Egy szuper hétvége!
Warning! Achtung! Figyelem!
Itten kérem a dídzsé Zsóci tojja a pajeszotok mögé a zinfókat (kinek nem rokonszenves ez a figura, esetleg allergiás az írásaimra az kérem ne olvassa, mert maradandó károsodás érheti!
Tehát!
Úgy kezdeném mint Hajdú Péter a "Frizbi"-ben, a hét csalódása: Nagy Péterné! (persze nem tudom a körülményeket, de én megelõlegeztem volna a sárga pólót!) Viszont az eredményeket nézve, lehet a férje tartotta vissza !
Külön gratula az egy órán belül teljesítõknek, vagyis: Rónay "rájfájzen" T., Berecz "trekkes" Laci és Illés "dajcslandba dolgozok, eurójé" Pisti! Már csak azért is mert próbáltam a héten egy menést és 59:49 lett, vagyis elég necces! Azaz: mégégyszer hatalmas gratula!!!
Az SHKE busz ezen a hétvégén elég messzire utazott, mivel szombaton maraton kupafutamot rendeztek Vinyén és vasárnap XCO-t Zalakaroson és mind két verseny az utolsó volt az éves elszámolásban, vagyis még lehetett alakítani a dolgokat!!!
És alakultak is elég szépen, bár nem mindenki volt elégedett a teljasítményével!
Sándor "kisszandokán" Balázs pl. U 9-ben kényszerült indulni, mivel valami okból fogva eltörölték az U 7 kategóriát, bár Õ még csak 4 (négy) éves!
akkor is végig tekerte a rá kiszabott penzumot és simán hatodiki lett!
A többi folyt. köv. , de csak azért,hogy viccesebb legyek....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2010. August 16. - 02:23
Posted 2010. August 15. - 19:22
Én is megtámadtam a Kékest. Csak én nem Gyöngyösrõl, hanem Tarjánból. Recsk felé mentem meg jöttem, összejött közel 130 km, láttam pár SHKE versenyzõt befutni, de sokáig nem maradtam, mert vendégeket vártunk délután. Volt egy kis nosztalgiám, talán indulni kellett volna. Még az esõt is megúsztam.
Hívnak a hegyek!
Posted 2010. August 15. - 14:15
Posted 2010. August 14. - 21:14
Posted 2010. August 14. - 16:39
Posted 2010. August 14. - 12:48
IronMan LIVE | Nagyatád 2010
Major 1 állat kerós átlag 43km/h 180km után futáson meg 1 kör hátrányban a 2.:cool2:
Major 1 állat kerós átlag 43km/h 180km után futáson meg 1 kör hátrányban a 2.:cool2:
Posted 2010. August 11. - 09:59
Posted 2010. August 11. - 00:40
Posted 2010. August 11. - 00:36
Na jo!
Koszi!
Most kertem a Fokuson, de nem jatszottak le...
De csak most es mindenkinek!!!
YouTube - ACDC_Thunderstruck ( Szinkron Fordítás )
Meg lettel villamcsapva:-)
Koszi!
Most kertem a Fokuson, de nem jatszottak le...
De csak most es mindenkinek!!!
YouTube - ACDC_Thunderstruck ( Szinkron Fordítás )
Meg lettel villamcsapva:-)
Posted 2010. August 10. - 20:55
Na de tényleg, Boldog Szülinapot a 30 éves Grandmaster Pistának! Ha így haladsz, még egyszer utolérsz. A többit személyesen.
Hívnak a hegyek!
Posted 2010. August 10. - 20:06
Cha'mona, muther fucka' - n by the way, let me join to those guys, who sent their best wishes for the day
Posted 2010. August 10. - 19:37
Aszonta a Bébi hogy Pistát szeretjük és írjak már egy hozzászólást amiben boldog szülinapot kívánunk neki. õmagának.
Posted 2010. August 09. - 23:27
Bassza fan kúró Nándi bazz, elkúrtam a féket - de nem kicsit, és most egy darab bicajom sincs. Holnap meg kell oldanunk, de úgy kéne, hogy tudjak edzeni, meg megyek Pörszihez délután. WOOOÁJJJJ!!!
