Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Na ki az ott középen, 95-ben? :D

Húúúú b.meg, ez tényleg én vagyok ! Honnan kerülnek elõ ilyen képek...Strandról volt a rajt talán,elõtte nyaraltam, edzés nyema, meg összetört a térdem DH OB-n Pécsen, azt hevertem ki éppen. Elindultam, mentem, aztán elszakadt a láncom, pedig haladtam...régi szép idõk !

Ezen meg Szepe háttal : http://singlespeed.h...g2_itemId=14426
Megvan ott Szabi is : http://singlespeed.h...g2_itemId=14738
Pesta : http://singlespeed.h...g2_itemId=14742
Hátul Szõke Z. ? http://singlespeed.h...g2_itemId=14874

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Kassa MTB maraton ! Indulás pénteken du ! Kit érdekel ?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Kotri

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Na ki az ott középen, 95-ben? :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ha már 95, akkor pár történés az én életembõl is.
- Elõször voltam Somival (Vincze Gábor - SHKE) több napos bringatúrán. Azóta ez a szám már elérte a 11-et.
- Elõször - és egyben utoljára - indultam MTB országos bajnoki futamon.

Amúgy második éve tanítottam akkor a Kós Károly SZKI-ban.

Kicsit nehéz hetek vannak mostanság mögöttem (vis maior). Próbálok nem idegbeteg lenni és a bringázást is úgy illesztem az életembe, hogy az tényleg stressz nélküli örömöt okozzon.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
95-ben 1 éves sorkatonai szolgálatomat töltöttem...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
95be a 4edikes hölgyeket fûztem a sulidiszkóba...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Huuuuh de ellenszenves fejed van xD
akkor az a kerék öregebb mint én, az télleg vicces :D
De Mavic azé gördül :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Mar 97ben lejottem orsz bicoval kekes-matrafured:-)
Meg meg 95ben 180at lenyomtam a teren a padrol:-)
Meg Gepi hataba is beleraktam a 44es-T!
Meg a fosulin voltam katona! Na...erted!
YouTube - The Doors - Light My Fire

Ezabeszéd!

de 95-ben még tojáshéj volt a fenekeden, nemhogy országútid lett volna :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szabi, gondolom ezt azért linkelted, mert magadra ismertél! Vagyis a srác elõször országúton nyomul, aztán merev villával terepre vált, cyclozik meg triálozik meg minden amit én csak hírbõl ismerek!!! Vagyis egy multiboy...

Mennyémán... még egykerekezni sem merek, mert félek, hogy hanyattesek :D
Csak tetszett.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Amugy jo az eredmenylista.

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Csonti!
Te egy menetes agyra feltettel egy 7es fogsort a 10es Campa redszerhez!
Ez vicces! Nem azert halad a rendszer, mert egy rendszervaltas elotti kereket hasznalsz idofutamra, hanem mert kurva eros vagy!!!
Ha beszarik, ne a technikat hibaztasd, epp h csak kitartast tudott!
Amugy te serult vagy:-)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

e !

Mar 97ben lejottem orsz bicoval kekes-matrafured:-)
Meg meg 95ben 180at lenyomtam a teren a padrol:-)
Meg Gepi hataba is beleraktam a 44es-T!
Meg a fosulin voltam katona! Na...erted!
YouTube - The Doors - Light My Fire

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
oh, fuck it!!!
YouTube - The Doors - Break on Through (to the other side)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Igaz... majd legközelebb megyek Roland mögött aztán fellökünk mindenkit ... majd õ csinál helyet:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
A másodiknak is ugyanannyi helye volt mint az utolsónak. Helyezkedésbõl 1es. Ennyi

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
+ a hely is szoros volt a végén:mad: mondom én 2x 6 sávos autópálya a befutónak...az süti

