Mint oly soxor írtuk már: ha jó idõ lesz valamennyire, talán csatlakozok.Hnap valaki 80-106-ost??
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. február 25. - 01:56
Írta 2010. február 25. - 00:50
Javaslom Optimus Fõvezért (hoppá, eredeti képregény figura) Ha nem forgatod az 53ast ahogy kell, tuti bicsánb@sz:D
Írta 2010. február 25. - 00:41
Írta 2010. február 24. - 21:30
Köszi az infot, pont ma beszéltem Zsuzsival (meg a Dr. Kabos is). Tavaly meg tavaly elõtt jártam rendszeresen, aztán a mostani váll-problémáim miatt nem tudtam menni, nagyjából egy hónapja van rendben közel 100%-osan... Akkor is voltak olyanok, hogy bementünk külön szombatonként vagy vasárnaponként akár több órára is... Az tényleg jó volt!
Dr Kabos ma valóban volt .
Írta 2010. február 24. - 21:27
Sziasztok! Én a hétvégén ismét nagy kedvet kaptam a közös tekerésre!
MOST hétvégén nem leszek itthon. Szilvásváradon leszek, ám azt úgy tervezem, hogy pénteken ( ha az idõ addigra "megembereli" magát) oda letekerek, majd vasárnap vissza. Igy a hétvégi küzös tekerést kihagyom, marad a magányos ( illetve kísérõket várok..!! péntek 11.00-12.00 között tervezem az indulást ) tekergõzés.
Spinning... én is foglalkozom a gondolattal, hogy amíg a külsõ-szféra "kellemetlen", addig jó lenne valami száraz edzés. Ami nem annyira száraz, mert spinningen izzadok, mint a kutya a kínai étteremben. Nekem hétköznapokon a 17.00 kezdési idõpont lenne az ideális.
mjanos, van ilyen idõpont????
Tavaly (2008/2009 holt szezonban) az érdeklõdés a spinnin iránt lényegesen nagyobb volt mint az idén és több alkalom is volt egy héten mint amit leírtam. Sajnos ebben az évben 2009-2010 szezonban volt amikor csak ketten voltunk spinningen . Igy most csak a leírt két idõpont van .
Írta 2010. február 24. - 12:15
S.tarján-Cered-Pétervására-Egerbakta-Sírok-Galya-Alsótold-Szécsény-Litke-Starján
:cool2:
Írta 2010. február 24. - 12:08
S.tarján-Cered-Pétervására-Egerbakta-Sírok-Galya-Alsótold-Szécsény-Litke-Starján
Jó kör.
Írta 2010. február 24. - 10:50
:D:D
Részemrõl Nádújfaluig bevállalom, aztán lefordulok 50-esre...
Veled tartok:D elég az nekem meg még tarján oda-vissza.
Írta 2010. február 24. - 10:41
Meik az a kispubi kör?:wtf:
Írta 2010. február 24. - 00:46
Szombaton 106, vasárnap kisPubi kör... Jöhettek ha akartok
Meik az a kispubi kör?:wtf:
Írta 2010. február 23. - 22:38
Mehetünk mindkét nap. Be kell hozni a sok lemaradást
Szombaton 106, vasárnap kisPubi kör... Jöhettek ha akartok
Írta 2010. február 23. - 22:27
És aki csak vasárnap ér rá? Vagy a hosszú téli, majd esõs idõ miatt még nem vállaltok be mindkét napra?
Mehetünk mindkét nap. Be kell hozni a sok lemaradást
Írta 2010. február 23. - 22:24
Tamás!Sziasztok! Én a hétvégén ismét nagy kedvet kaptam a közös tekerésre!
MOST hétvégén nem leszek itthon. Szilvásváradon leszek, ám azt úgy tervezem, hogy pénteken ( ha az idõ addigra "megembereli" magát) oda letekerek, majd vasárnap vissza. Igy a hétvégi küzös tekerést kihagyom, marad a magányos ( illetve kísérõket várok..!! péntek 11.00-12.00 között tervezem az indulást ) tekergõzés.
Spinning... én is foglalkozom a gondolattal, hogy amíg a külsõ-szféra "kellemetlen", addig jó lenne valami száraz edzés. Ami nem annyira száraz, mert spinningen izzadok, mint a kutya a kínai étteremben. Nekem hétköznapokon a 17.00 kezdési idõpont lenne az ideális.
Amennyiben az égiek is úgy gondolják én nem vagyok semmi jónak elrontója.Azaz, ha nem esik elkísérlek valameddig.
