- a 2012-es 1-120.

Cane Creek to Provide Headset Solution for Small Frame Builders | Mountain Bike Review
29er AM hardtail, 120mm, 1x9
Dirt Rag Magazine
és akkor az milyen fejcsõ is ?
1,5-es ?
múltkor fotóztam én is 2012-es HaiBike 29"-estBringa - Technikai cikkek: Benkó Barbi új 29-ese hamarosan érkezik (2011. augusztus 2.)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Photo’d & Weighed – 2012 Kona 29er, Freeride, DH and Cyclocross Bikes - Bike Rumor
adom.
köszi, képben vagyok a DT villákkalA nem karbon verziók jóval olcsóbbak a Foxnál. Ráadásul a DT videók alapján úgy tûnik, nem túl nagy ördöngõsség otthon karban tartani õket. Itt egy például (nem remote-os, de utólag lehet hozzá venni):
Bike24 - DT Swiss XMM 100 Race 15mm Steckachse Federgabel 2010
igen, ragaszkodik. vagyis sokkal kényelmesebb, mint lenyúlkálni... engem nem zavar, de csajoknak könnyebb kormányról...ha szépen mozgót akar, akkor szvsz nem. de kormány lockos meg csak fit-es van. lehet sid-et nézegetnék a helyében, ha ragaszkodik a távszabályzóhoz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
akkor a 80-100 mm-t mozgó foxok közül sem érdemes ráugrani a FIT csillapításúakra?
asszony akar mindenáron Foxot (kormányról lockolósat), aztán ebay-en nézegettük õket, ezek a FIT meg Kashima izék már majdnem DT árban vannak...