Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
[IMG]http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1024&bih=640&tbm=isch&tbnid=9OQmyA1Ng-5djM:&imgrefurl=http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2914865_-estro-blau-met.html&docid=utzvaMUBr8E-dM&imgurl=http://cdn.idealo.com/folder/Product/2914/8/2914865/s1_produktbild_gross/met-estro-blau.png&w=300&h=250&ei=FsTAUJSYHIHWtAbFj4D4BQ&zoom=1&iact=rc&dur=297&sig=112851721723118258062&page=3&tbnh=138&tbnw=138&start=53&ndsp=28&ved=1t:429,r:54,s:0,i:250&tx=72&ty=70[/IMG]

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
hello,
nem érdekel valakit egy MET estro sisak?
lehet alkudni, nekem már sajnos felesleges lett.
MET estro « sisak « SISAK / SZEMÜVEG « Kategóriák tallózása

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Szasztok!
Holnap reggel-délelõtt valaki/valakik nem lesznek a cyclo pályán, vagy nem tudnátok nagyvonalakban elmondani, mert egy kicsit szeretnék tréningezni
rajta.
Köszi!

salgotarjanihke.hu - Supercross, ott meg pályaleírás, ma néztem én is, egész jó, nagyjából tudni fogod, kijelölve elvileg csak szombaton lesz, de Bálnus megmondja neked, pontosan mikor lesz meg !

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szasztok!
Holnap reggel-délelõtt valaki/valakik nem lesznek a cyclo pályán, vagy nem tudnátok nagyvonalakban elmondani, mert egy kicsit szeretnék tréningezni
rajta.
Köszi!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Aki szereti a meredek emelkedõket avagy "San Francisco utcáin" másképp.
http://imgfrm.index...._0010683033.jpg

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

na, ha decemberben jó utak lesznek majd csatlakozok én is.

helyes :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Hát ha forgunk 45tel végig, akkor 3 óra alatt az elvileg 135kolbász, azzal ki lennék békülve :D
Tibi - nem sok az pubi. Egyedül szoktam menni 130at, ha többen vagyunk 150ig az nagyon olasz... Tavasszal??? Ha nem tudnék menni 200-220kilit, azért át sem öltöznék :)

Na, ha decemberben jó utak lesznek majd csatlakozok én is.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Megvan a hétvégi terv pubik: Starján-Romafertõzött települések-Szécsény-Litke(idáig ugyanaz mint a múltkor)-õsleletek-Csehszlovákia-Cered-Starján

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Egyébként ezeket honnan lehet megtudni? És ha éppen tájékozatlanul arra megyek, jelzi-e valami "Hülyegyerek, ne gyere erre, mert picsán lövünk!" felirat, hogy vigyázzak magamra! Mert egyszer a Görgõ-bükki úton futottam, és ott belesétáltam egy hajtóvadásztba! A szar is vigyázba állt bennem! Azóta egy kicsit parázok ilyen téren!

Elsõsorban az Erdészetek honlapjáról lehet tájékozódni, de én most ezt a hírt speciel az Index Fórumban olvastam.

Bizony, érdemes is vigyázni, mert ezek bizony nem vicces dolgok. Én a Börzsönyben jártam többször is úgy, hogy vadászat volt a tervezett útvonalamon, de ott annyira elõzékenyen csinálták, hogy a jelzett úton mindíg állt valaki, aki szólt, hogy innentõl "sztoj".

Ha hallok, olvasok olyat, ami a környékünket érinti, ismét jelzek.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Akit érdekelnek a teljesítménytúrák, elkészült a tervezet.
TELJESÍTMÉNYTÚRÁK 2013 - ELÕZETES lista | TTT
A Salgótarjáni HKE égisze alatt egy-egy MTB, országúti és gyalogos tt szerepel, de számos - korábban már bejáratott - túra idõpontja is majdnem végleges.

Ezen kívül - aki nem dolgozik/szabin van és menne tekerni a Mátrába, az ezt is vegye figyelembe.

A Mátrafüredi Erdészet felhívja a kirándulók, túrázók figyelmét, hogy társas vadászat miatt az alábbi korlátozásokra számíthatnak.
November 14-én, szerdán lezárásra kerülõ turistautak:

- az Országos Kéktúra Mátraszentistván és az Ágasvári turistaház között

- a Csörgõ-völgyben vezetõ zöld négyszög jelû turistaút

- a Mátraszentistvánból Hutahelyre vezetõ zöld kereszt jelzés

- a Mátraszentimre – Gyöngyössolymos közötti piros sáv jelzés

November 15-én, csütörtökön lezárásra kerülõ turistautak:

- az Országos Kéktúra Galyatetõ és a Nyírjesi erdészház között,

- a Galyatetõ és az Üvöltõ-bérc közötti sárga sáv jelzés.

