Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2013. May 12. - 23:54
Posted 2013. May 09. - 09:43
Engem érdekel, mennék és 2-3 embert tudok is vinni. Ha valakit érdekel akkor péntekig jelezzen nekem
galcsik1979@gmail.com
Infó a versenyrõl: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2013. May 08. - 12:54
Posted 2013. May 06. - 07:19
A Salgótarjáni HKE túra szakosztálya, immár negyedik alkalommal szervezte meg a BIG DAY elnevezésû, országúti teljesítménytúráját. Az esemény a BIG mozgalom keretén belül került megrendezésre, így az ottani hírek menüben olvashatóak a részletek - angol nyelven.
News - Challenge BIG
A következõ teljesítménytúránk a gyalogosok és az MTB-sek részére lesz megrendezve, június 8-án.
Negyven hegyben egyben (MTB kerékpáros) | TTT
Túra a Kálváriára | TTT
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Posted 2013. May 05. - 06:54
Posted 2013. May 04. - 20:57
Sziasztok Ombrék!
Jelezném, hogy a mai 6. Intersport Tour de Tisza-tó versenyen két társunk is remek versenyt tudhat maga mögött!
Rácz Szabi a master2 kategóriát igázta le, és szerezte meg az elsõ helyet, s õt nem sokkal követte Rákos Tomi a 3. pozícióban!
Én meg csak próbáltam loholni Taki mögött! A végén már kólát is kért!
Sógorom is sikeresen abszolválta 65km-t! Remélem elkapta a versenyzés szele, és jön most már több megmérettetésre is!
Gartula mindenkinek!
Azért azt tedd hozzá 29-es montival és traktor gumival voltál és 10km-rel a vége elõtt megfogott a bolyotok! A lány akinek végig vezettem megnyerte a kategóriáját.
Posted 2013. May 04. - 19:28
No, akkor ezt közkívánatra áttettük a 18-i hétvégére.
Sziasztok Ombrék!
Jelezném, hogy a mai 6. Intersport Tour de Tisza-tó versenyen két társunk is remek versenyt tudhat maga mögött!
Rácz Szabi a master2 kategóriát igázta le, és szerezte meg az elsõ helyet, s õt nem sokkal követte Rákos Tomi a 3. pozícióban!
Én meg csak próbáltam loholni Taki mögött! A végén már kólát is kért!
Sógorom is sikeresen abszolválta 65km-t! Remélem elkapta a versenyzés szele, és jön most már több megmérettetésre is!
Gartula mindenkinek!
Posted 2013. May 03. - 15:34
Posted 2013. April 30. - 16:03
@Jani bácsi: gyûjtöm a km-eket addigra készen fogok állni a feladatra!!!! "Bízom benne"
Posted 2013. April 30. - 11:35
Jó mindenkinek?
Az útvonal végével kezdjük, vagyis Kálmánhegyin fel, Bélkõ, Katonasírok, Szilvásvárad, Bánkút, az ördögoldalas és jávorkúti hurkokat vsz kihagyjuk (majd meglássuk), aztán végig az útvonalon a Kálmánhegyi út aljába.
Posted 2013. April 29. - 22:26
Jó.
Nekem ez a hétvége jó lesz (a következõ nem), de még nem tudom melyik nap, hamarosan kiderül, hogy hogy lesz, jelentkezem.
Hosszút járjuk, lehet csatlakozni!
Érdekel, majd terelgetem Csabit felfelé, és lobogok utána lefelékben!
Posted 2013. April 29. - 22:18
Szeretnék csatlakozni,igaz elég zsengice vagyok de megpróbálom majd tartani a tempót.
Szóljatok légyszi ha mentek...
Mi lessz a 200km -rrel ? Tessék tekerni !!! Én is elmennék de gondolom még aznap vissza akartok jönni !
Posted 2013. April 29. - 13:13
Szeretnék csatlakozni,igaz elég zsengice vagyok de megpróbálom majd tartani a tempót.
Jó.
Követ hozol a hátizsákba, vagy keresünk út közben?
Posted 2013. April 29. - 12:28
Posted 2013. April 29. - 10:01
Merthogy a vége (kb. 30km a Katonasírok elõtt) tök más, mint eddig.
Posted 2013. April 29. - 09:56
Szabi bácsi! Valamikor bejárhatnánk a Szilvásvárad maraton útvonalát! Lécci-lécci-lécci!
Jó.
Nekem ez a hétvége jó lesz (a következõ nem), de még nem tudom melyik nap, hamarosan kiderül, hogy hogy lesz, jelentkezem.
Posted 2013. April 28. - 08:03
Nézzoda!
Te már kerékpárversenyen is csak lábon boldogulsz? Legalább lefutottad volna a csajszit
Tominak meg nagyonnagy gratula!
Hát az úgy vót, hogy egyszer csak, nem is tudom hogyan, de vót!
Szabi bácsi! Valamikor bejárhatnánk a Szilvásvárad maraton útvonalát! Lécci-lécci-lécci!
Posted 2013. April 25. - 18:07
Június 21 - 25 között, esetleg még pár napig Nauders környékén fogok bringázni.
Jobb híján vonattal tervezem kijutni, de ha akadna autós sporttárs, akit érdekel a dolog,
szívesen fizetném az üzemanyag és autópálya díj nagyobb részét.
Nekem 23.-án lesz ott egy kerékpár maraton, utána lehet közös tekerés, vagy szabad program.
Nagyon szép környék, és lehet hegyet mászni vég nélkül.
Hogy csak a legismertebbet említsem, a Stelvio hágó is egynapos túrával elérhetõ.
-Gyuri-
Posted 2013. April 25. - 12:02
Hétvégén a Karancs-Medves 50-en ki indul? Csatlakoznék egy csapathoz.
Molnár Gabi, Puskás Ali és Vincze Gabi tervezik a huszast, nyolcas indulással.
Gyuribá és én pedig az ötvenesen szeretnénk indulni, 6-7 órás menetidõvel, hetes indulással.
Posted 2013. April 25. - 09:19
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."