Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nagyon jó volt a mai terep! Külön köszönet Huszár mesternek a fékolajért! Lefelé a határsávon érdekes volt csak elsõ fékkel lejönni! Nekem majd 4 óra jött össze, és hazafelé már röpitett a hátszél! Jól esett az ebéd, az egyszer szent!
Hiányzott már a terep! Most vigyorgok, mint a vadalma!
Csocsi!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

T, nem fogok elhízni, vagy ha igen, akkor is annyira mint amennyire te. Azért nem megyek el veled 150-180 km-re, mert akkor nem is lenne annyi kaja amennyi elég lenne.

Ez igaz! Mióta hosszukat megyek annyit eszek mint 1 disznó :(

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Hehe, dagi leszel Zsolti :D

T, nem fogok elhízni, vagy ha igen, akkor is annyira mint amennyire te. Azért nem megyek el veled 150-180 km-re, mert akkor nem is lenne annyi kaja amennyi elég lenne.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hát, ma én is megfutamodtam. Igaza van T-nek, hogy a szél még szarabb, mint a hideg. Majd holnap pótolom, de már montival próbálkozom.
Hívnak a hegyek! :D

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ez legyen a végszó erre az egészre!! Mint irtam a fenti sorokban,hogy NÉV NÉLKÜL de szó volt a témáról hogy miért nem mentem részben kár tagadni mert mondták he he!!! Szöveg értelmezésbõl 1-es alá!! Tiszteletem m.j
Salgótarján

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hehe, dagi leszel Zsolti :D

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Kérésre feltettem pár képet a pénteki taggyûlésrõl és a másnapi, évadnyitó tekerésrõl. A többit holnap beviszem a boltba, és Nandi majd felteszi-gondolom én- az új honlapra. A mai országúti tekerés nagyon jó volt, igaz nekem kicsit hosszú volt, de mivel az erõsek-Pitsu,Peti Rena- bevártak bennünket -Zsócit és engem- így együtt tekertünk be a városba. Természetesen a szél fújt Cered és Pétervására között szembõl, de mivel többnyire a két elõbb említett ember tekert elõl, így volt szélárnyék. Összességében jó volt, ebédnél mindent meg ettem ami volt.
K
K
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
A Legnagyobb Magyar üzenete a mának !

„Minden nemzetnek olyan kormánya van , aminõt megérdemel.
Ha valami oknál fogva ostoba ,vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és
becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.
De , ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.
Akkor az aljas, vagy mûveletlen.”

„A magyar szó még nem magyar érzés. Az ember , mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi.
S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán.”
„Sokan azt gondolják: Magyarország –volt.
Én azt szeretném hinni : Lesz!”

gróf Széchenyi István (1791-1860)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

A mai montis tekerés nem volt épp tömegrendezvénynek nevezhetõ. Három fõ

Ez most komoly?
Az egyéb események is érdekesek!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Ozsinak kell a kondi mert bizony már megint hízásnak indult ahogy a minap láttam. Bakos doktort meg lassan meglátogatom mert fáj a fogam. Legközelebb már én is terepen megyek egyet.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Mi is megejtettünk egy montis tekerést, igaz mi terepen mentünk egy szûk 20km-t a fentebb leírt útvonalon.
Mi is 3-an voltunk, Dr. Bakos, Ozsi meg Én.
A terep tûrhetõ volt egészen a kövesig, ahol volt egy ½kis½dzsuva!
Remélem Gergõ hamar hazaértél és segített a szél:))
Mentünk volna a 10 órás közös tekerésre is csak az aszfalt már nagyon unalmas!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Drága kedves klubbtársunk GYURMA ! Tudomásom szerint nem voltál napirend ." A kutya sem említette közgyûlésen a nevedet ". Csak tõlem kaptál megjegyzést e fórum oldalain. De azt sem azért mert esetleg nem jössz el, hanem az ok miatt, amit Te a fórumon írtál .
Senki nem "basztatott" azér mert nem jössz sõt dicsértes hogy Te legalább megírtad, hogy nem tudsz jönni. Ha csak ezt írod az is elég let vona .

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
A mai montis tekerés nem volt épp tömegrendezvénynek nevezhetõ. Három fõ -inkább 2+1. Azért eredményes volt. 23 km a Salgó-vár alatti elágazó de igaz aszfalton. Legközelebb is elmegyek ilyenre, ha megvárnak a többiek :).

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Drága kedves klubtársak,vezetõk azoknak a vezetõi,ja és mélyen tisztelt elnökség!!!!! Hallom napirendi pont volt az ,hogy kiirtam ide a véleményem igaz név nélkül de ,,,amióta tag vagyok ebben a klubban most fordult elõ elõször hogy nem mentem el!!! Legközelebb meg kéne nézni a jelenléti ivet és azokat basztatni akik még 1-szer sem jöttek el...nekem tanulnom kellett ezért hiányoztam de a 160/40-es részvétel felháboritó MINDENKINEK DOLGA VOLT?????????elnökúr????Azt meg ,hogy nem kapok semmit,,lehet én gondolom rosszul Hmmmmm ám legyen.

Gyurma baze ne legyé feszkós, inkább hallgass meg egy ideillõ dalt: YouTube - Eg

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
11-kor tóstrand patyo elõtt!
karancs-határsáv-somos-kisvasút-eresztvény-salgó-fogaskerekû-tóstrand körút

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
ma mindenképp terep, ha valakit érdekel szóljon!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A közgyûlés napján éppen koncerten voltam harmad magammal, amire 2 hónapja volt már jegyem.
Holnap meg Rammstein hehhe

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Drága kedves klubtársak,vezetõk azoknak a vezetõi,ja és mélyen tisztelt elnökség!!!!! Hallom napirendi pont volt az ,hogy kiirtam ide a véleményem igaz név nélkül de ,,,amióta tag vagyok ebben a klubban most fordult elõ elõször hogy nem mentem el!!! Legközelebb meg kéne nézni a jelenléti ivet és azokat basztatni akik még 1-szer sem jöttek el...nekem tanulnom kellett ezért hiányoztam de a 160/40-es részvétel felháboritó MINDENKINEK DOLGA VOLT?????????elnökúr????Azt meg ,hogy nem kapok semmit,,lehet én gondolom rosszul Hmmmmm ám legyen.
Salgótarján

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

A hideg egy dolog, de mikor egy 5és fél órás körbõl 4en olyan pofaszél van, hogy kirugdosom a küllõket, és bõnyállal leszopom õket... kúúúrva tavasz

Engem már nem zavar a szél...1x jól fúj 1x rosszul. Ma is volt h sikon huzamosabb ideig 52-56 os tempot lehetett menni :)+ volt ahol a 25-28-nak is örültem már :(De azé mindig többet fúj szembõl + oldalról mint jó irányból:mad:
Engem mostanában a kaja nyír ki... vagyis annak a hiánya...Hnap 80ra viszek magammal ebédet:cool2:

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A mai országúti tekerést én is családi programra "cseréltem"!
Holnap: megpróbálom a családot egy ágasvári gyalogtúrára rászedni. Ha nem sikerül, akkor benevezek én is a 80-as outi körre!