Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Megvan(nak), ja. Megnéztem ma egy kamerafelvételt, azon láttam meg a buszt, szóltam sünéknek, hogy mikor láttam rajta, de az nem volt olyan jó minõség, de annyit kivettünk, hogy elõtte megy egy olyan Ducato, de az sötét szín. Telefon havernak, hol van bordó Ducato, mondta egybõl, roma gyerek Mátramindszenten, nagyjábóli helyszín. Verebélyi nyugdíjas nyomozónak telefon, Astra asszonytól megszerez, tûz lefele. Közben már rendõrék tudták a rendszámot is, mert az Alba kamerán látszott. (Igaz hogy õk már talán hétfõn megnézték a felvételeket, de nem látták...) Leértünk, Zsolt ismerõshöz be, infók begyûjtése, neve, haverok, hol lakik, hol lehet, aztán cruisin', Találkoztunk nyomozó autóval, már náluk is kinyomtatva a neve, lakcíme, aztán õk el, mi másfelé, megláttuk a keresett bordót egy háznál, vissza, addigra nyomozó bement, meglátta garázsban az ajtókat, én felismertem, aztán annyi. Feka dalol, kivel, honnan, mikor, bordón már a mi kerekeink, lökhárítók, hátul a szerszámos, szóval nem volt mit tagadni... Kazári kapcsolat is elõkerült, meg elcsicseregte hogy ott hagyták a buszt, ott kapta szét valamelyik. Minden cuccot megnevezni, lefotózni, felírni, jött nagy Rába, cuccok fel rá. Át Kazár, ott elhagyatott romház mögött busz tetõ darabokra vágva, ülések kint, leégetve a festék, eleje levágva, motor, váltó, alváz már sehol. Ülések fel Rábára, aztán Zsoltiék lepakolták a kapitányságon a cuccokat, én meg haza rendõr sógorral. Holnap reggel méh telep, ahová vitték a vasat, aztán elkobozzuk még azokat talán.
Szóval ennyi a szomorú történet.

Nem vagyok rasszista, de most mégis...
Õszintén, az ilyen embereket kell segéllyel támogatni az államnak, meg börtönben etetni, meg fûteni a seggének????? Kényszer munka!! Hagy hulljon a férgese!!! Lennének még durvább ötleteim is.... bocs de ez nem állt meg bennem.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Megvan(nak), ja. Megnéztem ma egy kamerafelvételt, azon láttam meg a buszt, szóltam sünéknek, hogy mikor láttam rajta, de az nem volt olyan jó minõség, de annyit kivettünk, hogy elõtte megy egy olyan Ducato, de az sötét szín. Telefon havernak, hol van bordó Ducato, mondta egybõl, roma gyerek Mátramindszenten, nagyjábóli helyszín. Verebélyi nyugdíjas nyomozónak telefon, Astra asszonytól megszerez, tûz lefele. Közben már rendõrék tudták a rendszámot is, mert az Alba kamerán látszott. (Igaz hogy õk már talán hétfõn megnézték a felvételeket, de nem látták...) Leértünk, Zsolt ismerõshöz be, infók begyûjtése, neve, haverok, hol lakik, hol lehet, aztán cruisin', Találkoztunk nyomozó autóval, már náluk is kinyomtatva a neve, lakcíme, aztán õk el, mi másfelé, megláttuk a keresett bordót egy háznál, vissza, addigra nyomozó bement, meglátta garázsban az ajtókat, én felismertem, aztán annyi. Feka dalol, kivel, honnan, mikor, bordón már a mi kerekeink, lökhárítók, hátul a szerszámos, szóval nem volt mit tagadni... Kazári kapcsolat is elõkerült, meg elcsicseregte hogy ott hagyták a buszt, ott kapta szét valamelyik. Minden cuccot megnevezni, lefotózni, felírni, jött nagy Rába, cuccok fel rá. Át Kazár, ott elhagyatott romház mögött busz tetõ darabokra vágva, ülések kint, leégetve a festék, eleje levágva, motor, váltó, alváz már sehol. Ülések fel Rábára, aztán Zsoltiék lepakolták a kapitányságon a cuccokat, én meg haza rendõr sógorral. Holnap reggel méh telep, ahová vitték a vasat, aztán elkobozzuk még azokat talán.