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
SPECZIÁR ANDRÁS 01:55:10.580
CSONTOS LÁSZLÓ 01:55:10.580
JORDÁN PÉTER 01:55:10.580
TÓTH GÁBOR 01:55:10.580 - szoros volt...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Pista " A kerékpáripar szégyene" amit kiröhögtél ma leteszteltem, de csak rövid távon...ráhangolódásképp a csütörtöki 8 kmre. Mértem 4 kmt vele... 00:04:57 lett ... 48.5km/h... A tegnapi 225km után... szóval szerintem gördül a guriga:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tegnap AK. 8. futama volt Gyömrõn, a táv 80km lett volna, de lassú rajttal indultunk, így 76 km volt a versenytáv az éles rajttól. Hát a héten nem edzettem túl sokat... emellett elég sokat dolgoztam...amit + edzettem azt munka után... volt h 22:00 kor végeztem Arc nagy mosollyal A versenyen dobogós reménységeim se voltak... az volt a célom hogy az összetettben elõttem körülöttem állókat letegyem. Hát majdnem össze is jött:( levõ arc Elsõ 20km-en nem jól éreztem magam nem esett jól a sikon 45-50es tempó és abból még a lószok.... de 20 után bemelegedtem... pár szökésbe is próbáltam beszállni.... de gyenge voltam, mindig csak arra volt erõm h az éppen szökõ egyének után induljak ledolgozzam a felét majd kiborítottam oldalra had húzzon a mezõny :D Arra jó volt hogy nem engedtünk el senkit legalább. Fordító után jöt csak az igazi lószparádé + volt olyan is amikor sikon 30al mentünk .xD Már próbáltam elõl helyezkedni, egyfolytában mentem elõre és mindig hátul találtam magam :D Utsó 3 km-en belül a hullámon fölfelé 40-es tempónaál elõttem Roland majdnem csinált egy tömegkatasztrófát miközben helyet akart csinálni magának hogy elõrrébb bírjon menni. Odébb pakolt egy gyereket úgy h 4-en majdnem összeakadtak elõttem. aztán be a faluba...körforgó... onnan +int húzódás...majd derékszögû balos kanyar.A 70 fõs élmezõnyben kb 50-ik helyen fordultam de tanulva a régi hibámból... régen ott szinte kónuszon fordultam... most 53-19ben... majd könnyedén felgyorsultam40re és pik pak...pakoltam le még 3at és már 60al mentünk...tettem T mögé a kereket...aztán olyan tempókülönbséggel érkeztünk a fõmezõny elejére h satufék vissza 45-re és onnan megint lósz 60 al gurultunk át a célvonalon...a kategória 6. Abszolut 26. helyen értem be a 221 fõs mezõnybõl.... Többek között ezért nem kedvelem a mezõnyversenyeket mert 80 km után is 70-en jöttünk egyszerre és 2 mp hátránnyal a sokadik helyen jön be az ember :mad:Végülis jó is lehetett volna ha nem zárnak be, de a tempó még így is jó lett... az élesrajttól mértem... 76km és 01:45:42 óra 43.14km/h. Arra jó volt hogy legalább rájöttem h tudok sprintelni, HA VAN HELY :mad::D csak lökdösõdni nem szeretek 60as :mad:tempónál.Összetettben ellenfeleim közüll Dancs Márton aki most vezet mögöttem jött be a 10. helyen, Kutács "Sprinter" Zsolti viszont bejött a 2. helyre, de szerencsére még igy is elõtte vagyok... Már csak az idõfutamokban bízok, hogy a két hegyin majd csak felgurulok valahogy, ha más nem majd a görcs felrángat:D T is jól ment , de õ is beszorult kb bõ 2.5 cm-el ért be mögöttem:D Karbonások nem voltak... már az OB-ra készültek. Kinga +int papírforma hatalmas sprintben nyert... már 30 kmrõl hallottam a sikítását:D Tomicsek, is jól ment 3. helyen gurult át a célvonalon

Eredmények:30km-en
F1-ben
Tomicsek 3./7
Soma 4./7
F3-ban
Hajzser 6./13
Tóth 7./13
N1-ben
Sz. Dóri 1/4
H. Adél 2/4
K. Dóri 3/4
N2-ben