Tegnap AK. 8. futama volt Gyömrõn, a táv 80km lett volna, de lassú rajttal indultunk, így 76 km volt a versenytáv az éles rajttól. Hát a héten nem edzettem túl sokat... emellett elég sokat dolgoztam...amit + edzettem azt munka után... volt h 22:00 kor végeztem Arc nagy mosollyal A versenyen dobogós reménységeim se voltak... az volt a célom hogy az összetettben elõttem körülöttem állókat letegyem. Hát majdnem össze is jött:( levõ arc Elsõ 20km-en nem jól éreztem magam nem esett jól a sikon 45-50es tempó és abból még a lószok.... de 20 után bemelegedtem... pár szökésbe is próbáltam beszállni.... de gyenge voltam, mindig csak arra volt erõm h az éppen szökõ egyének után induljak ledolgozzam a felét majd kiborítottam oldalra had húzzon a mezõny
Arra jó volt hogy nem engedtünk el senkit legalább. Fordító után jöt csak az igazi lószparádé + volt olyan is amikor sikon 30al mentünk .xD Már próbáltam elõl helyezkedni, egyfolytában mentem elõre és mindig hátul találtam magam
Utsó 3 km-en belül a hullámon fölfelé 40-es tempónaál elõttem Roland majdnem csinált egy tömegkatasztrófát miközben helyet akart csinálni magának hogy elõrrébb bírjon menni. Odébb pakolt egy gyereket úgy h 4-en majdnem összeakadtak elõttem. aztán be a faluba...körforgó... onnan +int húzódás...majd derékszögû balos kanyar.A 70 fõs élmezõnyben kb 50-ik helyen fordultam de tanulva a régi hibámból... régen ott szinte kónuszon fordultam... most 53-19ben... majd könnyedén felgyorsultam40re és pik pak...pakoltam le még 3at és már 60al mentünk...tettem T mögé a kereket...aztán olyan tempókülönbséggel érkeztünk a fõmezõny elejére h satufék vissza 45-re és onnan megint lósz 60 al gurultunk át a célvonalon...a kategória 6. Abszolut 26. helyen értem be a 221 fõs mezõnybõl.... Többek között ezért nem kedvelem a mezõnyversenyeket mert 80 km után is 70-en jöttünk egyszerre és 2 mp hátránnyal a sokadik helyen jön be az ember :mad:Végülis jó is lehetett volna ha nem zárnak be, de a tempó még így is jó lett... az élesrajttól mértem... 76km és 01:45:42 óra 43.14km/h. Arra jó volt hogy legalább rájöttem h tudok sprintelni, HA VAN HELY :mad:
csak lökdösõdni nem szeretek 60as :mad:tempónál.Összetettben ellenfeleim közüll Dancs Márton aki most vezet mögöttem jött be a 10. helyen, Kutács "Sprinter" Zsolti viszont bejött a 2. helyre, de szerencsére még igy is elõtte vagyok... Már csak az idõfutamokban bízok, hogy a két hegyin majd csak felgurulok valahogy, ha más nem majd a görcs felrángat:D T is jól ment , de õ is beszorult kb bõ 2.5 cm-el ért be mögöttem:D Karbonások nem voltak... már az OB-ra készültek. Kinga +int papírforma hatalmas sprintben nyert... már 30 kmrõl hallottam a sikítását:D Tomicsek, is jól ment 3. helyen gurult át a célvonalon
Eredmények:30km-en
F1-ben
Tomicsek 3./7
Soma 4./7
F3-ban
Hajzser 6./13
Tóth 7./13
N1-ben
Sz. Dóri 1/4
H. Adél 2/4
K. Dóri 3/4
N2-ben