Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2010. September 11. - 14:50
Posted 2010. September 11. - 14:46
Az eredeti zenét most meghallgattam, és még mindig annyira nem Scooter, amennyire csak lehet...
Jó kis zene.
YouTube - Scooter - Break It Up (Official Video HQ)
Bálnus, az még nem derült ki, hogy vajon a figura eltalált-e az avatarodon??? Engem érdekelne...
Posted 2010. September 11. - 14:42
Holnap DH verseny a Pécskõ-Dolinka útvonalon. Délelõtt edzés, idõmérõ, délután döntõ.
Ha valakinek kell tudok sárgumit adni.
Úgy látom knandi-ra újra süt a nap!
http://kepkezelo.com...6ruw07yojt7.jpg
Posted 2010. September 11. - 14:34
YouTube - Solberg Extreme motorshow 2009 - Petter vs Henning
Posted 2010. September 11. - 14:13
Az eredeti zenét most meghallgattam, és még mindig annyira nem Scooter, amennyire csak lehet...
Jó kis zene.
YouTube - Scooter - Break It Up (Official Video HQ)
Posted 2010. September 11. - 14:07
YouTube - Wandövéj, á dzsok máj...
Posted 2010. September 11. - 12:50
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Posted 2010. September 11. - 10:47
Ha valakinek kell tudok sárgumit adni.
Posted 2010. September 10. - 20:34
Posted 2010. September 10. - 16:32
+ 1 autó se ártana... ha valaki ráérne levinni vasárnap?!
Bááár lehet tegnap elkúrtam a 00:26:11-es 20 km-el...egyéni csúcsot lehet versenyen kellett volna tolni...
Posted 2010. September 10. - 16:29
Üdv!
Tudom, azt mondtam, hogy nem fogok kölcsön bicóval menni, de most vasárnap lesz a páros idõfutam, ez az egy verseny már rég bántja a csõröm. Nincs valakinek a hétvégére egy fölösleges országúti biciklije kölcsön? (esetleg bérbe adó...)
+ 1 autó se ártana... ha valaki ráérne levinni vasárnap?!
Posted 2010. September 10. - 14:56
Tudom, azt mondtam, hogy nem fogok kölcsön bicóval menni, de most vasárnap lesz a páros idõfutam, ez az egy verseny már rég bántja a csõröm. Nincs valakinek a hétvégére egy fölösleges országúti biciklije kölcsön? (esetleg bérbe adó...)
Posted 2010. September 10. - 13:27
Posted 2010. September 10. - 12:49
Sziasztok!Õszi "csapatépítõ" túra egy elképzelt "Karancs-Medves MTB maraton " pályán! Tervezett indulás vasárnap 10 óra fötér.
Akit érdekel jelezzen !! Szervezõk : Rákos Tamás . Frizz. mjanos .
Tervezett útvonal: Sárga kerékpárút a kercseg fölötti köves utig , kövesen fel a karancs köbányához -köbánya teteje -szlovák oldalon a szlovákoldali piros turistaúton lévõ forrásig fölfelé ( Itató pont)- piros úton a malom vendéglõig-Sátoroska-bukovinka-piros turista út a somosi vár alatt vissza Mo- ra bányászkörúton fel a medvesre ( sárga kerékpár út) A makadám után balra a szlovák határig- a hátárral párhuzamosan M oldalon föl az erdõig -itt jobbra az erdõ mellett -majd be az erdõbe felfelé a határig- itt jobbra az erdõben a medvesen lévõ makadám utig-a makadámon balra le a Gortva patakig - át a határon -gortva patakon át -jobbra föl a tajti laposig- tajtin ki a ceredi útra balra cered felé- bal patkó kanyarnál le az aszfaltról jobbra dózer úton Bárna - kék turista úton a sipálya felé- sipályán fel a sárga út keresztezõdáésig -itt jobbra a sárgán Szilváskõ puszta-balra sárga Rónabánya-bányász körút ( sárga kerékpár úton) Medves fensík keresztezõdésig - balra a medves hotel felé -500m jobbra az erdõbe -majd át a salgói fõúton -Salgói vikendházak mögött Salgóivár féluton lévõ táblig- jobbra le a köves gyökeresen -alul balra - tatárárok- ------ cél a fõtér.
