Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser bringák
Posted 2008. May 01. - 14:14
Bocsi tök zöldfülû vagyok a terepen.
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis a bnõmnek szeretnék egy bringát dolgozni járni, majd, ha "kihevertük", akkor magamnak is.Cruisert szeretnék, csak nem értek hozzá és nem akarok mellényúlni.A keret véges, kb 40eFt/db.Én olvasgattam weboldalakon és az Electrákat találtam a legszimpibbnek.Láttam a teszvesz-en azt a kéket,aminek fönt van a linkje.
Alapnak tök jó lenne,csak nem tudom, h utólag lehet-e rá sárvédõt, springer villát stb-t kapni.Vagy megéri még gyûjteni eleve olyat választani, amin van.+ a színe annyira nem tetszik.Láttam,h Amerikában olcsób, csak necces a hazaszállítás. Találtam "Micargi" nevû kínai modelleket is, csak a kínaitól óckodom.
Elõre is köszi mindenkinek.
Posted 2008. May 01. - 12:45
Milyen váltó van benne?Ahogy látom az van reáírva,hogy 3 speed.
Ha angol(Raleigh)akkor Sturmey-Archer gondolom...
Vagyis... balos húzású az agyváltó?Akkor Shimano...?
csõ
Posted 2008. May 01. - 11:41
Ismerem a srácot aki feltette!Helyi.Ez volt bent nálunk javításon.
Itt az enyém.Annyi változás van rajta,hogy alu hajtókart kapott meg feltettem a Karesz-féle váltókart:) Így még könnyebb lett.Gyors na...
A kisbicajhoz meg sok sikert.Jó vétel volt!Én sem hagytam volna ki!
A klasszikus forma király!
Posted 2008. May 01. - 09:32
Posted 2008. May 01. - 09:31
Hehehehehehehehe !:krol:Áááá KBoross!
Add nekem azt a kéket!(Az asszony úgy vágna ki vele,hogy....)
Low ridert belõle!
(Nyerget megcsinálni rugósra?)
Oksa, 1 strigula behúzva, kösz.
You can never have "enough" bikes.
Posted 2008. May 01. - 00:29
Add nekem azt a kéket!
Low ridert belõle!
(Nyerget megcsinálni rugósra?)
Posted 2008. April 30. - 22:06
Szia Karesz!
Elõ szõr is jobbulást !
Másod szõr meg, ide kukkantsál :
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Én meg ezt szerezem 4 rugóért a napokban.
Egyszerûen nem tudok ellenállni, ha ilyen vonalakat látok, :mybad: .
Nem ismertem a márkát, de utána néztem: a Rampar, az Raleigh leányvállalat, vagy mi !
És ami igazán nagy öröm, tetszik a nagyfiamnak is !
Nem tudom, mi legyen vele;
1. Low-rider stílus
2. Sting-ray stílus
3. "Mini-cruiser"
4. Chopper
?????????????????????????????
Akinek van javaslata, szívesen venném !!!
Amit vettél azt BONANZA bicajnak hívják nagyon sok helyen, de korántsem biztos, hogy ez az eredeti neve!
Mindenesetre király fõleg ennyiért!
Posted 2008. April 30. - 21:45
Szívesen látnám az aluvázas cruiseredet nagy felbontású képen is !
Köszike
Adioos
Posted 2008. April 30. - 21:36
Találtam egy kerékpártárolóban(egy olyanban amibe az utcáról is be lehet látni,üveg)egy 80-as évek elejébõl származó biciklit.Ez egy BMX vagy chopper.Sztem chopper.
Huszas,hátul teleszkóp meg persze banán-nyereg.
És hozzá egy (valószínüleg) 3 sebességes Sachs aminek a váltókarja a felsõcsövön van és úgy néz ki mint egy autómata-váltókar(autóban)!!!
Már régóta vadászok egy hasonlóra de licitáló oldalokon csak horroráron láttam eddig.
Szóval megláttam,megálltam és megkérdeztem a lépcsõházban takarító holgyet,hogy nem tudja-e véletlenül kié?
És tudta!!!
Megkereste a tulajt és tudtam beszélni a feleségével.Megadtam a számom és most várom,hogy hívjon.Egy kicsit izgulok...![]()
Találtam egy hasonlót.Íme:http://images.google...HU202HU204&sa=N
Másod szõr meg, ide kukkantsál :
Én meg ezt szerezem 4 rugóért a napokban.
Egyszerûen nem tudok ellenállni, ha ilyen vonalakat látok, :mybad: .
Nem ismertem a márkát, de utána néztem: a Rampar, az Raleigh leányvállalat, vagy mi !
És ami igazán nagy öröm, tetszik a nagyfiamnak is !
Nem tudom, mi legyen vele;
1. Low-rider stílus
2. Sting-ray stílus
3. "Mini-cruiser"
4. Chopper
?????????????????????????????
Akinek van javaslata, szívesen venném !!!
Posted 2008. April 30. - 18:13
Tényleg király az bonanza amit felújítottak, nekem is volt még tökalsó koromban csepel gyártmány és piros váz flitteres arany banánüléssel vááááóóó állat volt!!!Találtam egy kerékpártárolóban(egy olyanban amibe az utcáról is be lehet látni,üveg)egy 80-as évek elejébõl származó biciklit.Ez egy BMX vagy chopper.Sztem chopper.
És hozzá egy (valószínüleg) 3 sebességes Sachs aminek a váltókarja a felsõcsövön van és úgy néz ki mint egy autómata-váltókar(autóban)!!!
Már régóta vadászok egy hasonlóra de licitáló oldalokon csak horroráron láttam eddig.
