Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Szombaton jó lenne egy 80-as:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nekem gyarapodott kemeny 37 kmrel:-)

7 végén valami közös tekerés mint tavaly ?

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem gyarapodott kemeny 37 kmrel:-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Elterveztem, hogy a vasárnapi 35-ös kör után ma megyek megint... Na nem gyarapodott a kilométerek száma 2010-ben, maradt 35... :) Rohadt esõ. Na de mondom, ez így nem jó, hogy ha esik akkor nem csinálok semmit, futni nincs kedvem, túrázni az esõ miatt megint nem jó, spinning-kérdésben meg nem tudtam elérni Zsuzsit. Hoppá: lépcsõzés, kálvária. Na go! Hát a terv az volt, hogy futás nuku, maximum erõltetett tempó, de sajnos ez sem nagyon jött be, negyed óra után úgy néztem ki mint tegnap éjjel az olimpiai közvetítésben a gyorskorcsolyázók az 1500 méteres verseny utolsó kétszázán, derékszögben behajolva, full elmerevedve toltam felfelé a lépcsõkön. :) Hát, nem mondom, hogy másra számítottam, de hát ez van, ha valaki egy visszafogott aktivitási szint után fél évig nem csinál semmit... - Na de lesz ez még másként, legalábbis ez a terv.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Lehet azééééééé :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Fel a fejjel fiúk (és lányok), jön a tavasz,

Hát igen, esik, szárad, esik ,szárad, ki se lehet menni :(

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Lehet jövõ pénteken beugrok egy dobozkára való anyagért, van vmi vékony, de erõs fajta?

Van. Rétegelt lemez. 4mm-tõl indul.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Fel a fejjel fiúk (és lányok), jön a tavasz, valamikor.
Szombaton nem tetszett az idõ, mondtam, majd vasárnap. Reggel öt centi hó, mondom, ennek annyi. De azért délután 3-kor csak elindultam, kimentem Rónabányáig meg vissza. Hosszú szünet után formán kívül, de jól esett.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Fehér csésze, Szorospatak felirattal. Beküldöm ma a boltba

Köcsögöm széken!!Hálám örökké üldözni fog:D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hát ma ebben a jó idõben csak futni volt kedvem...Elég hosszúra sikeredett...Reggel a Karancson kezdtem egy 20km-es körrel a hátsó oldalról mentem föl patakmederbe itt ott gyönyörû volt az erdõ minden felé... még õz v szarvas maradványt is láttam :( Aztán haza és bedobtam 1 banánt aztán Go ki Salgó, Pécskõott voltak elég futhatatlan részek:(
Hazaérve elkezdtem gondolkodni h. akárhogy is számolom,összes kerülõvel, ez még mindig csak kb: 1500 szint ... Igy délután kimentem futni a futókkal is... Õk + aszfalton mentek mert h. "erdõben ilyen idõben nem lehet futni" :) igy mentem velük 1 laza 35 percet... majd utánna vissza ki a karancsra , ahol kezdtem a napot... csak a sötétben nem igazán találtam az utat :D Amikor már olyan tempót mentem h. legszívesebben golyó a fejbe...+pillantottam 1 kutyás csajt futva... beutaztam rajtuk:)...nagy nehezen eléhezve elszomjazva hazaértem:(
Hát úgy néz ki állóképességi edzésbõl az évre elég mert utánna még lábra se tudok állni. Végül :60km lett 04:54:32 alatt kb 1900 szinttel.

Az a gond csak a futással h lassú + nincs alattam 2 kerék:(

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

ilyene(elsõ):http://www.pepedal.com/sarvedo.html

Nade hétfõ reggel, nem vótá' Te ilyen!

Háhétfõreggel.... há valamikor el köll kezdeni.

Am koliban csücsülök és programozgatok, csak néha kell egy kis szünetet is tartani. Lehet jövõ pénteken beugrok egy dobozkára való anyagért, van vmi vékony, de erõs fajta? Ha jól összejön, nem csak a BMW-s hülyegyerek zenél majd út közben, hanem én is:hehe::hehe:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Köszi!
Jó az ára,veszek én is.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

AdLac, milyen sárvédõk vannak a virsligumis bicón?

régi de jóvan ez:cheers::beer::szampan::tank::jabol:

Nade hétfõ reggel, nem vótá' Te ilyen!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Volt erre egy bevett szokásom - belsõ ki, fû be... Bár tudom tél tájt necces ideális belsõhelyettesítõ füvet találni... de szóval mindegy mit teszel bele, kórót (egyszer a Ksyrium ES-t kórós bogáncs nemtudommivel tömtem ki, aztán szanaszét kúrta a praclimat a sok tüske szal este pihent a bohóc) hínárt, csak valami fogja a külsõt...

Nem lehet bután megöregedni ! Megint tanultam egyet ! Már megérte felkelni !

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Heee há a f@szom se érti ezt. Tegnap 8 fok, meg napsütés, most meg csak 5 és szakad a hó (Egerben). Jó lenne már ha kezdene tavaszodni...
Ha idõ engedi a hét végére legyen mán valami karikázás féle, de jó elõre kéne tudni, hogy mikó és merre, na meg, hogy milyen tempóban... szokásos év eleji szar állapotban vagyok, vagy még szarabban:cry:

régi de jóvan ez:cheers::beer::szampan::tank::jabol:

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Láttad az autót Pétervására elõtt? Szarul tetõn volt...

Én már nem láttam. Lehet addigra elvitték, vagy csak én vagyok vak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Egyszerûen nem tudtam kihagyni, no. Bocs, písz :siema:

Semmi gond, na :)
Nyugi már, ne fussunk újabb köröket ;)

AdLac, milyen sárvédõk vannak a virsligumis bicón?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Rena mien kancsót adtak?:D... megyek érte majd valamikor, de hova?

Fehér csésze, Szorospatak felirattal. Beküldöm ma a boltba

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Láttad az autót Pétervására elõtt? Szarul tetõn volt...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Na a jó idõ, úgy látom sok mindenkit kicsalt a szabadba. Én is mentem egy 42-es kört javarészt a 106-oson visszafelé. Egyedül. És én is lemaradtam az onlájn információról, pedig kb. azidõ tájt indultam én is, amikor a Rena, Bálna, Fakukac, RTomi quartett ment. Legközelebb én is másodpercenként figyelem a fórumot:) Felénk az út szinte mindenhol száraz volt már, egy-két vízátfolyás és egy-két árnyékos hely kivételével, pedig reggel nem így nézett ki. Következõ vasárnap remélem együtt tudunk tekerni. Ha jó idõ lesz. Mondtam is a zasszonynak, hogy az itthoni lakásdíszeket cserélje le tavaszira. Hátha lesz valami hatása...