A Kocsog retek fajtáját... gondoltam hogy valami régenbarnult vitte el.
Örülök h +van igy is ... legalább a retkek +kapják a büntetést.
Várható ezek után vmi kártérités az egyesületnek?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Megleltük a buszunk maradványait, kedves kisebbségi honfitársaink vitték el, majd szétvágták, ami nem kellett belõle elégették, meg méhtelep. Mátramindszenten és Kazáron voltak a darabok

Óbasszus..... :(:(:(:(:(:(

egy pesti elkövetõt még keresnek

Tudják hogy kik voltak? Kaptak is el közülük?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Megleltük a buszunk maradványait, kedves kisebbségi honfitársaink vitték el, majd szétvágták, ami nem kellett belõle elégették, meg méhtelep. Mátramindszenten és Kazáron voltak a darabok, egy pesti elkövetõt még keresnek. Majd lesznek képek, hát siralmas.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Futóknak hír, hogy a bajnokság elsõ versenye lesz a Téli Mátra.
Itt a kiírás:
http://www.mstsz.hu/info_2.html

Wáááoo ez tetszik:cool2:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Futóknak hír, hogy a bajnokság elsõ versenye lesz a Téli Mátra.
Itt a kiírás:
http://www.mstsz.hu/info_2.html

GIN30!
Ma lesz elnökségi. Holnap már bizonyosabb lesz a kitûzött idõpont.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Bálna!
Akkor közgyûlés biztosan febr. 27-én lesz?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Szivesen áldoznék egy lityi 95-öst meg egy szál gyufát erre a "hentesre", de fejbe nem ütném elõtte az biztos!

Komolyan mondom nem tudtam végignézni... Nem vagyok nagy Greenpeace meg hasonlók rajongó, bár természetvédelmet tanulok, mert úgy gondolom sok dologban túloznak. De ezek tényleg nagyon durva dolgok, nem viccelek majdnem leszédültem a székbõl (szó szerint) egy-egy kockánál, utána már beletekergettem keményen.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Csak erõs idegzetûeknek... Nem semmi :mad:

Szivesen áldoznék egy lityi 95-öst meg egy szál gyufát erre a "hentesre", de fejbe nem ütném elõtte az biztos!
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Lenne egy-pár hozzászólásom és kérdésem (persze csak vickesen, kéretik nem messértõdnyi!)!

- A "Batthány Lajos emléktúrán"-ból nem hiányzik-e egy "y"?
- Ha pálesszel kínálnak ilyenkor, azt nyugodtan elfogadhatod, mert szivesen csere-berélek ilyesmivel!
- Vagdalthús nevét lehetne rövidíteni pl.: löncs.
- Ha Te a kialudt tábortûz mellett guggolsz, akkor ki fényképezett?
- amíg Orsival bementél a kocsmába, ott kimaradt egy csomó rész, akkor mi történt?

Hát csak ennyi (így nem mondhatod, hogy nem olvassák a hozzászólásaidat!!!).

Zsóci!

Abszolút nem vagyok megsértõdõs típus. Állom a kritikát.
Köszönöm, hogy átolvastad részletesen a hozzászólásomat!

Szóval sorban:
1. Igen, kell a plusz Y bele. Helyesen Batthyány.
2. Pálinkát egyszer ittam életemben, meg is lett a következménye. Aztán 94-ben volt egy gyomorszájmûtétem, azóta alkohol nuku.
4. Vagdalthús neve a spam-bõl származik. A haverjai "husinak" becézik.
5. Önkioldónak hívják a módszert. Tábortüzet rakni most nem volt idõm. Kicsit siettem. ;-)
6. Élénken érdeklõdött Salgótarjánról. Azt el is felejtettem neki mondani, hogy lakik itt egy-két naggggyon vicces srác is. :-)))

Szép napot!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Csak erõs idegzetûeknek... Nem semmi :mad:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Akkor így nagyságrendekkel meg tud növekedni az edzésórák száma is? ;) Nem kell "idõt pocsékolni" munkábajárásra - neked így azért az sem kevés most hogy végiggondoltam...

Így igaz! Még két hétig reggel 1 óra, este 1 óra utazás. Februártól mindez 10-10 perc lesz megint. Már nagyon várom: vágom a centit. Ebbõl kifolyólag több idõm lesz az edzésre. Már ha a zasszony is úgy gondolja:)
Egyébként, ha már így társalgunk! Akartalak hívni tel.-on a napokban, hogy mennyire biztos a február 27-i közgyûlés idõpontja? Szolgálattervezet szempontjából kérdezném.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Februártól visszakerülök végre a helyemre, haza. Ha valamit látok (mondjuk a buszt), szólok ammá biztos.

