Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Mentem ma délelõtt 1,5 órát. Ennyit bírtam, olyan szél fújt...:( 20-szal ha mehettem, de potyogott a könny a szemembõl.
Aztán hazaérvén áztattam magam a kádba vagy fél órán keresztül.

Jah , énmeg az ipariparknál majdnem bevágtam a cerbonát a zelad óépítésitelekre... 53-on hátul meg valahol közép, kiálva , izomból...faszt hályból toltam fölfelé a 19-es tempot .

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nekem nagyjából 10-10 alkalom hányás és fosás a hétvége mérlege, fõként péntekrõl-szombatra virradó éjjelre és hajnalra összpontosítva. Jött mellé 39,3 fokos láz, úgyhogy másfél nap fekvés után most jöttem helyre nagyjából, bár péntek estétõl kezdve még csak egy fél tál levest ettem eddig. Nem egyszerû, senkinek nem kívánom...

Jobbulást!!! De nézd a dolog jó oldalt...Amikor nekem hasonló volt 2 nap alatt 6 kg-ot fogytam edzés nélkül :)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szabi! Vasárnap én is voltam a Bükkben. Szilvásváradról még úgy indultam fölfelé, hogy a kabát a derekamra volt kötve, majd a kilátónál én is arra ügyeltem , hogy minden nagyon be legyen "csukva", úgy süvített a szél. A kilátó tetejérõl majd lefújt. No lefelé menet belehúztam, hogy mielõbb átmelegedjek. Ott is jól látszott, hogy az északi oldalak még havasak!

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ma én is mentem egy St Terpes bükszenterszébet istenmezõ szilasp zabar hangony Ózd Starján ez utóbbi az ózs st szakasz 42 perc téli gumival nem valami jó eredmény de ez belefér a kispubi körbe
Salgótarján

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Na de ki az Armstrong fia???

Kizárásos alapon a Trekkesdiszkaveris, mindenki mást én is ismertem.

Mentem ma délelõtt 1,5 órát. Ennyit bírtam, olyan szél fújt...:( 20-szal ha mehettem, de potyogott a könny a szemembõl.

Mivel mentél? Merha gyalog, a 20 az nagyon jó.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Szerintem még mindig nem jártál rosszul... Tegnap kicsit kihurkáztam a Mátrába... hát a sasvári oldal fölfelé gyorsabb volt, mint a keresztesi leflé... Fönt azért tart még a tél

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Falevél reloaded: tegnap kicsit felmentem a Bükkbe. Lefelé úgy éreztem, hogy a sapka ellenére fázik a fejem, mert süvít be a szél a fejvédõ nyílásain. Megáltam és száraz falevelekkel betömködtem a nyílásokat. Mókásan néztem ki, mint egy dzsungelharcos.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Névsor:
Babka
Adame
Pista
Bence
Zsóci
V. Zs.
Gyuribá
Csontos
T (egy kicsit)
Gin30
Armstrong fia
Gergõ
Nagy1
Nagy2

Jó sor!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Névsor:
Babka
Adame
Pista
Bence
Zsóci
V. Zs.
Gyuribá
Csontos
T (egy kicsit)
Gin30
Armstrong fia
Gergõ
Nagy1
Nagy2

Na de ki az Armstrong fia???

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Névsor:
Babka
Adame
Pista
Bence
Zsóci
V. Zs.
Gyuribá
Csontos
T (egy kicsit)
Gin30
Armstrong fia
Gergõ
Nagy1
Nagy2

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Uh gecc, én tudom milyen az. A Gemenc elõtti héten én is "szarul" voltam, olyan gyenge lettem mint egy tolószékes csiga... egy éces tolószékes csiga

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jobbulást Bálna!

Köszi...

Hiányoltunk is ma, te lettél volna a 15. ember

szemkigúvadós szmájli (nekem ez a része még nem mûkszik rendesen az új fórumnak) !?

Névsor?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Jobbulást Bálna!
Hiányoltunk is ma, te lettél volna a 15. ember

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nekem nagyjából 10-10 alkalom hányás és fosás a hétvége mérlege, fõként péntekrõl-szombatra virradó éjjelre és hajnalra összpontosítva. Jött mellé 39,3 fokos láz, úgyhogy másfél nap fekvés után most jöttem helyre nagyjából, bár péntek estétõl kezdve még csak egy fél tál levest ettem eddig. Nem egyszerû, senkinek nem kívánom...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Nekem 2 óra40 perc, 70km lett a vége. Elég volt.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gondoltam, hogy nehéz lesz a lépést tartani montival meg bütykös gumival. Azt is gondoltam, hogy nehéz lesz a lépést tartani az ifjakkal. Végül a szele utáni emelkedõn kicsit leszakadtam, aztán meg már nem volt szélárnyék, esélyem sem volt a felzárkózásra.
Így egyedül folytattam az 50-es kört, de azért jó volt. Messze még a csúcsforma.
Hívnak a hegyek! :D

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Hát, nem igazán. 80-as (Nádújfalu, Pétervására, vissza Cered) Gyere be kocsival

Azért részben mégis felém. 3 km-re van a Pétervásárai elágazó tõlünk. Akkor valahol majd találkozunk, mert már úgysem érnék fel.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hát, nem igazán. 80-as (Nádújfalu, Pétervására, vissza Cered) Gyere be kocsival

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Útirány? Nem felém jöttök véletlenül?