Warning! Achtung! Figyelem!
Itten kérem a dídzsé Zsóci tojja a pajeszotok mögé a zinfókat (kinek nem rokonszenves ez a figura, esetleg allergiás az írásaimra az kérem ne olvassa, mert maradandó károsodás érheti!
Tehát!
Úgy kezdeném mint Hajdú Péter a "Frizbi"-ben, a hét csalódása: Nagy Péterné! (persze nem tudom a körülményeket, de én megelõlegeztem volna a sárga pólót!) Viszont az eredményeket nézve, lehet a férje tartotta vissza

Külön gratula az egy órán belül teljesítõknek, vagyis: Rónay "rájfájzen" T., Berecz "trekkes" Laci és Illés "dajcslandba dolgozok, eurójé" Pisti! Már csak azért is mert próbáltam a héten egy menést és 59:49 lett, vagyis elég necces! Azaz: mégégyszer hatalmas gratula!!!
Az SHKE busz ezen a hétvégén elég messzire utazott, mivel szombaton maraton kupafutamot rendeztek Vinyén és vasárnap XCO-t Zalakaroson és mind két verseny az utolsó volt az éves elszámolásban, vagyis még lehetett alakítani a dolgokat!!!
És alakultak is elég szépen, bár nem mindenki volt elégedett a teljasítményével!
Sándor "kisszandokán" Balázs pl. U 9-ben kényszerült indulni, mivel valami okból fogva eltörölték az U 7 kategóriát, bár Õ még csak 4 (négy) éves!
akkor is végig tekerte a rá kiszabott penzumot és simán hatodiki lett!
A többi folyt. köv. , de csak azért,hogy viccesebb legyek....