Akkor így nagyságrendekkel meg tud növekedni az edzésórák száma is? ;) Nem kell "idõt pocsékolni" munkábajárásra - neked így azért az sem kevés most hogy végiggondoltam...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Ez télleg fura: ellopni egy olyan buszt, amilyenbõl kb. 1 van az országban?! Ez egyrészrõl merészség, másrészrõl pedig erõsen lehet feltételezni, hogy valóban inkább alkatrésznek lett meglovasítva. Hiszen a beindítás is kisebb tudomány még annak is, aki ismeri és vezette.
A kollégáim és a magam védelmében még talán annyit (egyébként nem szoktam magamra venni megjegyzéseket), hogy ha a vezérkar nem a helyszíni bírságolásba, meg a szabálysértési feljelentésekbe lennének bele b...va, akkor talán még volna idõnk arra, hogy az esetlegesen a területen tartózkodó ismert bûnözõket figyeljük, illetve azokat is akik nem ismerõsek a környéken és gyanúsak. Illetve még talán annyi, hogy a zsiványok is egy egszerû dolgot szoktak csinálni: megvárják, amíg a területen lévõ rendõr elmegy másfelé, vagy vidéken befejezi a szolgálatot. A lakók részérõl pedig megfigyelhetõ, hogy ha láttak is valamit, akkor: 1. nem mernek mondani semmit, 2. közönyösek és a.) "csak úgy" nem figyelnek a máséra, b.) azért nem mondanak semmit, mert nem akarnak bíróságra járkálni. Ez utóbbi természetesen nem általánosítás a félreértések elkerülése végett. Csak tapasztalat:(
Még valami ezzel kapcsolatban: biztosan nektek is vannak rossz tapasztalataitok a rendõrséggel és a rendõrökkel. Nálunk is van egy-két érdektelen kolléga, ez tény, de azért nyugi, nem mindenki olyan. Azért nálunk is vannak kivételek.
Az azonban biztos, hogy én nyitva tartom a szemem! Februártól visszakerülök végre a helyemre, haza. Ha valamit látok (mondjuk a buszt), szólok ammá biztos.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Az én órám szerint 1ó19másodperc lett, nem egy nagy idõ, de legalább látom, hogy fejlõdök:) A múltkorihoz képest 3 perccel jobb:cheers:
Neked milyen lett, kiskörös?:lick:

Ügyi vagy, grat. Ha így haladsz a következõ meglesz 55-ön belül, haj rá! Az elején elhúztál, pedig én kb úgy mentem mint a múltkor mentünk, már ott lehetett látni, hogy jobb formában vagy, pedig az elõzményeket hallgatva(szuzisakció meg elõzõeste) hmmm.
Nekem most az egy kör is elég volt bõven, mivel az elõzõ verseny óta, vagyis öt hete a nullával egyenlõ az edzésmennyiségem. Harminchat huszat mentem, nem büszkélkedek vele.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Nagy P figy má...Beszéltem a fõgengszterrel... Téli Mátrán 7kor állítólag indul vagy 100 bolond 1x-re... el kéne menni velük hátha felhúznak a a púpra... lefelé + má a sz..r is gurul. A táv + tavaly óta nõtt 39.6-ról 40.5km-re ugy h nem változtattak rajta + a szint is több lett pár m-rel

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Neeeem! Egyéb problémák gyüttek...
Nagyon király volt! Az én órám szerint 1ó19másodperc lett, nem egy nagy idõ, de legalább látom, hogy fejlõdök:) A múltkorihoz képest 3 perccel jobb:cheers:
Neked milyen lett, kiskörös?:lick:

Grat akkor! Pedig az utviszonyok sztem most rosszabbak voltak... legalábbis a fölfelébe csúszkáltam ... a lejtõbe lehet kissebb volt most a hó

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Mik vannak... ellopják az ország egyik legfeltûnõbb buszát. Biztos valami retek volt... az a baj már szerintem az nincs az országban:(... de ne így legyen

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Lenne egy-pár hozzászólásom és kérdésem (persze csak vickesen, kéretik nem messértõdnyi!)!

- A "Batthány Lajos emléktúrán"-ból nem hiányzik-e egy "y"?
- Ha pálesszel kínálnak ilyenkor, azt nyugodtan elfogadhatod, mert szivesen csere-berélek ilyesmivel!
- Vagdalthús nevét lehetne rövidíteni pl.: löncs.
- Ha Te a kialudt tábortûz mellett guggolsz, akkor ki fényképezett?
- amíg Orsival bementél a kocsmába, ott kimaradt egy csomó rész, akkor mi történt?

Hát csak ennyi (így nem mondhatod, hogy nem olvassák a hozzászólásaidat!!!).
Emtébé Saltarján móóóre!