Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser bringák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1576 hozzászólás a témában

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Jidaki !
Ha sürgõsen válaszolsz (holnap reggel megyek arra), és hajlandó vagy egy kopott, ócska, de felújítható nyereggel foglalkozni, veszek neked a MÉH telepen... :D
És ez nem vicc !!!
Tegnap láttam és meg is fordult a fejemben a megvétele.
Gyakorlatilag a kg ára /110 Ft köbö/ és a postaköltség, amibe neked fájna...
Mit szólsz ?!
U.I.:
MINDENKINEK, akit komolyan "terhel" a bringával való foglalkozás !:
A MÉH egy aranybánya.
Már többek között 2 db Sachs agyváltót vásároltam, tökéletes mûszaki állapotban, darabja 110 HUF volt... :D
Adios

BASSSSSSZUSSSSSSSSSSSS!!!!!! Ritkán nézek fórumot! .... elhoztad??? Nem? Jajmivan....?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Egyelõre még csak mobillal, közvetlenül a vásárlás után:
Feltöltött képFeltöltött kép
:love1:

Okés, gratulálok, klassz gép !
Sok- sok kelleme krúzolást kívánok és egs...
Jöhetnek még képek !
Adios

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

http://www.electrabike.com/cruiser/

Sziasztok!

Hosszú halgatás és meditálás azaz keresketés után jelentkezek.
Megvan a gyönyörûség.Egy hete van meg.Szülinapi és 15. házassági évfordulóra kaptam a feleségemtõl.
Az oldalon belül indy-re üssetek.
Nem tudok betelni vele, minden nap a fiammal járok bringázni.
Most egy pár kiegészítõt keresek hozzá (nyeregtáska,csomagtartó,cruiser oldaltáskákkal,a középsõ klasszikus lámpán kívûl két oldallámpa,agytisztító.)
Természetesen a kiegészítõ táskákat hasonló bõrszinbe szeretném mint az ülés és a markolat.
Várom õtleteiteket, esetleg ha találtok valamit jelezzétek!
Sziasztok:Monyec

Szeva !
Hát megvagy !
GRT a géphez, nagyon szép !
És sok balesetmentes, kellemes bringázást.
Ya és isten éltessen !:-)
Adios

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
http://www.electrabike.com/cruiser/

Sziasztok!

Hosszú halgatás és meditálás azaz keresketés után jelentkezek.
Megvan a gyönyörûség.Egy hete van meg.Szülinapi és 15. házassági évfordulóra kaptam a feleségemtõl.
Az oldalon belül indy-re üssetek.
Nem tudok betelni vele, minden nap a fiammal járok bringázni.
Most egy pár kiegészítõt keresek hozzá (nyeregtáska,csomagtartó,cruiser oldaltáskákkal,a középsõ klasszikus lámpán kívûl két oldallámpa,agytisztító.)
Természetesen a kiegészítõ táskákat hasonló bõrszinbe szeretném mint az ülés és a markolat.
Várom õtleteiteket, esetleg ha találtok valamit jelezzétek!
Sziasztok:Monyec

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Sziasztokmindenki!

Szia davenef! Gratulálok a bicajhoz, ismét újabb fajtával bõvült a kör.

+ tudatom veletek, hogy hétvégén Balaton körüli bicajtúra lesz, 2 napos!
Akinek van kedve, jöjjön. Indulás B.szemesrõl 10 órakor. 2. nap indulás Révfülöprõl asszem.

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Jidaki !
Ha sürgõsen válaszolsz (holnap reggel megyek arra), és hajlandó vagy egy kopott, ócska, de felújítható nyereggel foglalkozni, veszek neked a MÉH telepen... :D
És ez nem vicc !!!
Tegnap láttam és meg is fordult a fejemben a megvétele.
Gyakorlatilag a kg ára /110 Ft köbö/ és a postaköltség, amibe neked fájna...
Mit szólsz ?!
U.I.:
MINDENKINEK, akit komolyan "terhel" a bringával való foglalkozás !:
A MÉH egy aranybánya.
Már többek között 2 db Sachs agyváltót vásároltam, tökéletes mûszaki állapotban, darabja 110 HUF volt... :D
Adios

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Keresnék BANÁNÜLÉST ... gyártják ezt egyáltalán még Európában?

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Most hívtak, hogy megérkezett a BRINGÁM a tengeren túlról!!!
Holnap szállítják ide a munkahelyemre, majd kiugrok a bõrömbõl, olyan izgatott vagyok!
Holnap-holnapután tehát, ha minden jól megy, már tudok mutatni képeket, addig is szíves figyelmetekbe ajánlom az idén tavasszal készített amszterdami bringás videómat (kb. 1:30-tól bringás) , telis tele cruiserekkel és cruiser-riderekkel:
http://blip.tv/file/938849

Üdv:
davenef

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Hello Vegacs és Redboat!
Redboat, elsõ körben pontosan ezt a bringát néztem ki, ami Neked van, de sajna ugyebár 2008-tól már nem gyártják és nyilván túl jól sikerült darab lehet, mert néhány hónapja már használtan sem lehet hozzájutni. Ezért esett választásom a Neuzer-re, amivel nagyjából elégedett vagyok, csak hát ugye közbejött ez a Nirve-szerelem! :)
Szerintem sem illik nagyon sisak egy cruiserhez, viszont vészhelyzetben vitathatatlanul életmentõ lehet, a KRESZ elõírásról nem is beszélve. Bennem felmerült egy ilyen ehhez hasonló kerékpáros rohambili lehetõsége, nem feltétlenül meghagyva a díszítést: http://www.hajtany.h...at.php?kep=1315 Azért még átgondolom.
Vegacs, nagy valószínûséggel ismered, de hátha mégsem, vagy valakinek új, itt egy útvonaltervezõ oldal, ami bicikliútra is mûködik: http://utvonalterv.hu/ Nem 100%-os, de nekem nagy segítég volt, hogy megtervezzem a munkahelyemig a biztonságos kerékpározást.
Üdv:
davenef

redboat

redboat

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Aloha!

