Gondolom nem lenne egyszerû, de valahogy be kellene vasalni az okozott kárt. Vannak jogász klubtagok, meg kellene nézni a lehetõségeket. Pl. ha van ingatlan tulajdonuk, arra is rá lehetne terhelni. Ehhez valószínûleg polgári perben kell kártérítést kérni. Mert lehet, hogy egyébként valami ejnye-bejnye bûntetéssel megússzák majd az egészet.
Nem lehet, hanem biztos! Milyen dolog lenne megbüntetni õket??? MAGYARORSZÁGON élünk! Itt az ilyesmi rasszizmus! Csak a magyar embernek nincsenek meg a jogai(lehetõségei), hogy megvédje magát és a tulajdonát, bezzeg ezek a mocskok még örülnek is neki! Börtönbe zárják õket?? Naés akkor mi van?? Semmi. Örül a fejének, me nem kell dolgozni, nem kell fûteni(fát lopni), és a mindennapi betevõre sem kell. Állambácsi majd kifizeti. A mi pénzünkbõl persze(ugyan mimásból???) Nyárra már kint is van, megint megy bûnözni, télre megint megvan a túlélés... Tök jó! Jobban él mint mi! Nálam legalábbis biztosan, mert õ nézhet TV-t én meg nem... Õ tök ingyé tanulhatna ha akarna, én meg nem. Tiszta jó... Megyek én is börtönbe! Megcsinálok még vagy két szakmát....