A balesetek és kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, hogy a fenti útszakaszon a megjelölt idõpontokban ne tartózkodjanak.

Megértésüket köszönve

Egererdõ Zrt. Mátrafüredi Erdészet

Köszi az információkat! Ma délelõtt épp azt terveztem, hogy Galyatetõ környékén nyomok egy kis terepfutást! És a kék jelzés benne is volt az útvonaltervben!
Egyébként ezeket honnan lehet megtudni? És ha éppen tájékozatlanul arra megyek, jelzi-e valami "Hülyegyerek, ne gyere erre, mert picsán lövünk!" felirat, hogy vigyázzak magamra! Mert egyszer a Görgõ-bükki úton futottam, és ott belesétáltam egy hajtóvadásztba! A szar is vigyázba állt bennem! Azóta egy kicsit parázok ilyen téren!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Anno Járvás Tamás mondta, hogy õ 200 km alatti távra elõ sem veszi a kerékpárt. Mondjuk volt is mire készülnie. ;-)

Én meg azt mondom, hogy nem a mennyiség számít, hanem a minõség, de én csak túrázó vagyok. 45-el akkor mentem legutóbb hosszan (több mint fél óra), amikor legurultam a Passo dello Stelvio-ról. ;-)

Szó mi szó, én is azt támogatom, hogy nem szabad leállni a mozgással!

Hátszelet!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát ha forgunk 45tel végig, akkor 3 óra alatt az elvileg 135kolbász, azzal ki lennék békülve :D
Tibi - nem sok az pubi. Egyedül szoktam menni 130at, ha többen vagyunk 150ig az nagyon olasz... Tavasszal??? Ha nem tudnék menni 200-220kilit, azért át sem öltöznék :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
De kemények vagytok! :D Nem pihentek? Aztán ha már most ennyit mentek, mi lesz tavasszal? He? :D

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Hétvégén is rakhatnánk valamit, ha nem esik a hó. Olyan 140-150 lenne egészséges

ha megvan 2.5-3 órán belül akkor jóvan :) szombatra egyeztetünk. hátha megint olyan jó sokan leszünk. vasárnap cx

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hétvégén is rakhatnánk valamit, ha nem esik a hó. Olyan 140-150 lenne egészséges

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Akit érdekelnek a teljesítménytúrák, elkészült a tervezet.
TELJESÍTMÉNYTÚRÁK 2013 - ELÕZETES lista | TTT
A Salgótarjáni HKE égisze alatt egy-egy MTB, országúti és gyalogos tt szerepel, de számos - korábban már bejáratott - túra idõpontja is majdnem végleges.

Ezen kívül - aki nem dolgozik/szabin van és menne tekerni a Mátrába, az ezt is vegye figyelembe.

A Mátrafüredi Erdészet felhívja a kirándulók, túrázók figyelmét, hogy társas vadászat miatt az alábbi korlátozásokra számíthatnak.
November 14-én, szerdán lezárásra kerülõ turistautak:

- az Országos Kéktúra Mátraszentistván és az Ágasvári turistaház között

- a Csörgõ-völgyben vezetõ zöld négyszög jelû turistaút

- a Mátraszentistvánból Hutahelyre vezetõ zöld kereszt jelzés

- a Mátraszentimre – Gyöngyössolymos közötti piros sáv jelzés

November 15-én, csütörtökön lezárásra kerülõ turistautak:

- az Országos Kéktúra Galyatetõ és a Nyírjesi erdészház között,

- a Galyatetõ és az Üvöltõ-bérc közötti sárga sáv jelzés.

A balesetek és kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, hogy a fenti útszakaszon a megjelölt idõpontokban ne tartózkodjanak.

Megértésüket köszönve

Egererdõ Zrt. Mátrafüredi Erdészet

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Akkor 10h körforg. 80km + aki amit akar. Nos?

10kor még kurva hideg van, de majd megrakjuk :)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts

Hétvégén valami zsírégetõs 100-140kili, zsírégetõs tempóval?

Akkor 10h körforg. 80km + aki amit akar. Nos?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
ÁH, ha azt mondtam volna, 220... az lenne korán :)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Nincs ez még korán T? :D