Túra tempó beszélgetve !!
Örülök a kezdeményezésnek! Magam részérõl a résztvétel még 50-50%-os. Ez nem azt jelenti, hogy csak a testem felét küldöm el :-) bringázni, hanem még vannak dolgok amik befolyásolják a vasárnapi programomat. Pl. idõjárás ( ha esik akkor nem megyek), családi program... stb.
Szombaton jelzem, hogy számíthattok-e rám!
Üdv, Tamás
Ui: eddigi jelentkezõk???
Posted 2010. September 08. - 11:15
Azt birom, amikor összekevernek Gerivel, idén volt pár alkalom, még versenyen is.
Mondjuk sosem mentem olyan jól, mint Õ, de azért megtisztelõ.
Tegnap Zsóci sem rám számított, amikor találkoztunk, még a mosoly is lefagyott az arcáról.
Posted 2010. September 08. - 11:04
A táv kb 60 km és kb 5 óra ! A délután az meg 12óra 1 perctõl tart kb 19 óráig.Janibá két kérdésem lenne, kb. idõben mennyire saccolod a tekerést, és hány kilométer lehet. Ezt azért kérdezem, mert mennénk Dáviddal, de neki már vasárnap délután Egerben kell lenni a kollégiumban.
Posted 2010. September 07. - 22:03
Posted 2010. September 07. - 20:27
Akit érdekel jelezzen !! Szervezõk : Rákos Tamás . Frizz. mjanos .
Tervezett útvonal: Sárga kerékpárút a kercseg fölötti köves utig , kövesen fel a karancs köbányához -köbánya teteje -szlovák oldalon a szlovákoldali piros turistaúton lévõ forrásig fölfelé ( Itató pont)- piros úton a malom vendéglõig-Sátoroska-bukovinka-piros turista út a somosi vár alatt vissza Mo- ra bányászkörúton fel a medvesre ( sárga kerékpár út) A makadám után balra a szlovák határig- a hátárral párhuzamosan M oldalon föl az erdõig -itt jobbra az erdõ mellett -majd be az erdõbe felfelé a határig- itt jobbra az erdõben a medvesen lévõ makadám utig-a makadámon balra le a Gortva patakig - át a határon -gortva patakon át -jobbra föl a tajti laposig- tajtin ki a ceredi útra balra cered felé- bal patkó kanyarnál le az aszfaltról jobbra dózer úton Bárna - kék turista úton a sipálya felé- sipályán fel a sárga út keresztezõdáésig -itt jobbra a sárgán Szilváskõ puszta-balra sárga Rónabánya-bányász körút ( sárga kerékpár úton) Medves fensík keresztezõdésig - balra a medves hotel felé -500m jobbra az erdõbe -majd át a salgói fõúton -Salgói vikendházak mögött Salgóivár féluton lévõ táblig- jobbra le a köves gyökeresen -alul balra - tatárárok- ------ cél a fõtér.
Túra tempó beszélgetve !!
Posted 2010. September 05. - 23:18
Máté, valamint a magam nevében is köszönjük a mai verseny lebonyolításában részt vállalók segítségét! Jó volt!
Posted 2010. September 05. - 20:53
Darthvader.
http://kepkezelo.com...sf2qna3qdhi.jpg
Leila és Luke.
http://kepkezelo.com...ibygj59c3xf.jpg
"Csubakka".
http://kepkezelo.com...ljfglxb6t0i.jpg
És a VB 3. versenyérõl:
A Karancs transzvesz-cicája.
http://kepkezelo.com...vxmykhmhcoh.jpg
Kategóriaelsõk és a sereghajtó tehenészlegény.
http://kepkezelo.com...77uttfzcm1m.jpg