Posted 2010. August 09. - 20:02
Jah, profi!!!
Télleg Szabi igértél 1 képet még tavaly ... azt át tod majd küldeni...
valami Tisza Zolis én meg mögötte bujkálok...asszem
Télleg Szabi igértél 1 képet még tavaly ... azt át tod majd küldeni...
valami Tisza Zolis én meg mögötte bujkálok...asszem
Posted 2010. August 09. - 19:39
Posted 2010. August 09. - 11:47
Posted 2010. August 08. - 22:35
Sziasztok!
Felmerészkedtem én is eme fórumra.
A mai nap után kötelezõnek éreztem. Gerinek(MINDENKINEK): Tudjátok én eléggé gyerekcipöben járok ebben a sportban de amit ma láttam és éreztem az hihetetlen volt számomra.A szalag túlsó oldalán legalább annyira izgultam(hanem többet) mint ti versenyzök. Fantasztikus volt drukkolni nektek.Sosem gondoltam hogy ez ekkora adrenalin bomba. Szerintem a csapat valóban hihetetlen, igaza van Gerinek. Köszönöm Bálnusnak,hogy segíthettem.
Gratula mindenkinek!!!!!! jó pihit!!!!
UI: FEN A FÁN!!!
Felmerészkedtem én is eme fórumra.
A mai nap után kötelezõnek éreztem. Gerinek(MINDENKINEK): Tudjátok én eléggé gyerekcipöben járok ebben a sportban de amit ma láttam és éreztem az hihetetlen volt számomra.A szalag túlsó oldalán legalább annyira izgultam(hanem többet) mint ti versenyzök. Fantasztikus volt drukkolni nektek.Sosem gondoltam hogy ez ekkora adrenalin bomba. Szerintem a csapat valóban hihetetlen, igaza van Gerinek. Köszönöm Bálnusnak,hogy segíthettem.
Gratula mindenkinek!!!!!! jó pihit!!!!
UI: FEN A FÁN!!!
Posted 2010. August 08. - 21:43
Csak egy érzés....
De még milyen felemelõ érzés! Nagyon büszke vagyok, hogy Salgótarjáni HKE tag lehetek! Gyerekek! A mai napon valami csodát vitettek véghez! Nemzetközi versenyt ilyen flottul levezényelni, még soha nem láttam! Ez nem volt semmi! Kovács Tomival beszélgettem a verseny után, majdnem elsírtam magam, amikor elmondta, hogy még egy ilyen belevaló, összetartó társaságot nem látott, mint az SHKE! Nem semmi...
Kata itatott engem a hídnál lévõ itató zónában. Az elsõ körben épp az említett pont elõtt elszakadt az elsõ váltó bowden, addig 3. helyen haladtam. Megálltam, próbáltam megcsinálni, aztán végül egy fával kellett kipeckelni az elsõ váltót, így viszont csak a középsõ tányért tudtam használni.
Tudjátok mi volt még nagyon jó érzés!? Ahogy szinte egyszerre mozdult rögtön mindenki! A 2. körben Péter Nándi már súgta, hogy van csavarkulcs, az itatóban láttam Kata aggódó arkifejezését, Jani is mondta, hogy Vertich ott áll fenn a kulccsal, Nagy Peti üvöltése, aztán ahogyan Suttyó, Kissuttyú vezérletével ordított és buzdított mindenki... Kurva nagy feeling volt! Nagyon rég éreztem már ilyet! Köszönöm Nektek SHKE!
De azt hiszem, ma este a magyar mountain bike társadalom egyként mondja:
Köszönjük SHKE!!!
Ui.: Bálna! Most már aludj egy jót! Megérdemled! Meg mindenki!
De még milyen felemelõ érzés! Nagyon büszke vagyok, hogy Salgótarjáni HKE tag lehetek! Gyerekek! A mai napon valami csodát vitettek véghez! Nemzetközi versenyt ilyen flottul levezényelni, még soha nem láttam! Ez nem volt semmi! Kovács Tomival beszélgettem a verseny után, majdnem elsírtam magam, amikor elmondta, hogy még egy ilyen belevaló, összetartó társaságot nem látott, mint az SHKE! Nem semmi...
