Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szerintetek kezdjek el aggódni, ha már hétfõn átutaltam a pénzt a szilvásvárad maratonra, de még mindig csak a várólistán vagyok? Vagy ez nem jelent semmit?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Jólvan, csak mutter most az univerzumomon kívül van... de amit visszatér, küldöm.
Gyurba bazz küldök iwiw-re mailt, majd nézegessed. Addig puszi a kutyának...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
A spórolás majdnem nagyon megbosszulta magát, a hátsókerékben a hajtás oldalon ki nem cserélt két csapágy ma megadta magát, érdekesen járt a kerék... Ha ez vasárnap jött volna össze, az fííínom lett volna!:(

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Esetleg még a távot is meg mondhatod!;)

Szerk: Bocs valamit összekutyult a mátrix, Galcsiknak ment volna

De ha már így esett! Csonti az is szép lesz ha felébredsz reggel! :-D

Rövid távra kerestem. Már sikerült is szerezni. Köszönöm szépen.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
T!
Most jut eszembe: küldenél akkor azokból a "varázslatos" receptekbõl, amiket eszel és anyukád készít? Emilem: forgot.tibor@freemail.hu

Köszi!

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Valaki mostanság Vác - Dunakanyar felé jár... dobjon csak egy PM-et :)

Megyek kedden vác a vége!!!
Salgótarján

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Csonti hamarosan leigazol valami nagy csapat, ha így tudsz menni.
Én más elfoglaltságok miatt is (szobafestés stb.) csak ma tudtam menni a Kohászkék óta. Jól esett, már regenerálódtam rendesen. Szokásos terep: Pécskõ-Salgó-Medves kör.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Valaki mostanság Vác - Dunakanyar felé jár... dobjon csak egy PM-et :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Jelezném hogy nem én húztalak hanem te toltál ma meg az unõcsédékkel találkoztam sok kicsi mentem nekik Szele felé kicsi tempót mer ugye levannak fojtva "tetszett nekik " aztán vissza úgy mint tegnap vizslás kazár szele tarján.:jogging:

kúl...úgy volt hogy én is velük megyek egy lazát ...de nagyon jól ment ma is... Én már ezt nem értem...lehet Pelson + sapka lessz... mert ma + Karbonásokkal mentünk vagy 1100 szintet nekem 100km lett a vége + vagy 32-es átlag, környéken minden dombon voltunk ...edzést nem részletezném:)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Ma majdnem +volt a 150km is fülenként :D Ugy néz ki megtette az utóbbi 2 napos 100 km a hatását :)
Mentünk stücnié az Alsótoldi lódokival :), jól megy , nem kicsitõ kb 155 kmt tekert velem. Pesten egy kollégájához benéztünk, aki +szponzorált minket mindenféle táplálékkiegészítõvel, "ha már olyan messzirõl jöttünk" :) Azt mondta nem rég került az országba és a Merida HTC is ezt használja...hát nekem tetszett :)

Az útvonal a következõ volt:

Salgótarján- Pásztó -Aszód- BPest-Hatvan-Salgótarján, az edzés kb eddig tartott (214km, 06:00:01 idõ alatt, 35.6km/h-s átlaggal)

Pestig oldalszembe szél és 34.1km/h-s átlag visszafelé oldalhátszél... és javult is az átlag kicsit.

Innentõl levezetés volt....szerencsére jött Desca õ húzott vagy 30km-t én + hátul kormányoztam a 2személyes mezõnyt :) aztán még egyedül ki a határig + vissza a városba majd még egy Tarján kupás kör . Ez (84km, 02:39:11 alatt, 31.66kkm/h) lett.
Így az össz táv 298km lett és 08:39:12 alatt 34.4km/h-val. Ezen még én is meglepõdtem mert egy 33-34-es átlagú 200ra készültem :D

Egész nap jól éreztem magam, és nincs KO mint régebben 1 hasonló edzésnél,de kiváncsi leszek hogy holnap reggel hogyan ébredek :)
És már csak 10 nap a Pelsoig:p

Jelezném hogy nem én húztalak hanem te toltál ma meg az unõcsédékkel találkoztam sok kicsi mentem nekik Szele felé kicsi tempót mer ugye levannak fojtva "tetszett nekik " aztán vissza úgy mint tegnap vizslás kazár szele tarján.:jogging:

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

baz+ Csonti!

