Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
A tömegben való tekerésrõl csak annyit, hogy a szilvásváradi maratonon 1400 versenyzõ közül egy SHKE-es nek sikerült hegyen felfelé hátulról belémjönni. Itt érdeklõdnék ha tudja valaki hogy õ volt akkor legalább mutatkozzon már be mert szemüvegben meg sisakban nem ismertem fel.
Véleményem a tömegben való kerekezésrõl csupán csak annyi, hogy ha kicsit is figyelünk a másikra akkor elkerülhetõek a durva dolgok. Meg szerintem azért mondjuk meg õszintén mindenki tudja a helyét egy versenyen.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Nem igazán Rád gondoltam, hanem azokra, akik azt hiszik hogy tudnak, de nem igazán van így... Az olyanok lökik ki alólad a kereket, akadnak össze, stb

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Az a tény, hogy a mezõny jelentõs része nem tud csoportosan bringázni, veszélyessé teszi a dolgot.
Igen, én magamra ismerek ezzel. Eleve bringázásaim 99%-át egyedül csinálom, így nehéz is lenne tudnom, hogyan is kell csoportosan bringázni. ;-) Meg ugye tempóban is egy másik dimenzióban mozgok.
Jó 10-12 éve voltam egy-két olyan országúti teljesítménytúrán (Ewerest, Csepel-sziget), ami egyben verseny is volt. Pár km-t még mentem a mezõnyben, de aztán gyorsan rájöttem, hogy biztonságosabb lesz számomra az egyéni idõfutam. Mondjuk a 2000-es Csepel-szigetnél ez egy szökést jelentett, ami életem legjobb verseny eredményét hozta a maga második helyével. Azért gyorsan leírom azt az átlagot is, ami ehhez kellett, még mielõtt túlságosan is komoly eredménynek tûnne: 31,1 km/h. (60 km és 150 m szintre)

MTB versenyen sem indultam túl sokszor, de ott meg a dh részeken éreztem magam bajban, mert mindenhonnan csak elõzni akartak, miközben én próbáltam volna a saját tempómban ereszkedni. ;-)

Szóval a verseny nem az én asztalom. A Dolomitokat sem veszem arra, ráadásul mivel eleve az utolsó csoportból indulok, könnyen beállhatok majd a saját tempómra.

Vasárnap várok mindenkit a teljesítménytúrára!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
A nap mondása: SZÓLJATOK A BLAHÁN A PÁNSÍPOS INDIÁNOKNAK, HOGY ÁLLJANAK LE AZ ESÕTÁNCCAL, MERT EZ MÁR NEM VICCES !!!!:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A régi szép idõk... csináltunk akkor egy csoportképet, leraktunk vagy 20kupát egymés mellé. Keressétek csak meg!!! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
A kétbolházsdi verseny rossz példa, mert az inkább országúti volt, mint monti ha már itt tartunk... :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Országúton sok a gyökér, terepen azért a fák ellenére is kevesebb. Az a tény, hogy a mezõny jelentõs része nem tud csoportosan bringázni, veszélyessé teszi a dolgot. Jó egyszer terepen egy verseny alkalmával a bojban elesett egy srác, akit át kellett ugranom, Pityu meg Geri talán emlékszik, egy kétbolházsdi kör volt, azon a lankás lefelén - na mind1. Szóval a CET meg az OB ilyen szempontból sokkal biztonságosabb volt, uh bazz élveztem is :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Azért nekem összességében tetszett (ne felejtsük Magyarországon vagyunk az igéretek földjén!) és örülök, hogy sikerült teljesíteni pláne úgy hogy még soha nem tekertem 200-at egybe. Az idõjárás is jó volt és ilyen olcsón még sose rúgtam be, pedig nem ruppótlan helyen ittam és csak egy (1) sör volt! Viszont az érdekelt volna mennyivel maradtam le a profikhoz képest (nekem 6ó 20p volt a vége).
Azt hiszem az országúti versenyzésbõl elég is volt ennyi az idénre (túl veszélyes) marad az MTB! Szombaton Crosskovácsi!!! Juhéééé...

Az utsó mondattal azért vitatkoznék mi a veszélyes :)...Azért remélem idén lessz idõeredmény :)

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Zsóci! Ma Te voltál a kötelezõ olvasmány! Edzés helyett! Elolvastam a tavalyi beszámolódat a TDP-ról.
Izgatottan várom. Remélem addigra az idõ is megembereli magát!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
A Tatárárok multhét csütörtökön nagyon saras volt . A kidõlt fát -ami a sáron túl a folyamatos haladást akadályozta- pénteken kivágtam, így elvileg járható csak tedd hozzá az azóta esett esõt és annak következményeit. Én ennek ellenére ha nem esik akkor megyek !

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Úgy látom senki sem írt még a vasárnapi szilvásváradi maratonról. Rövidtávról írnék pár sort.
Kezdeném egy bocsánat kéréssel Nagy Peti felé, nem akartam késõn indulni legközelebb ha ilyenre együtt megyünk akkor bátran szóljon be, hogy egy-két órával hamarabb érkezzünk.

