Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Kedves Gergõ!

Sok boldogságot és örömet kívánok nektek.

"A gyermek az öröm, reménység
Gyönge testében van valami virági,
ártatlan lelkében van valami égi,
egész valója olyan Nekünk,
mint a tavaszi vetés: Ígéret és gyönyörûség." /Gárdonyi Géza/

Kata, Robi

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Kedves barátaim, kedves csapattársaim!
Szeretném megosztani veletek, hogy ma hajnalban részese lehettem a csodának, nevezetesen a kislányunk születésének!
Hajnali 2.45-kor bújt ki Bakos Ughy Szonja, 3560 g, 55 cm hosszú, és dús, ébenfekete haja van! Mondjuk ez egy kicsit gyanús, de ahogy a klasszikus Jim Carry filmet idézzem (Én és én, meg az Irén): Tiszta apja! :)
Kata is jól van, bár nem semmit teljesített, 24 órás vajudás! Egyébként minden respekt a nõknek! Nem biztos, hogy ki bírtam volna ennyi fájdalmat!

Ez igazán csodálatos hír! Gratulálok és kívánok sok nevetést, boldogságot, egészséget Nektek!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Szeretném megosztani veletek, hogy ma hajnalban részese lehettem a csodának, nevezetesen a kislányunk születésének!
Hajnali 2.45-kor bújt ki Bakos Ughy Szonja, 3560 g, 55 cm hosszú, és dús, ébenfekete haja van! Mondjuk ez egy kicsit gyanús, de ahogy a klasszikus Jim Carry filmet idézzem (Én és én, meg az Irén): Tiszta apja! :)
Kata is jól van, bár nem semmit teljesített, 24 órás vajudás! Egyébként minden respekt a nõknek! Nem biztos, hogy ki bírtam volna ennyi fájdalmat!

Egészséget, sok boldogságot Nektek! Gratulálunk!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nagy gratuláció ! :-)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
NEGYVEN HEGYBEN EGYBEN utólagos teljesítési lehetõsége

Többek kérésére, lehetõség van késõbbi bejárásra is. A Velosportból elhozható az igazolófüzet és a bejárás után nálam kell jelentkezni az elismerésekért. A nevezési díj azonos (500 Ft) így is, csak szolgáltatás nem lesz útközben és a célban.

A túra része a "Négy évszak a Karancs-Medves vidékén" mozgalomnak. Ezzel kapcsolatos pecsétet is tudok adni a nyári részhez.

Hátszelet!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Öööö igen, de mi csak a töltelék voltunk (a zsaru meg a pisis), a gyerekek a fõszereplõk, õk rendben vannak a képen, nekünk még gyakorolni kell a pózolást, de reméljük lesz még rá alkalom elég !

Úgy legyen, minél többször !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

NEGYVEN HEGYBEN EGYBEN

Az igazolófüzetben a következõ kiírás van.
"Sikeres a teljesítés, ha a résztvevõ begyûjti a szükséges pecséteket/kódokat és négy órán belül jelentkezik a célban."

Figyelembe véve a rendkívül sáros viszonyokat - mint fõrendezõ - hozzájárulok az alternatív pontfelkeresésekhez. A négy ellenõrzõ pontot (Kercseg1, Kercseg2, Kõpark, Rónai-lapos) tehát tetszõleges útvonalon lehet majd elérni, az igazolófüzet a legrövidebb és javasolt útvonalat tartalmazza majd. Arra figyeljetek még, hogy a cél 13.30-kor bezár.

Várok minden indulót!

Most értem haza a munkából:( sajna ez kimarad

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Szolgálunk és védünk, meg akinek nagyon kell pipilni! :)

http://www.szilvasva...20404_59654.jpg

Öööö igen, de mi csak a töltelék voltunk (a zsaru meg a pisis), a gyerekek a fõszereplõk, õk rendben vannak a képen, nekünk még gyakorolni kell a pózolást, de reméljük lesz még rá alkalom elég !

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
NEGYVEN HEGYBEN EGYBEN

Az igazolófüzetben a következõ kiírás van.
"Sikeres a teljesítés, ha a résztvevõ begyûjti a szükséges pecséteket/kódokat és négy órán belül jelentkezik a célban."

Figyelembe véve a rendkívül sáros viszonyokat - mint fõrendezõ - hozzájárulok az alternatív pontfelkeresésekhez. A négy ellenõrzõ pontot (Kercseg1, Kercseg2, Kõpark, Rónai-lapos) tehát tetszõleges útvonalon lehet majd elérni, az igazolófüzet a legrövidebb és javasolt útvonalat tartalmazza majd. Arra figyeljetek még, hogy a cél 13.30-kor bezár.

