Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Janibá! Lesz holnap az a nem maraton? Csak mer' a számítógép elég uncsi...
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

:)

Az eredeti zenét most meghallgattam, és még mindig annyira nem Scooter, amennyire csak lehet...
Jó kis zene.

YouTube - Scooter - Break It Up (Official Video HQ)

Bálnus, az még nem derült ki, hogy vajon a figura eltalált-e az avatarodon??? Engem érdekelne...
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Holnap DH verseny a Pécskõ-Dolinka útvonalon. Délelõtt edzés, idõmérõ, délután döntõ.
Ha valakinek kell tudok sárgumit adni.

Úgy látom knandi-ra újra süt a nap!

http://kepkezelo.com...6ruw07yojt7.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
A hugomnak is van jogsija, de kb. tíz éve nem vezet, vajon hol léphetnék fel vele???

YouTube - Solberg Extreme motorshow 2009 - Petter vs Henning
Emtébé Saltarján móóóre!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
:)

Az eredeti zenét most meghallgattam, és még mindig annyira nem Scooter, amennyire csak lehet...
Jó kis zene.

YouTube - Scooter - Break It Up (Official Video HQ)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Druszám, aki elég jól "bírja" az angoltot és szeret kerékpározni is!!! Végzettsége: munkanéküli.

YouTube - Wandövéj, á dzsok máj...
Emtébé Saltarján móóóre!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
YouTube - Megasztár 3! Az új csillag! (1:30 a tetõpont kezdete :D)

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Holnap DH verseny a Pécskõ-Dolinka útvonalon. Délelõtt edzés, idõmérõ, délután döntõ.
Ha valakinek kell tudok sárgumit adni.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
®P ©PORT a.s.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

+ 1 autó se ártana... ha valaki ráérne levinni vasárnap?!:( :)

Bááár lehet tegnap elkúrtam a 00:26:11-es 20 km-el...egyéni csúcsot lehet versenyen kellett volna tolni...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Üdv!

Tudom, azt mondtam, hogy nem fogok kölcsön bicóval menni, de most vasárnap lesz a páros idõfutam, ez az egy verseny már rég bántja a csõröm. Nincs valakinek a hétvégére egy fölösleges országúti biciklije kölcsön? (esetleg bérbe adó...)

+ 1 autó se ártana... ha valaki ráérne levinni vasárnap?!:( :)

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Üdv!

Tudom, azt mondtam, hogy nem fogok kölcsön bicóval menni, de most vasárnap lesz a páros idõfutam, ez az egy verseny már rég bántja a csõröm. Nincs valakinek a hétvégére egy fölösleges országúti biciklije kölcsön? (esetleg bérbe adó...)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
ugy néz ki engem is érdekel:(

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Õszi "csapatépítõ" túra egy elképzelt "Karancs-Medves MTB maraton " pályán! Tervezett indulás vasárnap 10 óra fötér.
Akit érdekel jelezzen !! Szervezõk : Rákos Tamás . Frizz. mjanos .
Tervezett útvonal: Sárga kerékpárút a kercseg fölötti köves utig , kövesen fel a karancs köbányához -köbánya teteje -szlovák oldalon a szlovákoldali piros turistaúton lévõ forrásig fölfelé ( Itató pont)- piros úton a malom vendéglõig-Sátoroska-bukovinka-piros turista út a somosi vár alatt vissza Mo- ra bányászkörúton fel a medvesre ( sárga kerékpár út) A makadám után balra a szlovák határig- a hátárral párhuzamosan M oldalon föl az erdõig -itt jobbra az erdõ mellett -majd be az erdõbe felfelé a határig- itt jobbra az erdõben a medvesen lévõ makadám utig-a makadámon balra le a Gortva patakig - át a határon -gortva patakon át -jobbra föl a tajti laposig- tajtin ki a ceredi útra balra cered felé- bal patkó kanyarnál le az aszfaltról jobbra dózer úton Bárna - kék turista úton a sipálya felé- sipályán fel a sárga út keresztezõdáésig -itt jobbra a sárgán Szilváskõ puszta-balra sárga Rónabánya-bányász körút ( sárga kerékpár úton) Medves fensík keresztezõdésig - balra a medves hotel felé -500m jobbra az erdõbe -majd át a salgói fõúton -Salgói vikendházak mögött Salgóivár féluton lévõ táblig- jobbra le a köves gyökeresen -alul balra - tatárárok- ------ cél a fõtér.
Túra tempó beszélgetve !!