Davenef jó tekerést a Neuzer-rel! A meglátni és megszeretni érzést teljesen megértem, a Gepidámmal ugyanezt éreztem.
Azóta is öröm minden út. Megváltozott a gondolkozásom, és inkább keresem, mikor mehetek már megint valahová kerékpárral: egy átlag hétköznap simán megvan a 20 km, de azt vettem észre, hogy már egyre rövidebb távokra is elõveszem, teszek kerülõ utat, vagy megyek messzebb bevásárolni...
Nemcsak a praktikum, az esztétikai élmény is számít. Most, hogy nyaralni vagyunk szinte elvonási tüneteim vannak.

Sisak ügyben én is a "nélkül"-re szavaznék, de a fiam és a lányom meglehetõsen konzervatív ez ügyben és ha nekik kötelezõ,akkor nekem is. Az 5 éves prowell-em viszont nem igazán illik a cruiserhez, úgyhogy most valami hasonlót keresek:
http://www.chubbyscr...lmet-p-185.html

Egyébként megkezdõdött a fejlesztés második fázisa. Szeptemberre (bölcsibehordás - vitorlás gyermeküléssel...)
kicseréltetem a hátsó agyat egy sachs 3-as váltóra, egyrészt mert itt többen is ez tanácsolták, másrészt meg mert nem
szeretnék izzadni a szembeszélben.
Elõre dobféket tervezek, noha errõl többen lebeszélnének, mondván el fog görbülni a springer. Majd meglátjuk.
(Nem, nem én fogom fûzni a kerekeket, szerelni a váltót / féket. Attól tartok, csak elbarmolnám.)

Springer Fork for Ever!
redboat
Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó,
formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat,
mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható.

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Üdv a csapatban davenef!(?)
Érdekes nickname...

Magam is eszerint vélekedem.A cruiser nem csak rövidtávra megfelelõ közlekedési eszköz.A max táv amit megtettem vele az ilyen 20-25 km volt.
De ha ki lenne építve a kerékpárúthálózat kis hazánkban akkor sokkal többet mennék vele itthon,hosszú távon.

Kiváncsian várom a képeket az új keródról.

csõ
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Oksa, várunk szeretettel !
:peace:
Adios

Thx!
Én már Köztetek érzem magam, hiszen ugyebár már most is itt van nekem Õ:

Feltöltött kép
A kormánya lehet, hogy nem a legklasszikusabb cruiser-vonal (szélesnek széles csak nem elég hosszú a derékszügû testtartáshoz), de szvsz egyértelmûen a "család" - hoz tartozik.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Oksa, várunk szeretettel !
:peace:
Adios

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

:D:D:D
Isten hozott !
Van itt még pár ilyen embör...
Nna, nem baj az.
:D
Adios

Köszi, igen, éreztem én, hogy "hazajöttem" ! :-)
Na majd ha megérkezett a canga, beszámolok a tapasztalatokról.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
:D:D:D
Isten hozott !
Van itt még pár ilyen embör...
Nna, nem baj az.
:D
Adios

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Mesélj, hogy s mint ?
Honnan, hogyan, miért, ...
Magadról is valamit.
Adios

Oké. A cruisereket Amszterdamban szerettem meg, ahol volt szerencsém többször is járni. Már megrendeltem az avataromon is látható Neuzer-t, amikor idetévedtem a fórumotokra, ahol valaki belinkelte a Nirve bicajt még több oldallal ezelõtt. Pozitív villámcsapásként ért a látvány, késõbb megállapítottam, hogy bele fogok betegedni, ha nem lehet egy ilyenem! :wtf: Ez egyértelmûen szerelem... Egy amszterdami terjesztõnek írtam, a holland meglepetésemre egy magyar emberrel hozott össze, aki természetesen csak megrendelésre, de foglalkozik ezzel a márkával. Többhetes egyeztetés után ott tartunk, hogy a bringa hajón már úton van és ha minden jól megy, holnap vele tekerek haza a munkahelyemrõl, ami 20km-re van az otthonomtól, szóval lesz idõ a tesztelésre!
Magamról annyit, hogy gyerekkoromban rengeteget bringáztam Apámmal itt a fõvárosban, aztán kimaradt jópár év, de most így a harmincas éveim elején Amszterdamban jöttem rá egy bringakölcsönzõs délelõttön, hogy nagyon hiányzik ez az életembõl.
A Neuzer-emmel már többször letekertem a munkahelyem és otthonom közötti távot, meggyõzõdésem, hogy a cruiser-ek többsége nem csak rövid távok megtételére alkalmas.
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot!
Üdv!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Mesélj, hogy s mint ?
Honnan, hogyan, miért, ...
Magadról is valamit.
Adios

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Így van, csak feketében és holnap érkezik, már nagyon várom, gondolhatod... :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Ez meg mi ez ?!?:
Nirve Fifty-Three
Feltöltött kép
Talán ez ?
Adios