Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Aztán még szaporítom egykori önmagamat, ha már Zsóci ilyen hallgatásba bocsátkozik.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mármint Friz 22-re reagálva.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ezek ott bicajoznak, ahol én lenézni se mernék. Olyan ez mint a síugrás, õk se látják, hová érkeznek. Én szeretem látni a talajt, ahová megérkezem.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
A magyar valóság! vagy tahóság....

Jelentkeztem egy álláshirdetésre. A munkát suli mellett bõven meg tudnám csinálni. Pont ezért jelentkeztem, mert nekem sem lenne mindegy, hogy mennyi a zsebpénzem... Erre föl az a bajuk, hogy én fõiskolás vagyok!! Miért gond ez??? kérdezem én!! A leírt feltételeknek bõven megfelelek!

Túl vagyok képezve a még csak álmaimban létezõ diplomámmal?? vagy mi???? Mitõl félnek ezek??? Tiszta vicc...így aztán lehet egyrõl a kettõre jutni...:kissmyass

már nem csak bõrszín alapján létezik diszkrimináció hanem tudás alapján is???:mad::no:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Karancs, kõbánya szakasz:-)
youtube

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Na ha már videók, Nándinak is említettem a héten...

Na ezt nézzétek meg így egy havas decemberi napon, még messze a szezontól... :D

Jól nyomta a srác, kár hogy a végén elesett.

Ha már esés, 1:44-nél kicsit fájhatott.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

mikor, hogy sikerül a müzli:obiad:

Jájj :mybad: :monitor:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Azért néha a "nagyokkal" is történik 1-1 baki.

De azért tud Õ menni is.

mikor, hogy sikerül a müzli:obiad:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szívesen várlak Titeket egy céges parkoló takarításra. Kiélhetitek a havas szenvedélyeteket . :P Szépen visszatért a teniszkönyök a jó kis lapátolástól.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Mért szarik be mindenki egy kis hótól és mínusztól??? Emberek!!! December van, tél van. Milyen idõ legyen? +20 fok???
Én személyszerint örülök a hónak, lehet végre síelni, sífutni! Ma nyitott a szentistváni sípark, gyertek oda, esti sízés, aztán a hüttében lesz valami afterparti:)

Nem szarik mindenki be, mi tegnap -13 fokban síeltünk Donovalyn, kilenc órától, fél négyig, 10 perc pisiszünettel, én így alapozok a bicó szezonra, a sí szezonra meg bicóval. Szerintem is rendben van a mostani idõ, a +10 fok nem lesz rendben...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Mért szarik be mindenki egy kis hótól és mínusztól??? Emberek!!! December van, tél van. Milyen idõ legyen? +20 fok???
Én személyszerint örülök a hónak, lehet végre síelni, sífutni! Ma nyitott a szentistváni sípark, gyertek oda, esti sízés, aztán a hüttében lesz valami afterparti:)

A bátonyi Hermann Májer és Oláh Einar Bjoerndalen keverék... :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Keddtõl felmelegedést jeleznek, remélem elolvad a hó és kint is lehet valamit mûvelni edzés gyanánt. Nem szeretnék klintisztvúd lenni.

http://bringahirado....n_vesztes-30306

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na ha már videók, Nándinak is említettem a héten...

Na ezt nézzétek meg így egy havas decemberi napon, még messze a szezontól... :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Keddtõl felmelegedést jeleznek, remélem elolvad a hó és kint is lehet valamit mûvelni edzés gyanánt. Nem szeretnék klintisztvúd lenni.

Jó ez a cikk, van a végén egy mondat:

"Aki találkozott az idei Gepida-Mátra maratonon az egyik nagy magyarországi kerékpár forgalmazó vezetõjével tudja, mire gondolok. Szerintem õ sem felejti el a versenyt egyhamar."

Ezzel mire céloznak, mi történt és kivel? - A Mátrán nem voltam ott.

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Azért néha a "nagyokkal" is történik 1-1 baki.

De azért tud Õ menni is.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
sziasztok!
Keresek: Bringás képeket, melyek frankó lányokkal ( lenge ruházatban) vannak fûszerezve!

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Tegnap este kerestek meg a Kohász-kékkel kapcsolatban.

A teljesítménytúra 2010-ben bekerült a "Négy szín túramozgalom" rendezvényei közé.
http://ttt.tr.hu/hir...hp?e=2008#40179

Talán ez is növelheti majd az indulói létszámot.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Grandmaster Pista azt nem mondtam, hogy jó, csak azt, hogy névrokon. Amúgy igazad van, baromi szar. Nekem kevés rap zene van ami jó, de ez nagyon gagyi.
It is a message. Uncle George coming soon to the Velosport! Hey you, tremble and hide the Becherovka, it's too dangerous!

We are waiting for ya
one time in a year
thats right
dont worry
everythings alllright

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Örülök, hogy sikerült meglepetést okoznom. Megpróbálom felülmúlni. Itt a kis képen Gyuri bá kb. 1957-ben. Talán hasonlít némiképp.