Sziasztok!
Örülök a kezdeményezésnek! Magam részérõl a résztvétel még 50-50%-os. Ez nem azt jelenti, hogy csak a testem felét küldöm el :-) bringázni, hanem még vannak dolgok amik befolyásolják a vasárnapi programomat. Pl. idõjárás ( ha esik akkor nem megyek), családi program... stb.
Szombaton jelzem, hogy számíthattok-e rám!
Üdv, Tamás
Ui: eddigi jelentkezõk???

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Bálna! Bocs, de tegnap nem vettelek észre. A 3C-sel versenyeztem, az úthibákat néztem, amikor hátranéztem akkor láttam a buszt mellette Téged.

Azt birom, amikor összekevernek Gerivel, idén volt pár alkalom, még versenyen is.
Mondjuk sosem mentem olyan jól, mint Õ, de azért megtisztelõ.
Tegnap Zsóci sem rám számított, amikor találkoztunk, még a mosoly is lefagyott az arcáról. :D

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Janibá két kérdésem lenne, kb. idõben mennyire saccolod a tekerést, és hány kilométer lehet. Ezt azért kérdezem, mert mennénk Dáviddal, de neki már vasárnap délután Egerben kell lenni a kollégiumban.

A táv kb 60 km és kb 5 óra ! A délután az meg 12óra 1 perctõl tart kb 19 óráig.

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Janibá két kérdésem lenne, kb. idõben mennyire saccolod a tekerést, és hány kilométer lehet. Ezt azért kérdezem, mert mennénk Dáviddal, de neki már vasárnap délután Egerben kell lenni a kollégiumban.

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts
Õszi "csapatépítõ" túra egy elképzelt "Karancs-Medves MTB maraton " pályán! Tervezett indulás vasárnap 10 óra fötér.
Akit érdekel jelezzen !! Szervezõk : Rákos Tamás . Frizz. mjanos .
Tervezett útvonal: Sárga kerékpárút a kercseg fölötti köves utig , kövesen fel a karancs köbányához -köbánya teteje -szlovák oldalon a szlovákoldali piros turistaúton lévõ forrásig fölfelé ( Itató pont)- piros úton a malom vendéglõig-Sátoroska-bukovinka-piros turista út a somosi vár alatt vissza Mo- ra bányászkörúton fel a medvesre ( sárga kerékpár út) A makadám után balra a szlovák határig- a hátárral párhuzamosan M oldalon föl az erdõig -itt jobbra az erdõ mellett -majd be az erdõbe felfelé a határig- itt jobbra az erdõben a medvesen lévõ makadám utig-a makadámon balra le a Gortva patakig - át a határon -gortva patakon át -jobbra föl a tajti laposig- tajtin ki a ceredi útra balra cered felé- bal patkó kanyarnál le az aszfaltról jobbra dózer úton Bárna - kék turista úton a sipálya felé- sipályán fel a sárga út keresztezõdáésig -itt jobbra a sárgán Szilváskõ puszta-balra sárga Rónabánya-bányász körút ( sárga kerékpár úton) Medves fensík keresztezõdésig - balra a medves hotel felé -500m jobbra az erdõbe -majd át a salgói fõúton -Salgói vikendházak mögött Salgóivár féluton lévõ táblig- jobbra le a köves gyökeresen -alul balra - tatárárok- ------ cél a fõtér.
Túra tempó beszélgetve !!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
Máté, valamint a magam nevében is köszönjük a mai verseny lebonyolításában részt vállalók segítségét! Jó volt!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Star-wars casting Somoskõújfalu 2010. 09. 05.

Darthvader.
http://kepkezelo.com...sf2qna3qdhi.jpg

Leila és Luke.
http://kepkezelo.com...ibygj59c3xf.jpg

"Csubakka".
http://kepkezelo.com...ljfglxb6t0i.jpg

És a VB 3. versenyérõl:

A Karancs transzvesz-cicája.
http://kepkezelo.com...vxmykhmhcoh.jpg

Kategóriaelsõk és a sereghajtó tehenészlegény.
http://kepkezelo.com...77uttfzcm1m.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!