Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Baze gondoltam én is írok a pályáról - de az azzal kimerülne, hogy a lefelékben folyamatosan pereg az életem a szemem elõtt ( dugaszolós részek persze mind kivágva) Na mind1. Inkább megosztom a ma esti bölcsességet... Pityu figyelj: a kurvákban (cenz bocs, prosik), meg a használt autókban van egy közös vonás - nem tudod, hogy használták elõtted. SÜTIII

maranello

maranello

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szevasztok!

Ma voltam pályát járni. Már 1körül kint voltam,egyedül mentem,gondoltam ki van jelölve a pálya,megtalálom. Az elsõ 'kör' több mint egy óra alatt lett meg :D mert leszedtek 1-2 jelölést, de végülis megvan mostmár. Utána még két kört tudtam menni tempósabban.
A körbõl egyedül a sípályás le-föl kitérõt nem csináltam meg,mert nem tudtam hogy azt is kellene. A talaj felsõ rétege még kicsit nedves, felefeléken szigorúan ülve kell menni,úgy valamennyi mintával a gumin felmegy,lefelé pedig viszonylag jól el lehet fordulni mindenütt. Vannak helyek ahol megállt a víz,ott van egy kis dagonya,amit ki lehet kerülni itt ott, ahol nem,ott tempóból át kell repülni :)
Holnaptól esni fog, szerintem vasárnapra nem lesz jobb,mint most volt, sárra számítok, így felfeléken bütykös gumival sem biztos,hogy fel lehet menni,de remélem száradni fog és járható lesz a pálya.
A 2.körre 28perc körülit mentem, 3.körre 22,5 perc lett, 75-80% között pulzussal, 170max, 32-34 min. áttétel.
A pálya tetszik, végre kipihentebb vagyok,mint az OB környékén,várhatóan a jobbik formámat tudom hozni vasárnap. ;)
Legközelebb szombaton fogok pályát járni.

Üdv,
Jó bringázást!

Ruszin Ádám

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

Na Balu! Valamikor délután indulunk ki. Jön Kissuttyó is, meg talán Ruszin Ádi. Add már meg a telszámod, és ha érdekel akkor szólok, h mikor indulunk Bátonyból!

telenor / háromszázötvenhárom nyócvannégy nullanyóc

Most írt Bálna, hogy du 4-tõl mehetek segíteni a szervezésben. Esetleg késõbb, valamikor még sötétedés elõtt nem lenne megoldható??:)

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
elqrtam :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Hali!

Engem is érdekelne, ha még nem mentetek ki. Ráadásul megjött a mini kamerám, kormányra föl is tettem. Esetleg egy kisfilmet összehoznék a pályából:)

Na Balu! Valamikor délután indulunk ki. Jön Kissuttyó is, meg talán Ruszin Ádi. Add már meg a telszámod, és ha érdekel akkor szólok, h mikor indulunk Bátonyból!

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Hali!

Engem is érdekelne, ha még nem mentetek ki. Ráadásul megjött a mini kamerám, kormányra föl is tettem. Esetleg egy kisfilmet összehoznék a pályából:)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szasztok! Valaki ma meg tudná mutatni a pályát nekem? Egész nap tuti lenne!
Elõre is köszönöm!

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
http://regi.puruttya...0/07/30/Bicikli
:D:D:D

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Voltam ma pályát járni, nem lehet rajta unatkozni, fasza lett.
A sípálya tetején le kell menni balra aztán vissza a tetejére vagy az nem a pálya része?
Sípálya után tetszett a kanyarokkal tûzdelt fakerülgetõs rész.
A végén a letörésnél nyomok alapján láttam "állat" megoldásokat, volt aki egyenesen ment bele a legmeredekebb résznél. Nekem még mindig nem a szivem csücske fõleg így sarasan.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
A bükk maraton a rengeteg "országútis" nézõ miatt elmarad!!! :) (kérjük ne túl hangosan szurkoljanak, ha mégis lesz verseny...)
Emtébé Saltarján móóóre!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Tibi!
Megvan a végleges indulási idõpont. Rena és Csonti Starjánból indulnak úgy, hogy 9.00-ra Nádújfalunál találkozunk. Onnan pár perc a ballai elágazó!
OK?

OK! Közben én is megbeszéltem, biztos megyek veletek. Reggel találkozunk

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Akkor, ha ti 9-kor indultok, akkor kb. 3/4 10 - 10 körül lesztek a ballai elág.-nál igaz?

Tibi!
Megvan a végleges indulási idõpont. Rena és Csonti Starjánból indulnak úgy, hogy 9.00-ra Nádújfalunál találkozunk. Onnan pár perc a ballai elágazó!
OK?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
1/4 9 jó neked?

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Tibi!
Én ha 9-kor indulok akkor 20-25 perc alatt Nádújfalunál vagyok, 30-35 perc múlva ( itthonról) pedig a ballai elágazó. Rena, hozzád hogy igazítsunk??
Te mikorra érsz az elágazóhoz?

Ma délelõtt, megjártam Gyöngyöst. Haza már négy keréken jöttem, mert idõközben leszakadt az ég. Így nem sikerült annyi km-t gyûjtenem amennyit szerettem volna!

Ma én is Szuhának mentem a Mátrába...+ elõtte Salgót...hááát katasztrófahelyzet, 09:54 lett :( ugy h nem sok maradt bennem... max 5 mp. Cyclo nem halad fölfelé :( vagyis fölfelé még csak csak jó a 42-21 a meredekre... de az elején a laposon kevés a serdülõáttétel:(
Minden elismerésem az Aluvázzal tekerõ utisoké... ma mentem annyira nem is sokat 4.5 órát és ugy megfájdult a karom az alubicajjal:D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Én úgy gondoltam, hogy 9-kor Nádujfalu :) Hazaér P, felhívlak és egyeztetünk

9kor Nádúj...azaz mikor körforg?

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Tibi!
Én ha 9-kor indulok akkor 20-25 perc alatt Nádújfalunál vagyok, 30-35 perc múlva ( itthonról) pedig a ballai elágazó. Rena, hozzád hogy igazítsunk??

Ma délelõtt, megjártam Gyöngyöst. Haza már négy keréken jöttem, mert idõközben leszakadt az ég. Így nem sikerült annyi km-t gyûjtenem amennyit szerettem volna!

Én úgy gondoltam, hogy 9-kor Nádujfalu :) Hazaér P, felhívlak és egyeztetünk

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Akkor, ha ti 9-kor indultok, akkor kb. 3/4 10 - 10 körül lesztek a ballai elág.-nál igaz?

Csonti! Neked OK az idõ és találkozási pont?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Tibi!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Hali!
Pétervására felé ( azaz a ballai elágazó jó közös pontnak), onnan Egerbakta, Eger, Ftárkány.
Gyere Te is!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Most megyek a kutyával fodrászhoz. Azután 9-10 között Gyöngyösre tekerek Nemti-Szuha-Mátraalmás-Galyat-Mátarháza-Sástó útvonalon.