Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hope Floating Rotor

These two peice rotors feature an alloy spider surrounded by a rivited steel braking surface. As found on the Mono 6Ti brake as standard, these 'floating rotors' allow greater heat dissipation, and greater resistance to warping and bending.
Now available to suit the Mono Mini and Mono M4. (also compatable with Shimano XT)
Includes fixing bolts.

140/160 - £31, 180 - £42, 200 - £48

vegre mar...

Ja meg

Scott Ransom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor én tévedtem egy évet. A linkelt Heckler ua. mint az idei és a jövõ évi, magyarán nem változtattak rajta semmit. 2004 elõtt viszont volt kihagyás a modellben.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
04es heckler? http://images.google...&hl=hu&lr=&sa=N
olyan mint a 06.
A vétizet legalább gyökeresen megváltoztatták. Mellesleg a régebbi jobban tetszett...Kezdünk/ek belebonyolódni:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Heckler-bõl nem volt 2004-s modell, 2005-ben jött ki az új. Bullitnál gondolom ugyan ezt járják el, 2006-ot kihagyják, majd jöhet az új 2007-ben.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Eddig nem nézegettem a honlapjukat. De ahogy néztem a hecklert rögtön a bullit ugrott be, és arra gondoltam, hogy felváltotta. Ha a helyzetemben lennél logikus lenne. Mint két tojás;) Majd megnézem a régebbi heckiket.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
'06 topicban írtam, hogy jövõre nincs Bullit, nincs fenn az Sc honlapján se, viszont '07-re lesz megint, teljesen áttervezve. Az már más kérdés, hogy a Vp-Free és a Heckler közé van-e értelme pozícionálni valamit.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért eddig szted nem volt heckler?
párhuzamosan futnak

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Akkó majd hozz egy tritont;)
Egyébként az sc-nél bullit lesz vagy heckler? Nem tudok a változásokról semmit, de ahogy nézem arra tudok következtetni, hogy 05ben felváltotta a bullitot a heckler? De ez csak egy tipp:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Adrian Cortina-t ismerem... ;) (www.cortinacycles.com)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Pedig ki tudja... rólad...:D ilyen kapcsolatokkal:D

(elõször komolyan azt hittem, hogy az sc engineer haverjával beszélgetsz):D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azért kár, hogy nem dobják végleg a kukába vagy azért kár, hogy újracsinálják ? :)

Pfita, egy fórumról másoltam ki egy hozzászólást, _még_ nem beszélgetek az SC mérnökeivel... ;)

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
várható volt. csak kár érte. :(

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Úgy értem: ez a te beszégletésed egyik mozzanata? ha igen akkor ki a fenével beszélgettél?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
an engineer at SC

Mer' egy állat vagyok !

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ki ez a máj frend barátja?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
'07 Bullit ?!

"my friend is an engineer at SC he says it will be dubbed the
"BULL-ASX-IT" "

Mer' egy állat vagyok !

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
a 2006 Boxxer WC meg ~2700g duplavállasan!!!!

Egyébként nem csoda hogy már most kezdik csöpögtetni a 2007-es cuccokat, hiszen a bringagyártóknak már tudniuk kell tervezni milyen cumóból is rendelhetnek a 2007-es modelljeikhez. Most tervezik ugyanis a 2007-eseket, s indul a tömeggyártás 2006-ban. Na majd gardán jól megnézzük a 2007-es RS-t 2006 májusában (mint tavaly a 2005-ösöket):)

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
~2950g, nyakkal együtt van kiírva. (amit mondjuk én nem hiszek el)

Mer' egy állat vagyok !

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2700 gr van kiírva...
vagy ?
megnézem.
ja.
hm.
a pike 2400 körül van? asszem. akkor alig lesz nehezebb fél kilóval:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a jövõ éviek már állitólag nem. érdekes....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.