Kata itatott engem a hídnál lévõ itató zónában. Az elsõ körben épp az említett pont elõtt elszakadt az elsõ váltó bowden, addig 3. helyen haladtam. Megálltam, próbáltam megcsinálni, aztán végül egy fával kellett kipeckelni az elsõ váltót, így viszont csak a középsõ tányért tudtam használni.
Tudjátok mi volt még nagyon jó érzés!? Ahogy szinte egyszerre mozdult rögtön mindenki! A 2. körben Péter Nándi már súgta, hogy van csavarkulcs, az itatóban láttam Kata aggódó arkifejezését, Jani is mondta, hogy Vertich ott áll fenn a kulccsal, Nagy Peti üvöltése, aztán ahogyan Suttyó, Kissuttyú vezérletével ordított és buzdított mindenki... Kurva nagy feeling volt! Nagyon rég éreztem már ilyet! Köszönöm Nektek SHKE!
De azt hiszem, ma este a magyar mountain bike társadalom egyként mondja:
Köszönjük SHKE!!!
Ui.: Bálna! Most már aludj egy jót! Megérdemled! Meg mindenki!
Posted 2010. August 08. - 20:57
Ne keseredj el Ádám, végignyomtad keményen a versenyt, gratulálunk érte! Mért idõd azért van, mert mi bemondtuk a neved és a rajtszámod az idõmérõs srácoknak, mivel elõször nem értettük, miért nem "csippansz", mikor áthaladsz a szõnyegen. Aztán már láttuk, mi a gond (nincs chiped), de reméltük, hogy lesz valami megoldás a végén. Sajnos szigorúak voltak a vesenybírók... Tényleg nagyon sajnálom (sajnáljuk).
Mi továbbra is szurkolunk neked minden versenyen Hajrá!
Mi továbbra is szurkolunk neked minden versenyen Hajrá!
Posted 2010. August 08. - 20:45
Sziasztok!
Elõször is köszönöm szépen Mindenkinek a bíztatást,szurkolást, jó érzés volt így versenyezni!!!
Versenyeztem, be is fejeztem a versenyet körhátrány nélkül, de célbaéréskor kaptam egy kis hidegzuhanyt,ugyanis az egyik sportbíró hölgy odajött hozzám és monta, hogy elnézést,de nekem nem volt chipem, nem mérték az idõmet és így kizárnak, nem értékelhetõ a versenyem. Én nem éreztem túl jól magam, és rájönni,hogy az egészet nagyjából feleslegesen csináltam, kicsit elkeseredtem. Tulajdonképpen az én hibám, mert rutintalan vagyok, és nem volt eszemben,hogy igen,szükség lenne arra is,én csak arra gondoltam,hogy jó-megvan a rajtszámom,felteszem és kész. Beszólítottak a rajthoz,elrajtoltunk és gond nélkül végig engedtek, a temposporton van egy 14perces mért idõm,ezzel egyidõben DNF is,-5kör hátrány. Nem értem,hogy ez milyen idõ,vagy honnan jött. Egy szónak is száz a vége,mostantól nem felejtem el a chipet, megtanultam..
A verseny:
A virtuális 18.helyen végeztem, Szalay Peti elõtt, 2óra 40perces idõt mértem magamnak. Engem engedtek fel utoljára,nem kaptam kört, és az uccsó körben megelõztem Petit.