Esetleg még a távot is meg mondhatod!;)

Szerk: Bocs valamit összekutyult a mátrix, Galcsiknak ment volna

De ha már így esett! Csonti az is szép lesz ha felébredsz reggel! :-D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Ha tud valaki a vasárnapi Szilávásvárad maratonra egy már elõzetesen lefoglalt és fizetett nevezést, és tuti nem megy el szóljon már átvenném a nevezést.
Elõre is kösz.[/QUOTE]

Azt elfelejtettem beleírni, hogy Hölgy nevezést keresek elsõsorban. De a férfi nevezés van az is érdekel majd valahogy Bálnával megbeszélem az adatmódosítást. Jut eszembe Bálna, hozd be a Vellosportba a lap-topodat és megnézem.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
baz+ Csonti!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ma majdnem +volt a 150km is fülenként :D Ugy néz ki megtette az utóbbi 2 napos 100 km a hatását :)
Mentünk stücnié az Alsótoldi lódokival :), jól megy , nem kicsitõ kb 155 kmt tekert velem. Pesten egy kollégájához benéztünk, aki +szponzorált minket mindenféle táplálékkiegészítõvel, "ha már olyan messzirõl jöttünk" :) Azt mondta nem rég került az országba és a Merida HTC is ezt használja...hát nekem tetszett :)

Az útvonal a következõ volt:

Salgótarján- Pásztó -Aszód- BPest-Hatvan-Salgótarján, az edzés kb eddig tartott (214km, 06:00:01 idõ alatt, 35.6km/h-s átlaggal)

Pestig oldalszembe szél és 34.1km/h-s átlag visszafelé oldalhátszél... és javult is az átlag kicsit.

Innentõl levezetés volt....szerencsére jött Desca õ húzott vagy 30km-t én + hátul kormányoztam a 2személyes mezõnyt :) aztán még egyedül ki a határig + vissza a városba majd még egy Tarján kupás kör . Ez (84km, 02:39:11 alatt, 31.66kkm/h) lett.
Így az össz táv 298km lett és 08:39:12 alatt 34.4km/h-val. Ezen még én is meglepõdtem mert egy 33-34-es átlagú 200ra készültem :D

Egész nap jól éreztem magam, és nincs KO mint régebben 1 hasonló edzésnél,de kiváncsi leszek hogy holnap reggel hogyan ébredek :)
És már csak 10 nap a Pelsoig:p

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Jó volt nézni a hegyi idõfutamot. Most is voltak hófoltok, mint két éve, nagyon szép hely amúgy. Látszott a képeken, milyen nehéz kihajtani néhány részen.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Bálna!

Én még nem neveztem, péntekig biztos, hogy nem is fogok! Még nem tudom, hogy dolgozok-e vasárnap, meg az idõjárástól is függ!

Meg ha megyek is, akkor pestrõl oldom meg mindenképp.

Annyira nem vagyok más megszállott, hogy dagonyázni lemenjek 9 rongyért...

Ennek az a menete, hogy helyszínen 2000 Ft-ért lehet adatmódosítani (bármit). Tehát aki nem megy, az kér valamennyit a nevezésnél, plusz kettõ ezerért átiratom a dolgokat. De volt már többször, hogy egyszerûen más nevével indult valaki, a dobogós helyekbe általában ez ugysem zavar bele.

X6FMC

X6FMC

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

És ilyenbõl van még egy - Szõke Zoli!

Bálna!

Én még nem neveztem, péntekig biztos, hogy nem is fogok! Még nem tudom, hogy dolgozok-e vasárnap, meg az idõjárástól is függ!

Meg ha megyek is, akkor pestrõl oldom meg mindenképp.

Annyira nem vagyok más megszállott, hogy dagonyázni lemenjek 9 rongyért...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Szigeti Zoli erõsen dilemmázik, középtáv.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

...
Ha tud valaki a vasárnapi Szilávásvárad maratonra egy már elõzetesen lefoglalt és fizetett nevezést, és tuti nem megy el szóljon már átvenném a nevezést.
...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Gratulálok Gabi szépet mentél. Eddig kacérkodtam a gondolattal, hogy el kéne veled menni néha tekerni. Most már teljesen bizonyossággal mondom, hogy ez esélytelen.
Elõre is kösz.