Hát ez a Pelso egy katasztrófa volt. Felkészültem rá rendesen 4 hetet, erre amikor regenerálódni kellett volna a héten végig esett az esõ és nem nagyon mentem ki csak hétfõn + pénteken. Pénteken már éreztem h nem leszek 100%os kicsit merevek voltak még a lábaim... a sok semmittevéstõl :(Aztán szombaton mégis másképp alakultak a dolgok, bírtam menni az elejével ... A lassúrajt tetszett...síkon 50
Az elsõ 60 km-ben végig elõl helyezkedtem, lehet ez volt a baj. 60 után beálltam úgy a 20-50 hely közé és ott kolbászoltam. Nagyon jó tempót mentünk... Így még nem keróztam, elsõ órában 44-es átlag másodikban 42es harmadik 41. Az fárasztott a legjobban hogy állandóan figyelni kell a hatalmas tömeg miatt.80 körül mentek a lószok rendesen, hogy fölérjünk a szökevényekre...SZOBA volt elõl valakivel.aztán 88kmnél értük utól õket. Egyik dombon 48-as tempónál majdnem meg is kusnyadtam...de szerencsére akkor értük utól Szobat és visszavett a mezõny a tempóból. Aztán eljött a 110km ahová megbeszéltük a frissítést...nézelõdök jobbra balra... 112nél + is láttam az autót,nagyon +örültem mert már kezdett KO lenni...aztán megyünk autó sehol... közben már 3 órát is túlléptük akkor még jó tempóban 127kmt tettünk meg az elsõ 3 órában...Majd a frissítés 140km-nél érkezett meg, 30 km-be telt mire átverekedte magát a többi kísérõautón ... abban a pillanatban ahogy megkaptam a kulacsot, le is szakadtam... akkor már sajnos késõ volt a frissítés
13.5dl 140re nem túl sok(bár igy utólag gondolkodok ha megkapom a kulacsot 110nél akkor se biztos h végig bírtam volna mert 7.5 dl az ott kb 50 kmre lett volna elég...és akkor 190-nél szakadok le)140tõl mentem egy 64km-es egyéni idõfutamot nagyon nem voltam ott fejben már. Tihanynál elég sokat gondolkoztam h komppal mennyivel gyorsabb mint keroval Siófok
...... Tihanynál utolértem SzoBa-t beáltam neki vezetni baszott jönni...azt mondta õ már feladta.Na itt döntöttem el h én akármi történik akkor is begurulok.Utolértem még 5-6 kerost 1essével de mindenkinek fájt már mindene.160 után már görcsölt a lábam nem kicsit ...úgy deréktól lefelé mindenemet éreztem...lábujjam ,vádlim ,de legjobban a combom hátul:( levõ aztán 195nél elbasztam 1 kanyrat ahol nem állt kinn senki...követtem 1 elõttem haladót akit épp utolértem és utánna mondta h "ezt elbasztuk" végül is kmre ugyanannyit mentünk... csak több volt a szint az utsó 10 km-en nekem mint a mezõnynek
Hazudnék ha azt mondanám nem vagyok csalódott mert , amit készültem erre az alapján nem igy kellett volna mennem ...de amég volt kulacs addig jól ment...az biztos h a tegnapi napból sokat tanultam. Lekeróztam életem leggyorsabb 100km-jét is 02:20:48 lett .A végére 65 km idõfutam után összeszedtem vagy fél órát
Így 05:19:40 lett és 38.3km/h. Amirõl leszakadtam boly az ment 04:53:15 és 41 fölötti átlagot.T jól ment sikerült neki ott maradni elõl. Grat Neki!+ Rónay Tominak is!
+ Briginek is!!