Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Eddig még nem találtam,bár a rendezés színvonalást figyelembe véve meg sem lepõdnék,ha nem létezne eredménylista... :D hétfõn biztos írnak majd többet róla.

Nagyon szépen versenyeztél! Öröm volt nézni! Jó volt látni a profik között újra SHKE mezt! Mégegyszer gratulálok!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Tervezem tolmácsolni a szövetség felé a hétvégi vélemények alapján, hogy ez a verseny (xco és xcm) többet ne legyen MK futam. Kritikán aluli kategória, ráadásul nem kis összegért...

maranello

maranello

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Eredmények vannak valahol ? Eddig nem találtam...

Eddig még nem találtam,bár a rendezés színvonalást figyelembe véve meg sem lepõdnék,ha nem létezne eredménylista... :D hétfõn biztos írnak majd többet róla.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
huuuuuh de meleg van:mad:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Komolyan, tesódat ismerve, alá sem kellett volna írnod a neved :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Ezúton is szeretném megköszönni Minden SHKE csapattársanak a frissítést és bíztatást a Balaton Bike Fest-en!!!
Elõtte és utána is,de fõleg utána le voltam amortizálva és nem tudtam értelemesen kommunikálni..bocs. :) Üdv,Ruszin Ádám

Eredmények vannak valahol ? Eddig nem találtam...

maranello

maranello

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Ezúton is szeretném megköszönni Minden SHKE csapattársanak a frissítést és bíztatást a Balaton Bike Fest-en!!!
Elõtte és utána is,de fõleg utána le voltam amortizálva és nem tudtam értelemesen kommunikálni..bocs. :) Üdv,Ruszin Ádám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Ez mekkora, tányérossal húzatják fel magukat a hegyre!:) YouTube - SP DH 2010 POLOMKA (mtb)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

csak így ne járjatok Rocsi freestyle Video - Pinkbike.com

Egy ilyet én is dobtam egyszer, Rimócnál a szurdok mellett ahol Ti motorral jártok fel, én meg le, csak közben homorítottam hátra,mikor elkezdett a hátsó emelkedni hátha megbírom fogni, de nemmm...:(

Galcsik1979: Ha beszopjuk az idõt akkor Salzon is könnyen láthatsz ilyet!:) Amúgy szép idõben a pályáról látni lehet a Dachstein gleccsert, 2007-ben hazafelé fel is mentünk megnézni, vidáman síeltek, Gordi sógora strandpapucsban volt mert nem akarta elhinni, hogy hó lesz fent.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Csak a szép táj miatt.
Alpentour MTB Trophy | alpesi megamaraton | mozgasvilag.hu

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Ilyesmi volt Szilváson is Szarvaskõ után, csak kicsit hosszabban.:) Ezek a fiúk is jól nyomják a sárban! Maribor WC 2010 Video - Pinkbike.com

csak így ne járjatok Rocsi freestyle Video - Pinkbike.com

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Áh, sok volt ez a 200, egy regressziós hipnózis után írok majd valamit éni is - mindenesetre Tomi meg Yeti is jól ment. De addig
ROBI! Van a netshell-ben egy parancs, ami a hostednetwork-re mutat... beírom ezt: netsh wlan delete hostednetwork profile name=Home i=* Erre azt írja, hogy Profile "Home" (ami ténylegesen a hostednetwork neve) is not found on any interface.A show all-ra lejön hogy egy interface van, Wireless Network Connection, Intel Wifi Link 5100, aztán az SSID name: Home, authentication: WPA2-Personal
A Windows-ban az adapter settingsnél van egy, vagyis lett egy felesleges adapter, azt letiltani le tudom, de törölni nem... WOÁJJJJ

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
TdP video

Éjjjjjááááá... :) 1.00 :)

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

BALATONBIKEFEST !!!

Nevezési felületen alapból be van jelölve az "EXTRA CSOMAG" szolgáltatás - igen etikus módon, bár persze mindenkinek tüzetesen át kellene nézni az egész lapot - ez is hozzá tartozik, csak hogy objektív legyek. Szóval aki benevezett, aztán után két ruppóval többrõl értesítették ki, az azért volt, mert nem húzta ki ezt az opciót. Nem tudom mit lehet tenni - ha lehet nevezést módosítani tegyétek azt, vagy regeljetek újra - ha enged, nem tudom. Ha valaki megoldotta jól, írja fel ide a többieknek.

én eleve kihagytam az extra csomagot(véremben van)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
BALATONBIKEFEST !!!

Nevezési felületen alapból be van jelölve az "EXTRA CSOMAG" szolgáltatás - igen etikus módon, bár persze mindenkinek tüzetesen át kellene nézni az egész lapot - ez is hozzá tartozik, csak hogy objektív legyek. Szóval aki benevezett, aztán után két ruppóval többrõl értesítették ki, az azért volt, mert nem húzta ki ezt az opciót. Nem tudom mit lehet tenni - ha lehet nevezést módosítani tegyétek azt, vagy regeljetek újra - ha enged, nem tudom. Ha valaki megoldotta jól, írja fel ide a többieknek.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jah, ma meg jó volt a városi, tetszett a pálya :)

Ilyesmi volt Szilváson is Szarvaskõ után, csak kicsit hosszabban.:) Ezek a fiúk is jól nyomják a sárban! Maribor WC 2010 Video - Pinkbike.com

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

RTamás!