A rajt után a száraz aszfalt várt a kilátóig különösebb nehézségek nélkül, ahogy az aszfaltról letértünk ott már kicsit sarasabb volt a a talaj de semmi durvára ne gondoljatok. Gyakorlatilag a rövid táv végéig tekerhetõ volt. Ha valaki nagyon össze akarta magát mocskolni akkor megtehette mert voltak átfolyások, nagyobb tócsák és durva saras részek is. Összességében a tavalyihoz képest sokkal lájtosabb volt. A kaja finom volt, és volt bõven. A kerékpármosóból természetesen most is kevés volt, meg a tusoló kicsit dzsuvás lett.
Páran kértétek a kamera képét amit rögzítettem MOV formátumban van http://www.blszsz.hu...j1/file0010.mov

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Negyven hegyben egyben teljesítménytúra
Vasárnap kerül megrendezésre a Salgótarjáni HKE saját rendezésû, idei második teljesítménytúrája.
A lebonyolítás és az útvonal a múlt évihez képest kis mértékben változott.
- Hotel Salgó a rajt/cél. Innen elõbb a sárga kerékpáros jelzésen kell elmenni a Kõpark érintésével a Medves-fennsík közepéig, majd itt jobbra a zöld kerékpáros jelzésen a Tatár-árkon keresztül a Campingig. Innen a mûúton be Salgótarjánba, egészen a Pennyiig, ahonnan rákanyarodás a Karancs utcára és jobbra fel a sárga kerékpáros jelzésen. Ezen aztán végig a célig a Pipis-hegy - Kercseg - Hamincó - Somoskõújfalu - Alagút útvonalon.
- 39 km és 800m szint
- Indítás Hotel Salgó 9.00 - 14.00 között. Ebéd után kérjük, hogy már csak az igazán gyorsak (2-3 órán belül teljesítõk)induljanak el.
- Nevezési díj: 500 Ft
- Szolgáltatás: Cerbona, a sikeres teljesítõknek - nem a 2009-es dátumú - oklevél és kitûzõ.
- Lehet két kört is menni. Az természetesen dupla díj és dupla szolgáltatás.
- Ellenõrzõ pontok nem lesznek csak egy "titkos ellenõrzõ pont" Ennek érdekében - is - végig a kijelölt útvonalon kell haladni.

Mivel idõközben lebetegedtem, így friss bejárási információm nincs. Az útvonalon azonban már sokszor bicajoztam esõ után vagy éppen esõben. Egyik része sem járhatatlan még olyankor sem.

Várunk minden tagot és egyéb kerekezni szándékozót!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szeretném megköszönni a versenyen nyújtott frissítést Eszternek és Bálnának!:)

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Nem tud valaki nélkülözni egy outi hátsó kereket 10-es Shimano sorral? Az enyémet felütöttem és a PELSO után fel szeretném küldeni Pestre egy kis "okos " javításra. Arra az idõre kellene egy kölcsön kerék, akár gumi nélkül is!

Des-ca jelentkezem saját fûzésû könnyû de erõs Shimanó racsnival épp szabad mert most az edzõkerekeket gyilkolászom . Én adni két karika + gumi Té adni 10 es sor te adni bele mindent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tel : 06-20-9-359-166

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Durva. :cool2:
YouTube - Soerii & Poolek : Tanga (Official Music Video)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hát eléggé :( De beviszem a boltba ha eláll, és megnézzük az állványon

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Helló GIN30!
Igen, ketten megyünk. Bálna, a vasárnapi városi bajnokság szervezésével lesz elfoglalva. Így keresünk egy megbízható sofõrt aki a neutrál kocsit vezeti! Nem kell egy évet várnod! Szerintem vagy olyan erõben, hogy most is bevállahatod ( még nincs késve )! Gyere Te is!!! Szerdán délután tudsz jönni tekerni ( ha az idõ is engedi)?

Tomi!
Mint korábban már írtam, megbeszéltem a zasszonnyal, hogy most még nem menek. Õsztõl kislányom ovis lesz, lehet tekerni ájulásig. Így úgy gondolom, hogy jövõre alaposabban fel tudok készülni, mint mondjuk most tudtam volna. Egyébként meg már elég húzós a nevezés, jövõre azt is idõben rendezni kell. A szerdával kapcsolatban nem tudok biztosat, mivel 15.00-ig dolgozom, de nálunk nem lehet tudni semmi biztosat a munka befejezésével. Feleségem is tanulna már valamit államvizsgára, úgy babysitter leszek talán. Ma azaz tegnap voltam tekerni egy kisebb kört, pontosan mire hazaértem kezdett csepegni az esõ, mert már olyan régen esett. Legközelebb pénteken megyek edzõtábor szerûen: sportnap lesz a yardon, ami Tardoson kerül megrendezésre. Na nem azon a Tardoson, ami a Kínok Kínja útvonalában is szerepel, hanem Eger melett lévõn.(Merthogy ott is van egy). Reggel tekerés, a nap végeztével újból. A reggeli táv adott, már kitaláltam, délután meg majd amennyire lesz erõ.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Eddig ketten vagyunk! Még beférsz.
Mennyire van ütve, lehet használni a kerekedet?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Tomi, lemennék Veletek én is ha még elférek - bár a sofõrködést nem vállalom :D Shimano 10es sorom lenne extra, de kerék az nekem is ütött...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Akkor jó nagy malacod volt. Ha mentem volna én nem úsztam volna meg, vagy pont, hogy úsztam volna, ezt már soha nem tudom meg. Sajnálom is meg nem is. Jó volt a gyermekeimmel lenni gyereknapon.

Nagy valószínûséggel pont elkapott volna, mert mikor az utcába befordultam akkor szakadt le az ég és a Mátra ill. a Cserhát felõl jött ( meg Tarján felõl, csak mögöttem volt tiszta az ég). No, aztán elállt! És megint esett. Addig megnézted volna nálunk a veronai idõfutamot. De, természetesen a gyermek nap a gyerekekkel többet ér!!! Én is elmentem még a fiammal az eláztatott gyermeknap helyszínére.