Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Írta 2008. április 16. - 21:12
A lámpaszettrõl meg annyit,hogy meg kell kérdenem a fõnököt mert õ tudja csak beszerezni,neki van valami ilyen "vonala".
Én a lámpával kapcsolatban inkább azt javaslom,hogy vedd/rendeld meg az interneten és amit te választasz azt felszereljük neked.Így elkerülöd azt,hogy esetleg olyat hozunk ami nem tetszik(mert ezekrõl a lámpákról nincsen katalógus,szóval nem tudsz választani kép alapján...sztem)Feltéve ha neked így megfelel.
Ha a saját véleményemre vagy kiváncsi akkor el kell mondanom,hogy nem javaslom a dinamót mert a kábeleket nehéz szépen(értsd:nem látható módon!)elvezetni!!!A váz megfurkálásától pedig eltekintenék!Az interneten rendelhetõ lámpaszetteknek általában van elemes változata is.Én azt javaslom.Sokkalinkább.
Szóval...tegyük fel,hogy agydinamót fûzünk bele.Ezután az agydinamótól jön fel a kábel az elsõ lámpáig,és onnan tovább a hátsóig.Ezt csak úgy tudjuk megoldani,hogy gyorskötözõvel odakötözzük(mármint a kábelt)Ez pedig jelentõsen rombolná e szép kerékpár kinézetét.Randa na...
Gondold át.
Remélem tudtam segíteni...
Ettõl függetlenül nem akarlak ledumálni róla,hogy megvedd...sõt!
Meg kell oldani úgy,hogy szép legyen.
Írta 2008. április 15. - 21:42
Szerinted tudok valami barátibb árat kicsikarni nálatok az Elektrára?Mondjuk szeretnék még bele agydinamót lámpákal, meg 7-es váltót.
Azt hiszem ez így nekem egy tuti bringa lenne és e mellett tenném le a voksom.
Mi a véleményed?Ja, és mennyi idõ szerinted ennek az összeállítása?
Köszi:Monyec
Írta 2008. április 15. - 08:11
Haahh !Nem olyan rossz?
Az ár érték aránya nagyon frankó!Kb ilyen altrix cruiser "utánérzés"...
A markolat meg úgy az egész...
De tetszik na...
Ahogy mondod alapnak nem is rossz...
Megkérdezhetem hol készült a fotó?
A Csepel meg drága...ennyi.Nálunk 47900 az ára.
csõ
Módosítok/helyesbítek... jobban megnézve még jobban altrix beach.Nyereg,hajtómû,sárvédõ,kormányszár,kormány,markolat...
Eltekintve a váz közepén futó csõpártól...szóval a vázról.
Most láttam egy altrix cruiser hirdetést, BAKKER, ez nem hasonló a Cora-s bringához, ez ugyanaz !!!
Kizárólag a matricázás más, a fékkartól kezdve a prizmákon át a lácvédõig minden ugyanaz, és a váz is.
Csak jóval óccsóbb...
Mármint az ""Intensive""
You can never have "enough" bikes.
Írta 2008. április 14. - 07:41
Szerintem jó, de köbö ennyi.Most olvastam hogy kis Hazánkban is lehet majd kapni ezeket a gépeket!
http://www.marinbike...rakes_beach.php
Állítólag 70-80 körül lesz az agyváltós!
Ennyi pénzért nem kéne, semmi extra. Biztos jó minõség, meg minden, de semmi extra kinézet, ami azért, valljuk be, az egyik legfontosabb egy cruisernél, nem ?
Adioos
Írta 2008. április 14. - 07:33

Elég állat.:clap:
Adios
Írta 2008. április 13. - 03:00
http://xfactornet.hu...20&db=20&kezd=0Most olvastam hogy kis Hazánkban is lehet majd kapni ezeket a gépeket!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. április 13. - 02:27
Írta 2008. április 11. - 22:12
Írta 2008. április 11. - 22:11
Hát Cora csak a nagyvárosokba jut...
Jaja drágább volt.
De a sima kontrás az megfizethetõ volt.
36-38 asszem....
Írta 2008. április 11. - 22:10
Írta 2008. április 11. - 22:08
Írta 2008. április 11. - 22:03
Én is gyûjtöttem ám !