Az eredmények egyenlõre még csak itt, de teljes a lista: Tour de Pelso 2010
Egyébként gratulálok hármótoknak a teljesítéshez! Illetve Briginek is!

Én meg péntek estétõl ma reggelig küzdöttem a gátakon BAZ megyében. Jó kis torna volt:)

Az úttörõ ( gáttörõ) ott segít ahol tud! Szép munka lehetett!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Jah, ma meg jó volt a városi, tetszett a pálya :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hát ez a Pelso egy katasztrófa volt. Felkészültem rá rendesen 4 hetet, erre amikor regenerálódni kellett volna a héten végig esett az esõ és nem nagyon mentem ki csak hétfõn + pénteken. Pénteken már éreztem h nem leszek 100%os kicsit merevek voltak még a lábaim... a sok semmittevéstõl :(Aztán szombaton mégis másképp alakultak a dolgok, bírtam menni az elejével ... A lassúrajt tetszett...síkon 50 :D Az elsõ 60 km-ben végig elõl helyezkedtem, lehet ez volt a baj. 60 után beálltam úgy a 20-50 hely közé és ott kolbászoltam. Nagyon jó tempót mentünk... Így még nem keróztam, elsõ órában 44-es átlag másodikban 42es harmadik 41. Az fárasztott a legjobban hogy állandóan figyelni kell a hatalmas tömeg miatt.80 körül mentek a lószok rendesen, hogy fölérjünk a szökevényekre...SZOBA volt elõl valakivel.aztán 88kmnél értük utól õket. Egyik dombon 48-as tempónál majdnem meg is kusnyadtam...de szerencsére akkor értük utól Szobat és visszavett a mezõny a tempóból. Aztán eljött a 110km ahová megbeszéltük a frissítést...nézelõdök jobbra balra... 112nél + is láttam az autót,nagyon +örültem mert már kezdett KO lenni...aztán megyünk autó sehol... közben már 3 órát is túlléptük akkor még jó tempóban 127kmt tettünk meg az elsõ 3 órában...Majd a frissítés 140km-nél érkezett meg, 30 km-be telt mire átverekedte magát a többi kísérõautón ... abban a pillanatban ahogy megkaptam a kulacsot, le is szakadtam... akkor már sajnos késõ volt a frissítés :( 13.5dl 140re nem túl sok(bár igy utólag gondolkodok ha megkapom a kulacsot 110nél akkor se biztos h végig bírtam volna mert 7.5 dl az ott kb 50 kmre lett volna elég...és akkor 190-nél szakadok le)140tõl mentem egy 64km-es egyéni idõfutamot nagyon nem voltam ott fejben már. Tihanynál elég sokat gondolkoztam h komppal mennyivel gyorsabb mint keroval Siófok :)...... Tihanynál utolértem SzoBa-t beáltam neki vezetni baszott jönni...azt mondta õ már feladta.Na itt döntöttem el h én akármi történik akkor is begurulok.Utolértem még 5-6 kerost 1essével de mindenkinek fájt már mindene.160 után már görcsölt a lábam nem kicsit ...úgy deréktól lefelé mindenemet éreztem...lábujjam ,vádlim ,de legjobban a combom hátul:( levõ aztán 195nél elbasztam 1 kanyrat ahol nem állt kinn senki...követtem 1 elõttem haladót akit épp utolértem és utánna mondta h "ezt elbasztuk" végül is kmre ugyanannyit mentünk... csak több volt a szint az utsó 10 km-en nekem mint a mezõnynek :D Hazudnék ha azt mondanám nem vagyok csalódott mert , amit készültem erre az alapján nem igy kellett volna mennem ...de amég volt kulacs addig jól ment...az biztos h a tegnapi napból sokat tanultam. Lekeróztam életem leggyorsabb 100km-jét is 02:20:48 lett .A végére 65 km idõfutam után összeszedtem vagy fél órát :( Így 05:19:40 lett és 38.3km/h. Amirõl leszakadtam boly az ment 04:53:15 és 41 fölötti átlagot.T jól ment sikerült neki ott maradni elõl. Grat Neki!+ Rónay Tominak is!
+ Briginek is!!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Melyik internetes oldalon látom leghamarabb az eredményeket?
Bálna mondott egy elérhetõséget (sport????valami), már elfelejtettem!

RTamás!

Az eredmények egyenlõre még csak itt, de teljes a lista: Tour de Pelso 2010
Egyébként gratulálok hármótoknak a teljesítéshez! Illetve Briginek is!

Én meg péntek estétõl ma reggelig küzdöttem a gátakon BAZ megyében. Jó kis torna volt:)