Aloha!
Davenef jó tekerést a Neuzer-rel! A meglátni és megszeretni érzést teljesen megértem, a Gepidámmal ugyanezt éreztem.
Azóta is öröm minden út. Megváltozott a gondolkozásom, és inkább keresem, mikor mehetek már megint valahová kerékpárral: egy átlag hétköznap simán megvan a 20 km, de azt vettem észre, hogy már egyre rövidebb távokra is elõveszem, teszek kerülõ utat, vagy megyek messzebb bevásárolni...
Nemcsak a praktikum, az esztétikai élmény is számít. Most, hogy nyaralni vagyunk szinte elvonási tüneteim vannak.
Sisak ügyben én is a "nélkül"-re szavaznék, de a fiam és a lányom meglehetõsen konzervatív ez ügyben és ha nekik kötelezõ,akkor nekem is. Az 5 éves prowell-em viszont nem igazán illik a cruiserhez, úgyhogy most valami hasonlót keresek:
http://www.chubbyscr...lmet-p-185.htmlEgyébként megkezdõdött a fejlesztés második fázisa. Szeptemberre (bölcsibehordás - vitorlás gyermeküléssel...)
kicseréltetem a hátsó agyat egy sachs 3-as váltóra, egyrészt mert itt többen is ez tanácsolták, másrészt meg mert nem
szeretnék izzadni a szembeszélben.
Elõre dobféket tervezek, noha errõl többen lebeszélnének, mondván el fog görbülni a springer. Majd meglátjuk.
(Nem, nem én fogom fûzni a kerekeket, szerelni a váltót / féket. Attól tartok, csak elbarmolnám.)
Springer Fork for Ever!
redboat