28.900 HUFnágelért nem is olyan rossz ez a bringa:
Bocsi a gyenge képekért, VGA...
Monoblokk, Prowheel h.mû, egész tûrhetõ váz, kerekek, stucni, Drifter (!) nyereg, markolat, króm sárvédõk .
A középsõ vízszintes vázcsõ "Straight bar" jellegû, egyenes csõ.
Ja, és tök könnyû !
Ár- érték...
Alapnak, vagy minek nem is olyan rossz, nem?
BlaBlaBla.
Mit gondoltok róla?
Nem olyan rossz?
Az ár érték aránya nagyon frankó!Kb ilyen altrix cruiser "utánérzés"...
A markolat meg úgy az egész...
De tetszik na...
Ahogy mondod alapnak nem is rossz...
Megkérdezhetem hol készült a fotó?
A Csepel meg drága...ennyi.Nálunk 47900 az ára.
csõ
Módosítok/helyesbítek... jobban megnézve még jobban altrix beach.Nyereg,hajtómû,sárvédõ,kormányszár,kormány,markolat...
Eltekintve a váz közepén futó csõpártól...szóval a vázról.
Írta 2008. április 11. - 21:38
28.900 HUFnágelért nem is olyan rossz ez a bringa:
Bocsi a gyenge képekért, VGA...
Monoblokk, Prowheel h.mû, egész tûrhetõ váz, kerekek, stucni, Drifter (!) nyereg, markolat, króm sárvédõk .
A középsõ vízszintes vázcsõ "Straight bar" jellegû, egyenes csõ.
Ja, és tök könnyû !
Ár- érték...
Alapnak, vagy minek nem is olyan rossz, nem?
BlaBlaBla.
Mit gondoltok róla?
Írta 2008. április 11. - 21:21
AHHA, télleg jobb lett, mint volt !
Na itten vannak a képek a Csepel cruiserrõl...
Sztem egyáltalán nem rossz.Én úgy képzelem/képzelném,hogy most megvenném azt' alaposan becsomagolnám zsírpapírba azt' elraknám vagy 10-20 évre.A fent említett idõ elmúlása után pedig elõevnném azt' mehet a páva...![]()
Karesz szted változtattak a vázon?Nekem úgy tûnik igen... mintha egy kicsit hosszabb lenne... nem?Mondjuk ebbõl a "kameraállásból" nem látni...
Azt mondjuk soha nem értettem,hogy miért raknak reá egy (nagykeráron is)8-10 ezer forintos nyerget és hozzá egy ótvar velosteel agyat...de mindegy.A külsõ a lényeg!
A váltóval kapcsolatban pedig az a válaszom,hogy simán feltettem csak szét kellet feszíteni,hogy reámenjen aztán ennyi.Lehet,hogy a Torpedo bilincsének más az átmérõje?Vagy a váznak más az átmérõje amire felraknád?Annyi még,hogy raktam alá egy egy kis gumicsíkot,hogy ne sérüljön a váz.Olyat amilyet a sima felcsavarozható lámpák alá szoktak.
Ha gondolod megmérhetem az átmérõjét a váz csövének amire felment.
Egyébként felrakhatnál pár képet az építésrõl... feltéve ha van lehetõséged.
Csõ
De azé' nem hinném, hogy ér annyit, amennyi (mennyi is?) az ára.
A fényezése direkt narancsos, szóval "homogén", vagy nem is az és rosszul látom ? A szín, nyereg, gumik, meg a "télleg gyanús, hogy hosszabb" váz egész jók.
Gáz: lánckerék, h.agy, elsõ fék-kar, pedál, láncvédõ, kickstand; markolat és kormány határeset. De ez a Drifter nagyon szép !
Építés nincsen, csak a Typhoon-omba fûzök egy Sachs Dreigang agyat a Velosteel helyett!
Elegem lett nekem is belõle, mindent elkövettem, hiába.
A bilinccsel az a baj, hogy 22.2 mm-es kormányhoz készül, ugye, a vázcsõ pedig kb. 14 mm-es. Ide nem elég a gumicsík.