Várok minden indulót!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ma volt egy kis bicajozás, a mottó: menekülés az esõ elõl. Amikor indultam szállingózni kezdett az esõ. Szécsény felé nem borult, ezért arra indultam. Bejött a dolog, mert Kishartyán után már nem esett. Tovább Ludány-Litke felé, Litkénél megint szemerkélni kezdett, de igazán nem áztam meg, inkább alulról jött a víz, mert az út elég vizes volt már Karancskeszitõl. Végül kb. 70 km, 2 ó 25 p, jó menet volt.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szolgálunk és védünk, meg akinek nagyon kell pipilni! :)

http://www.szilvasva...20404_59654.jpg

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Jobbulást Szabi! Akit nem ért ilyenfajta sérülés, azt várjuk:
szombaton Negyven Hegyben Egybenre: nosza.info | Egészségnapon folytatódik a Négy Évszak túramozgalom
vasárnap Karancs Királyára: nosza.info | Kik lesznek a Karancs idei királyai?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Aúúúúúú! Az a felsõ miként került az elsõ kerék közelébe, ezt a részt nem vágom, a teszt óta én is sokat gondolok a 29-re ! :) Jobbulást!

Menet közben vettem le, s miközben megpróbáltam összehajtani, hogy elrakjam a zsebembe, lelógott az ujja.

Köszi mindenkinek!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Jobbulást kívánok! Merevvillás félisten!

Csak fél??? :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nnna!

Hosszan törtem a fejem a Szilvásmaraton után, hogy hogyan lehetne nagyobb fékerõt elérni esõben-sárban. Arra jutottam, hogy hatásos lenne, ha a hosszú felsõmet belógatnám az elsõ kerék küllõi közé. Tegnap ki is próbáltam, és mûködik! Döbbenetes a fékhatás, aszfalton próbálva 1m-en belül állóra lassult a bicaj (kb. 30-ról). Persze van néhány mellékhatása, ezért még dolgoznom kell a módszeren:
- utána össze kellett varrni az államat, és a felsõ ajkamat,
- a fogsorom picit összekuszálódott, elõl egy fog fullra kitört, kettõbõl letört egy darab,
- kapott egy adagot a vállam, csuklóm, szegycsontom, zúzódás, horzsolás mindenhol,
- eltölthettem 5 vidám órát a sürgõsségin. Nem, nem olyan, mint a Vészhelyzetben. De van egy hangulata (combnyaktörés, flexelt lábsérülés, stoplissal fejberúgott kapus, valakinek befordult a jobb szemhéja, „összeszólalkoztunk, közénk állt, elcsúsztam, bele a cserépbe”). És mázlim volt, a dokim egy lelkes amatõr downhilles volt, jó sztorikat mesélt, miközben varrta állam. A kipöckölõdött fogat elkértem, beteszem a párnám alá, hátha hoz valamit a fogtündér (29erre gondoltam :)).

Most éhes vagyok. Mindig.

Aúúúúúú! Az a felsõ miként került az elsõ kerék közelébe, ezt a részt nem vágom, a teszt óta én is sokat gondolok a 29-re ! :) Jobbulást!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Én azért maradnék a tárcsaféknél ! Lehet hogy nem annyira intenzív de könnyebb vele nyeregben maradni ! Jobbulást !

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Nnna!

Hosszan törtem a fejem a Szilvásmaraton után, hogy hogyan lehetne nagyobb fékerõt elérni esõben-sárban. Arra jutottam, hogy hatásos lenne, ha a hosszú felsõmet belógatnám az elsõ kerék küllõi közé. Tegnap ki is próbáltam, és mûködik! Döbbenetes a fékhatás, aszfalton próbálva 1m-en belül állóra lassult a bicaj (kb. 30-ról). Persze van néhány mellékhatása, ezért még dolgoznom kell a módszeren:
- a fogsorom picit összekuszálódott, elõl egy fog fullra kitört, kettõbõl letört egy darab,
- kapott egy adagot a vállam, csuklóm, szegycsontom, zúzódás, horzsolás mindenhol,
- eltölthettem 5 vidám órát a sürgõsségin. Nem, nem olyan, mint a Vészhelyzetben. De van egy hangulata (combnyaktörés, flexelt lábsérülés, stoplissal fejberúgott kapus, valakinek befordult a jobb szemhéja, „összeszólalkoztunk, közénk állt, elcsúsztam, bele a cserépbe”). És mázlim volt, a dokim egy lelkes amatõr downhilles volt, jó sztorikat mesélt, miközben varrta állam. A kipöckölõdött fogat elkértem, beteszem a párnám alá, hátha hoz valamit a fogtündér (29erre gondoltam :)).

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Nnna!