A rajt után természetesen hatalmas tempó volt, ráfordultunk a földútra, az beszûkült 1 nyomsávra és volt egy kis torlódás, nyugodt voltam, jól jöttem ki belõle. Az elsõ körben nem volt meg a saját ritmus, sûrûbben haladtunk, a fahídról majdnem leestem (mert elõtte a láncom kiesett a hajtómûrõl, vissza kellett váltanom és nem lett elég lendületem) majd a második körtõl nagyjából saját tempót tudtam menni. Minden körben kaptam frissítést, zselét,izót,vizet, ami kellett is, elég hosszú lett a futam. Ha jól emlékszem a 3.körben a sípálya utáni lefelén szûkre vettem egy kanyart,elkaptam egy fát a kormánnyal és estem egy látványosat, nem lett komoly bajom,se a bicónak, de majd' 1perc bentmaradt és jobban odafigyeltem utána. Kb. a 4.körtõl ment nehezen, a combom egyre merevebb lett, az utolsó körben komolyan tartottam tõle,hogy görcsbe áll és nem mûködik tovább,de kibírta valahogy. A pálya gyorsan száradt, egyre többet fel tudtam tekerni a sípálya mellett,de azért maradt futás is. 1.55-ös Medusa sárgumival mentem,szerintem jó választás volt, biztonság érzetet adott, és jól kapaszkodott.
A pálya a saras terepet leszámítva is tetszett, hangulatos helyek voltak benne, szerintem jól sikerült, tudom,sok munkátok volt benne, gratula Srácok!
Jövõhéten uccsó MK futam, Zalakaros, le kellene menni...
Üdv,
kisruszin
Elõször is köszönöm szépen Mindenkinek a bíztatást,szurkolást, jó érzés volt így versenyezni!!!
Versenyeztem, be is fejeztem a versenyet körhátrány nélkül, de célbaéréskor kaptam egy kis hidegzuhanyt,ugyanis az egyik sportbíró hölgy odajött hozzám és monta, hogy elnézést,de nekem nem volt chipem, nem mérték az idõmet és így kizárnak, nem értékelhetõ a versenyem. Én nem éreztem túl jól magam, és rájönni,hogy az egészet nagyjából feleslegesen csináltam, kicsit elkeseredtem. Tulajdonképpen az én hibám, mert rutintalan vagyok, és nem volt eszemben,hogy igen,szükség lenne arra is,én csak arra gondoltam,hogy jó-megvan a rajtszámom,felteszem és kész. Beszólítottak a rajthoz,elrajtoltunk és gond nélkül végig engedtek, a temposporton van egy 14perces mért idõm,ezzel egyidõben DNF is,-5kör hátrány. Nem értem,hogy ez milyen idõ,vagy honnan jött. Egy szónak is száz a vége,mostantól nem felejtem el a chipet, megtanultam..
A verseny:
A virtuális 18.helyen végeztem, Szalay Peti elõtt, 2óra 40perces idõt mértem magamnak. Engem engedtek fel utoljára,nem kaptam kört, és az uccsó körben megelõztem Petit.
A rajt után természetesen hatalmas tempó volt, ráfordultunk a földútra, az beszûkült 1 nyomsávra és volt egy kis torlódás, nyugodt voltam, jól jöttem ki belõle. Az elsõ körben nem volt meg a saját ritmus, sûrûbben haladtunk, a fahídról majdnem leestem (mert elõtte a láncom kiesett a hajtómûrõl, vissza kellett váltanom és nem lett elég lendületem) majd a második körtõl nagyjából saját tempót tudtam menni. Minden körben kaptam frissítést, zselét,izót,vizet, ami kellett is, elég hosszú lett a futam. Ha jól emlékszem a 3.körben a sípálya utáni lefelén szûkre vettem egy kanyart,elkaptam egy fát a kormánnyal és estem egy látványosat, nem lett komoly bajom,se a bicónak, de majd' 1perc bentmaradt és jobban odafigyeltem utána. Kb. a 4.körtõl ment nehezen, a combom egyre merevebb lett, az utolsó körben komolyan tartottam tõle,hogy görcsbe áll és nem mûködik tovább,de kibírta valahogy. A pálya gyorsan száradt, egyre többet fel tudtam tekerni a sípálya mellett,de azért maradt futás is. 1.55-ös Medusa sárgumival mentem,szerintem jó választás volt, biztonság érzetet adott, és jól kapaszkodott.
A pálya a saras terepet leszámítva is tetszett, hangulatos helyek voltak benne, szerintem jól sikerült, tudom,sok munkátok volt benne, gratula Srácok!
Jövõhéten uccsó MK futam, Zalakaros, le kellene menni...
Üdv,
kisruszin