jövõ évi XTR-t mikortól lehet kapni? és az árakat mikor lehet tudni? mert akkor úgy spórolok rá...

még valami. az új XTR hajtómûnek ugye már 64/104 mm-es a láncányér izéje. tehát már nem olyan bizbaszos, mint a tavalyi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tapasztalata nem lesz itt senkinek montis szingóval mivel a világon csak egy maréknyi ember (pár profi) használ ilyet. Az elõnye elvileg az hogy kis nyomáson lehet használni valamint elméletileg egy szingós felni könnyebb mint egy peremes. Felütéses defektre nincs sok esély vele szúrásos defekt ellen pedig általában Stan's vagy más hasonló lötyit raknak bele. Kifejezetten montis szingós felnit tudtommal a Reynold's gyárt, gumit pedig a fent említett Dougast és a Tufo(bár az õ gumijuk peremes felnihez való).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Cruxos, de már nincs Cruxom.http://www.aerozinebike.com/ - taiwaniak
neked mi volt a nicked eddig?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
neked mi volt a nicked eddig?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Montis szingóból van többféle gyártmány is?
Mi az a minimális nyomás amin még használható? Nem peremes? Hogy marad fönn?
Ha a felütésvédettsége megegyezik a tubeless-szel és levegõ eleresztésre nem hajlamos lehet benne jövõ.
Van vkinek bármiféle montis szingóval tapasztalata? Mert nekem semmiféle szingóval sincs, így ha lámákat kérdeztem bocs.
jaja pace-k mindik muanyag aljuak voltak... csak a papucs alu.
ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozogmarmint a kettobol egyikse, amin en ultem.
szingo montikereknek meg mi ertelme van? az orszaguti szingoba is kell vagy 18bar nyomas, akkor ez se szalad el 2.5-en. ergo tapadas zero.
de ugyanugy meg vagy love ha kiszakitod terepen, mint a belsonelkulit. ami viszont vidaman elmegy akar 1.5baron is...
amugy jo otletnek tartom.
NE ÍGY! NE ÍGY!
mondjuk sztem a specialized villak es tagok is matricas foxok...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az FRM Airway 83 FullCarbon nagyrészt karbonból van, de a papucsa alu:kiváncsi vagyok mikor csinál valaki fullkarbon alsószárat egy villának
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a dt csinálja nekik, a szövegben ott van a linken.
ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozogmarmint a kettobol egyikse, amin en ultem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F