Jelentkezz be Regisztrálj

Londoniak here!:D
Írta 2006. június 29. - 15:40

ez a 24 orasi kepek?
azert a szervezo faszikanak megszoritanam a kezet, hogy se iras se olvasas es ilyet!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. június 29. - 15:22

kerdezd a paul viktort
neki most van valami uj lomja, biztos akar tekerni vele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 29. - 15:16

Van egy boltunk Fulham roadon es egy a High Street Kensingtonon!
Mikor megyunk bringazni???
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. június 27. - 15:27

melyik bolt?
kepek a hetvegerol:
http://www.woburncrankers.com/Photos.aspx?iPhotoAlbumID=17
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 26. - 18:21

http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. június 25. - 23:37

Írta 2006. június 25. - 20:03

Írta 2006. június 25. - 19:52

csunya hely, majd nyomk kepet, csak varom hogy a versenyzo feltoltse oket

Iiiiiiiiiiszonyat nagy buli volt, meg felhajtas, a legnagyobb markak kiallitasa, 07es RS villak, sram cumok es tarsai, az eredeti 84-es Stumpjumper, meg Liam Kileen idei versenygepe a specialized standon, Judge a cannondale-nel, Pace ossztelos vazstb... az osszes [majdnem] bringat ki lehetett probalni, de rendesen. megkaptad egy korre, es mivel maga a verseny egy kore kb 40-50 perc alatt teljesitheto, es megkapod a bringat egy orara, mehetsz vele rendes terepen. Mentem is egy fel kort egy yeti asr sl karbonnal, egy whyte 46-tal, meg egy kis okorkodes volt egy 575-tel,ha lattatok valamelyik regebbi MBR-ben az osszehasonlito tesztet, akkor konkretan abbol az ezust szinuvel.
ami kicsit szerencsetlenul jott ki, hogy a srac akinek a szereloje lettem volna lebetegedett, de lementunk, hogy hatha aznapra jobban lesz, es el tud indulni. Nem igy lett, ugyhogy meg az indulas elott mentunk egy kort a versenygepekkel [ket giant trance-t vitt, hogy koronkent cserelgethesse :)] aztan megneztuk a rajtot, aztan estere hazajottunk.
de felelmetes hangulat, asszem ha most mar tobb idom meg bringam lesz es tudok tekerni, akkor jovore elindulok. csapatban persze, szoloban azert nagyon komoly.
szal nem hiaba ez a legrangosabb 24oras verseny europaban. Tinker is jott volna, csak asszem a Transrockiest nyomja mostanaba, meg szult a felesege, ilyenek...
ja es a legszebb az egeszben, hogy egy olyan faszi szervezi, aki konkretan nem tud irni es olvasni. Pat Adams. max respect :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 25. - 10:59

Mázlista...hetvegen megyek ide:
http://www.ssmm.co.uk/
hogy miert jo ez?
Mejött a bringám pénteken, de azóta vagy iszom vagy másnapos vagyok és dolgozom, szal képtelen vagyok kipróbálni:(
na megyek melózni:)
Írta 2006. június 22. - 23:39

Írta 2006. június 19. - 22:02

Írta 2006. június 19. - 20:58

be tudna dobni nekem?
olyasmi kene, mint a usps-nek is van
vagy tam te pl vmit leci irj
/te mivel hogy mennyiert/
koszike
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. június 18. - 23:17

Írta 2006. június 18. - 21:45

http://www.ssmm.co.uk/
hogy miert jo ez?
This is to confirm that you have booked the following bikes:
Time: 18:30, Fri, 23 Jun 2006 Bike: Whyte 46
Size: M Spec: Shimano XT/Maverick DUC32/Fox Float RP3/Disk brakes
Please collect your welcome pack from the Singletrack/Giant Dirt Demo
Weekend booth and then go to the relevant manufacturer's booth where
they will be expecting you at this time. You'll need to present them
with picture ID such as a passport or Driver's Licence. If you have
non-Shimano pedals, bring them. Otherwise just bring a helmet and your
riding shoes.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 18. - 18:32

Jobbára itt Winchester körül szoktunk bringázni. Mondjuk ha be kellene magam sorolni nem CC mondanám magam, minden jöhet nekem amit még a keróm elvisel...
Írta 2006. június 17. - 10:35

Nálunk kb az ellenkezõje...folyamatosan megy az itunes vagy a limewire, semmi védelem, mindenki töltögeti a maga hülyeségét, a gép meg már napi 2-3szor lefagy:) A górék számítástechnikai analfabéták, és a problémára azt találták ki hogy új gép kell...alap
meg van 25percem
csak imelezni nem lehet, mert jajj, akkor majd biztos megvirosozzuk a gepet es az huuuhaaaa. tonkremegy. erted :mergesvagyokszmajli:
lehet inkabb kimegyek meg egy kicsit azzal az etsx70-el amit csinaltam, nagyon fini
Na ja, nem lehet rossz egy rocky mountain, kár hogy nálunk alig van monti:( Mondjuk kussolok, mert pár napja egy independence-t hajtottam, ami a leggyönyörûbb országúti szerintem.
xenium: cc-zni szoktál? merrefelé?
Írta 2006. június 16. - 22:08

Ti cycle surgeonok vagytok, hát az sem rossz...
Elkélne egy két jó gépész a Halfordsba is...

ott aztán vannak a képzett arcok... csírsz mét... inkább nem...
Ugyhogy én magam kényszerülök szerelésre O mûszaki érzékkel, mivel kisvárosunkban nem igazán van normális ember akire rá merném bízni a dolgaimat...
Írta 2006. június 16. - 16:07

meg van 25percem
csak imelezni nem lehet, mert jajj, akkor majd biztos megvirosozzuk a gepet es az huuuhaaaa. tonkremegy. erted :mergesvagyokszmajli:
lehet inkabb kimegyek meg egy kicsit azzal az etsx70-el amit csinaltam, nagyon fini

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. június 16. - 16:03

Latom te is hasznosan toltod a kajaszuneted:)
Írta 2006. június 16. - 15:56

egy idiotaval dolgozok, de lelep egy het mulva a lake districtbe halisten.
kapok kolcsibe egy fsr-t mehetunk tekerni. csak nincs nacim
tudtad hogy Otto Jozsit is beszipkaztuk?

RAUH-Welt
B E G R I F F