Írta 2010. február 23. - 22:19
T!Hehe, figyelj Bálnus. Én mióta bringázok, mindig volt a fejemben valami alternativ meghajtási forrás... Legális-illegális, nevezd szilárd hajtóanyagnak, ezaznak, mismásnak... aminek akarod. NADE komolyan A legújabb tervbe nem csúszik hiba. NOB tiltólistán nem szerepel, sõtt, ha betolod, garantáltan leforog az 53-12
Szal úgy kezd, szólsz asszonynak, dobjon össze egy epres-vanílniás pudingtortát, de a lelkére kötöd, hogy egy darabig ne fogjon hozzá, ha viszont elkészült, dobjon egy sms-t. Szóval, mikor már Gyöngyösön jársz, küld egy üzenetet, hogy a pudingtorta ugyan kész van, de Tkirály egy kurva nagy kanállal veri az ablakot, és ha nem érsz haza hamarosan, megeszi bazmeg az üvegtányérral együtt Hazafelé... 70:D
Neked meg Pityu cimbim csak annyit mondok... le van Kulabácsizva hány kilométert gyûjtöttél... az erõ Veled van
Szerintem a TE titkos recepted a pudingban van:)
Írta 2010. február 23. - 22:16
És aki csak vasárnap ér rá? Vagy a hosszú téli, majd esõs idõ miatt még nem vállaltok be mindkét napra?Szombaton jó lenne egy 80-as:)
Egyébként én már figyelgettem az egész hétre szóló idõjárás elõrejelzést: minden napra mond esõt, de legalábbis komor felhõket és jó kis szelet ígérnek.
Na igen, szobakerékpár. Biztos hasznos, de azért több óra után nekem már eléggé unalmas. Múltkor, amikor mutatta a Eurosport a katari körversenyt és a motoros kameraman elõrefelé fokuszált, olyan volt, mintha ott tekertem volna a pelotonban. Dehát kerékpárversenyt sem mutatnak mindig a tv-ben. Olimpia van.
Írta 2010. február 23. - 22:14
Szal úgy kezd, szólsz asszonynak, dobjon össze egy epres-vanílniás pudingtortát, de a lelkére kötöd, hogy egy darabig ne fogjon hozzá, ha viszont elkészült, dobjon egy sms-t. Szóval, mikor már Gyöngyösön jársz, küld egy üzenetet, hogy a pudingtorta ugyan kész van, de Tkirály egy kurva nagy kanállal veri az ablakot, és ha nem érsz haza hamarosan, megeszi bazmeg az üvegtányérral együtt Hazafelé... 70:D
Neked meg Pityu cimbim csak annyit mondok... le van Kulabácsizva hány kilométert gyûjtöttél... az erõ Veled van
Írta 2010. február 23. - 22:10
Sziasztok! Én a hétvégén ismét nagy kedvet kaptam a közös tekerésre!Szombaton jó lenne egy 80-as:)
Írta 2010. február 23. - 21:09
Ha a spining érdekel akor mint törzs tag infót én is tudok adni. Edzés hétfõn 19 tõl és szerdán 18.30 tól van. Szerintem jöhetsz elõzetes bejelentés nélkül is mert 3-4 szabad bicó mindig van .
Errõl jut eszembe hogy a pontszezõ kategóriás versenyzõknek kiválló alapozási lehetõség pláne ebbena fos idõben. Egyébkét az SHKE tagoknak az ár kedvezményes. De szerintem nekik még egy kedvezményesebb megoldás is lehetséges.
Köszi az infot, pont ma beszéltem Zsuzsival (meg a Dr. Kabos is). Tavaly meg tavaly elõtt jártam rendszeresen, aztán a mostani váll-problémáim miatt nem tudtam menni, nagyjából egy hónapja van rendben közel 100%-osan... Akkor is voltak olyanok, hogy bementünk külön szombatonként vagy vasárnaponként akár több órára is... Az tényleg jó volt!
Írta 2010. február 23. - 21:05
Elterveztem, hogy a vasárnapi 35-ös kör után ma megyek megint... Na nem gyarapodott a kilométerek száma 2010-ben, maradt 35... Rohadt esõ. Na de mondom, ez így nem jó, hogy ha esik akkor nem csinálok semmit, futni nincs kedvem, túrázni az esõ miatt megint nem jó, spinning-kérdésben meg nem tudtam elérni Zsuzsit. Hoppá: lépcsõzés, kálvária. Na go! Hát a terv az volt, hogy futás nuku, maximum erõltetett tempó, de sajnos ez sem nagyon jött be, negyed óra után úgy néztem ki mint tegnap éjjel az olimpiai közvetítésben a gyorskorcsolyázók az 1500 méteres verseny utolsó kétszázán, derékszögben behajolva, full elmerevedve toltam felfelé a lépcsõkön. Hát, nem mondom, hogy másra számítottam, de hát ez van, ha valaki egy visszafogott aktivitási szint után fél évig nem csinál semmit... - Na de lesz ez még másként, legalábbis ez a terv.
Ha a spining érdekel akor mint törzs tag infót én is tudok adni. Edzés hétfõn 19 tõl és szerdán 18.30 tól van. Szerintem jöhetsz elõzetes bejelentés nélkül is mert 3-4 szabad bicó mindig van .
Errõl jut eszembe hogy a pontszezõ kategóriás versenyzõknek kiválló alapozási lehetõség pláne ebbena fos idõben. Egyébkét az SHKE tagoknak az ár kedvezményes. De szerintem nekik még egy kedvezményesebb megoldás is lehetséges.
Írta 2010. február 23. - 21:00
Szombaton jó lenne egy 80-as:)
:D:D
Részemrõl Nádújfaluig bevállalom, aztán lefordulok 50-esre...