Szóval megláttam,megálltam és megkérdeztem a lépcsõházban takarító holgyet,hogy nem tudja-e véletlenül kié?
És tudta!!!
Megkereste a tulajt és tudtam beszélni a feleségével.Megadtam a számom és most várom,hogy hívjon.Egy kicsit izgulok...![]()
Posted 2008. April 30. - 13:02
És tudta!!!
Megkereste a tulajt és tudtam beszélni a feleségével.Megadtam a számom és most várom,hogy hívjon.Egy kicsit izgulok...
Posted 2008. April 29. - 22:49
Köszi!Sajnos betegállományban vagyok úgyhogy kép csak a jövõ héten sztem...
Nem akarlak elszomorítani de tudomásom szerint a bézs/barna csepel cruiser teljesen csupasz!Azon nincsen sárvédõ meg lámpa.Sárvédõ,lámpa,csomagtartó csak a színes változatokon van...Hangsúlyozom(!) nálunk!
Lehet,hogy létezik belõle barna,kiegészítõkkel de hozzánk nem érkezett.Asszem...
csõ
Jobbulást!!!!!!:bananadan
Posted 2008. April 29. - 21:23
Szép a Dyno,meg az ára is király, csak ez a hercehurca a rendeléssel nem az én világom,meg kb 40ezer ft-om van a bicóra(Csepel vagy Gepida) ami remélem nagykeráron belefér!Nagy kérés lenne tõled még egy pár kép a csepel cruiserrõl,ami a boltotokban van?:clap: Sehol nem találok képeket róla abban a színben,csak amit te raktál fel.
Csõ
Ui:A Csepel egy kicsit közelebb áll a szívemhez mert króm sárvédõ,szép de egyszerû lámpa,monoblokk,meg az a barnás bézses szín nagyon zsír!
Sajnos betegállományban vagyok úgyhogy kép csak a jövõ héten sztem...
Nem akarlak elszomorítani de tudomásom szerint a bézs/barna csepel cruiser teljesen csupasz!Azon nincsen sárvédõ meg lámpa.Sárvédõ,lámpa,csomagtartó csak a színes változatokon van...Hangsúlyozom(!) nálunk!
Lehet,hogy létezik belõle barna,kiegészítõkkel de hozzánk nem érkezett.Asszem...
csõ
Posted 2008. April 29. - 20:43
Posted 2008. April 29. - 20:33
Csõ
Ui:A Csepel egy kicsit közelebb áll a szívemhez mert króm sárvédõ,szép de egyszerû lámpa,monoblokk,meg az a barnás bézses szín nagyon zsír!
Posted 2008. April 29. - 18:57
Posted 2008. April 29. - 13:15
De megtaláltam a megoldást:
Szedd szét,pucold ki és a hosszú csavarról-a tengelyrõl-vakard le a festéket csiszold meg kicsit aztán vmi jó kemény, szálhúzós gépzsírral kend be vékonyan a tengelyt amin csúszkál a nyikorga és megszûnik a ciripelés.
Egy ideig siliconnal fujkáltam, de az kb 5 perc után elfingott róla és kezdõdött elõröl.Majd bedurrant az agyam és szétkaptam tavaly nyáron, megcsiszolgattam a tengelyt meg a lyukat is lezsíroztam és azóta meg se nyikkanik.
Posted 2008. April 29. - 10:05
A torpedo lámpás bringád meg van még,vagy már eladtad?Mennyiért árulod?
Üdv!
Megvan még,nem árulom.Talán majd ha megszorulok...nemtom.
Hááát....ha árulnám sztem ilyen 45 körül tartanám.Az alatt semmiképpen sem adnám oda... akkor inkább megtartatnám mert nekem még többet is megérne.
Eladod a dzsepájdát:)?(gepida)
Sztem a Dyno Glide lehetne a befutó....ha vennél.Figyi!Átszámítva kb 40ezer jó magyar forint!Ennyiért ma Magyarországon semmit(!!!) nem kapsz.Oké,tudom plussz a szállítás... de akkor is megéri!Sztem...
Karesz!
Nem.Nem az enyém csak behozták javításra(beleszorult a monoblokk).
Hogy áll a váltókar project?Mit sikerült kihoznod a torpedo karból?
Szereztem egy 7 sebességes Torpedo agyváltót.Az szerintetek sok egy cruiserba?Mert sztem igen...
csõ
Ja!És én is a Csepelre szavazok!
Posted 2008. April 29. - 08:19
Meghírdettem a gépet!A villa nem tetszik,meg túl sokat kellene költenem rá az elképzelésem szerint!Amugy nagyon bevált,hálás kis gép.Ha nem megy el akkor megkezdem átépíteni szép lassan,úgy ahogy elgondoltam.(valószínüleg ez lesz:) )Megnézem még élõben a SchwinnCsepelt ha találok itt valahol,a Gepidát már láttam az tetszik.Egy nagy össznépi találkozó jó lenne,de nem egyszerû sajna véghezvinni!Halihó !
Eladod a gépet, Myki, vagy mi ?
A villa az oka, vagy más ?
Igazán sajnálom, hogyha nem vált be ...
Posted 2008. April 29. - 07:44
Hi , rég láttunk, mi a pálya ?Na srácok lesz találkozó mostanában?
Készülök venni egy electrát is marha könnyû bicajok és szépek is!
jaaaj az összes pízem ezekre kõttöm eeee csáje.
Hát igen, már többször felvetõdött ez a találkozósdi, csakhát punnyadtak vagyunk...
Igazság: nyûgös, mert mindenkinek utazni kellene kb., meg többen is lehetnénk..., bla,bla.
Pedig télleg jó lenne.
Adi:( s

Sign In
Create Account

Back to top