Írta 2008. április 11. - 19:17
Na itten vannak a képek a Csepel cruiserrõl...
Sztem egyáltalán nem rossz.Én úgy képzelem/képzelném,hogy most megvenném azt' alaposan becsomagolnám zsírpapírba azt' elraknám vagy 10-20 évre.A fent említett idõ elmúlása után pedig elõevnném azt' mehet a páva...
Karesz szted változtattak a vázon?Nekem úgy tûnik igen... mintha egy kicsit hosszabb lenne... nem?Mondjuk ebbõl a "kameraállásból" nem látni...
Azt mondjuk soha nem értettem,hogy miért raknak reá egy (nagykeráron is)8-10 ezer forintos nyerget és hozzá egy ótvar velosteel agyat...de mindegy.A külsõ a lényeg!
A váltóval kapcsolatban pedig az a válaszom,hogy simán feltettem csak szét kellet feszíteni,hogy reámenjen aztán ennyi.Lehet,hogy a Torpedo bilincsének más az átmérõje?Vagy a váznak más az átmérõje amire felraknád?Annyi még,hogy raktam alá egy egy kis gumicsíkot,hogy ne sérüljön a váz.Olyat amilyet a sima felcsavarozható lámpák alá szoktak.
Ha gondolod megmérhetem az átmérõjét a váz csövének amire felment.
Egyébként felrakhatnál pár képet az építésrõl... feltéve ha van lehetõséged.
Csõ
Írta 2008. április 11. - 07:47
Vegacs !
Na kész van... jöhet a következõ.
Nnna lebuktam a vegacs nem a becenevem hanem csak a nicknevem....
Hali !
Azt mondd már meg nekem, hogy oldottad meg a váltókar-bilincs szûkítését, hogy rá tudtad rakni arra a csõre ?
Én is arra a csõre szánom az enyémet, csak máshová.
Sürgõs lenne!:help:
Köszi
Írta 2008. április 09. - 21:05
Ahha, értem. :ok2:Minimál... minimál... hát persze!Ez volt a célom mint említettem mikor nekiálltam.Nem akartam szüttyügni vele.Azt akartam,hogy viszonylag gyorsan kész legyen.Persze célom volt az is,hogy könnyû legyen,suhanjon és ne eméssze fel-korántsem korlátlan-pénzügyi tartalékaim.
Low-budget(ejtsd:ló bádzsit)![]()
Egyébként munkába járok vele...ilyesmi.Tökéletes erre a célra.Nem fejlesztem tovább az marad a következõre.Illetve annyit fejlesztek,hogy felrakom a váltókart amit küldtél.Sztem nem adom el(bár mondtam már ezt máskor is)Egyébként kb 35-ben megállt...szerény számításaim szerint.
Száll mint a sóhaj!
Én még itt most sem tartok, nekem jó idõben a legjobb bringa, esõben meg egy gyalázatos...
Bár egy ilyen megoldás szigorú önmegtartóztatás mellett (ló badzset) és sárvédõkkel talán lehetne melósos is. Talán.
A 35 nekem a zasszony bringájával jött össze, íme :
Ez elég jó ár érték arány lett sz.tem.
Télleg, a link, amit küldtem, nem játékos ?
Írta 2008. április 09. - 08:12
Igen, én "kerestem", persze csak passzívan, és hát ez az ár plusz száll. stb., kicsit sok, és kénytelen leszek meglenni nélküle, akárhogy is.Ha jól emlélszem te kerestél tankot.Itt találtam kettõt:
http://www.doggrider...roducts_id=1206
Azér' köszi.
Írta 2008. április 09. - 08:03
Azta !Helló Karesz!
Nekem is.Most kértem árajánlatot az én elképzeléseim szerint.7-es váltó,elsö sárvédõ stílusos világítás,láncvédõ,bõr ülés és markolat.
Lesz vagy negyed milla...
Szép lesz attól, de ez az ár !!!
Azér' grat !
Írta 2008. április 09. - 08:02
Dicsak, télleg !Karesz!Remélem nem dobtad ki a dobozt anélkül,hogy megnézted volna tüzetesen,mert benne volt egy ici-pici ajándék.Remélem megtaláltad.
csõ
Köszike, megvan.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére