bárcsak 85 kiló lennék, csak az lenne, semmi más.
Még lehetsz simán !!

bárcsak 85 kiló lennék, csak az lenne, semmi más.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
jó persze, ez érthetõ... biztos azért felejtettem el, mert én tele vagyok lévellcs:D
hogy hogy választottam villát? kaptam egy pike-t fillérekért, gyorsab meg is vettem
nem volt nagy választási lehetõség, mivel ilyen árban más gyártó nem csinál villát...
ja így már más... ez konstruktív indokcsak leírtuk hogy nem kõ duplaváll, mert nem. mert nem az én/mi stílusom/unk
Viszont, ha fel kell tolni 40esre a becsúszót, elveszik a súlyelõny, meg annak már súrlódása van.
lcs:Dde..... hát nem úgy választ az ember telót, hogy tudja, milyen mozgásra van szüksége? én aszittem
egy DH-s nem választ szimplavállast, pusztán azért, mert sok a csõ és zavarja a kormánypöriben, mert a karakterisztika fontosabb.
de egy HC freerider sem azért nem vesz Boxxert, mert nem fog tudni körmánypörizni, hanem, mert progresszív villa kell neki a letörések miatt...
aki nem mozgás alapján választ villát, az a csõmennyiség alapján, meg teccik, nem teccik alapon teszi?
de most komolyan kérdezem
Aktuális civil
NE ÍGY! NE ÍGY!
minek feszegetni már a 2007-es témát? nagy lehet a baj a gyártók háza táján, ha már most be kell harangozni, hogy két év múlva mi lesz a menõ. már most indul a harc a vásárlókért? vagy már most el kell rá kezdenünk gyûjteni, hogy meg tudjunk venni egy-egy jó alkatrészt?
utálom a duplavállat mert nem lehet vele kanyarodni..
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.