy már szervezõdik az új mozgalom a "Holló-kõtõl - Vörös-kõig" bejárása, végig a piros jelzésen.
http://www.felanaszalyra.atw.hu/
Tervezek rá menni, akár SHKE különítménnyel is.

Nekem ma délelõtt Nógrádsáp volt (meló) aztán délután megint jött a Normafa - János-hegy kettõse. A forgalom ma kisebb volt, mint az elõzõ két napon. Meg kell hogy állapítsam: a budapestieknek jó edzési lehetõség az az emelkedõ. Nem egy könnyû falatocska.
Egyre jobban sikerül belejönnöm viszont a budapesti forgalomba. Visszafelé Normafától az ORFI-ig (Komjáthy Béla uszoda) 20 percen belül.

Hátszelet!

Írj többet a Hollókó -Vöröskõ túráról Sajnos a honlapon a turát az avast nem engedi megnyitni. lehet hogy érdekel . Pl Montis túra vagy országuti ez számomra abszolut döntõ !

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Má tiszta olyan mint a profiknál, szponzorálnak mindennel:)
Pista kössz a könyöklõt!
Zoli kössz a kereket!

Legközelebbre má fölveszek 1 pólót amin rajta van h :
Kösz Pista + Zoli...XD

Király vagy Csonti, igazi multifunkciós !
Azé én is megszponzoráltalak egy 15 éves jó régi elsõ kerékkel, abban még van erõ ! Megvan még, vagy már összetörted azt is ? :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Má tiszta olyan mint a profiknál, szponzorálnak mindennel:)
Pista kössz a könyöklõt!
Zoli kössz a kereket!

Legközelebbre má fölveszek 1 pólót amin rajta van h :
Kösz Pista + Zoli...XD

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hétvégén szombaton duathlonoztam 1et, ezért nem mentem az Amatõrkupára. Nagyon szart bringáztunk a 2 futás között:( lehet jobb lett volna a Hegyi

Üveghutára készül valaki?

A versenyrõl: már a rajtnál látszott hogy kicsit combosabb mezõny jött össze mint tavaly,ami egyáltalán nem baj.Nem is reménykedtem dobogós helyezésbe a 60-65 kg-os sportemberekkel szemben. Szerencsére véletlenül hallottam a taktikájukat:)
ami ellenem szólt.( mert hogy ugy megfutják az elsõ 5 kmt hogy, aztán anyi hátrányom legyen, h 3 emberrel szemben ne legyen eséllyem fölérni)Igy kénytelen voltam az elsõ futást +nyomni ami kifér, próbáltam tartani a lépést az elõttem haladó 3 Duathlon, Triathlonossal, ami sikerült is olyannyira h 1 km-nél támadtam és szétszakadt a 4fõs élmezõny 1-essével értünk vissza 5kmrõl olyan 50m különbségekkel.Idõ 00:17:14 lett (ami sztem nem rossz 2 edzéssel a hullámvasutas terepen)
Aztán depom szokás szerint lassu volt, de ezzel nem csak én voltam igy , végülis 2. helyen mentem ki bringázni100m hátránnyal.Ez a hátrány gyorsan eltünt és 1 pár kmt mentünk váltogatva, hogy minnél jobban növeljük elõnyünket.Aztán jöhetett egymás szivatása, de jobban inkább én õt25-55 között volt a tempo, egyfolytába váltogatva, de kevés volt.10-talán 15x is +próbáltam leszakitani mindhiába1x még le is szakadtam jó 300mre és onnan indultam + hátha tempokülönbség miatt el tok menni de figyelt és beállt még akkor is. 55-jöttem visszafele és beállt.Nem éreztem magamban a gyorsaságot nem volt elég magas a lábfordulat és igy a tempo se.Onnantól kezdve +próbáltam minnél többet pihenni mert már látható volt, h nem ér föl ránk senki. Egyszerre értünk vissza 20 kmrõl, az idõ elég szar lett 00:32:36
Aztán depoban +int én voltam gyengébb igy kb 30m hátránnyal kezdtem a 2. futást azt pár mp alatt ledolgoztam. És ugy láttam h azé kicsit +viselte a kero (de lehet h csak álca volt)elõre áltam és nem mentem tul nagy tempot csak amit õ , ugy gondoltam jó lessz még az a kis plussz erõ a végére. A vége elõtt kb 5-600mrel hosszu hajrát akartam nyitni, de beállt és jött aztán õ lószolt v 3 x belül az utolsó 400on végül utsó 50 mren föladtam ( visszakaptam amit én adtam neki bringán)végül olyan 5 mrel 2.helyen jöttem be. (2. futás 00:09:13)
Végülis szar volt +int ilyen kicsivel vesziteni , de a rajtnál rosszabbra számitottam, igy abszolut nem vok csalódott a versenyben.
Lessz még rosszabb is.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gabi, indultok a versenyen?

Szerintem de!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag