Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9170 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
The 303R-DH project was started not to replace the current 303 DH, but to compliment it and offer another option for racers depending on the course, and the individual’s riding style. The 303 DH excels due to our Zero Loss Technology. It is designed to fly through very rough terrain, braking bumps, square edge bumps, etc. without loosing momentum or being affected by braking or pedaling. The 303 DH suspension is so efficient, it simply soaks up big hits. The unique feel of the 303 DH suspension is ideal for some, but others want a lighter frame with suspension that is more lively and agile. The 303R-DH maintains a similar progressive rate as the 303 DH, but its lighter weight frame and playful nature gets the most out of pre-loading and popping off of lips. It is suited for pedaly courses and where riders are looking to scrape milliseconds out of corners and off of rollers.

marad mindketto. az R DH kicsit konnyebb, agilisabb, es rovidebb a rugoutja. a regi 303 15-os tengelyt is fogad hatul.

igazabol palya es emberfuggo hogy melyikre esik a valasztas. az eredeti 303 igazi "atrombolok mindenen" bringa, a rugozasi rendszere arra lett kihegyezve, hogy nagyon durva palyan is gyorsan lehessen haladni vele. 216mm rugout. [8.5"]

Az ujabb jobban tekerheto, es kicsit kezesebb gep, ha tekerni is kell a palyan vagy nincsenek gyerekfej meretu sziklak, akkor eleg lehet. 203mm rugout. [8"]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ugy erted tobb eve ragasztanak wilier matricat egy tajvani katalogusvazra? tok jo.

Vegleges format kapott a Yeti ASR-7 es a 303/R DH

Igen, úgy értettem. Csak nemtudom miért gáz, ha montit is gyártanak. Oké hogy országútis márka, de...?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Az oldalon amit tamaska linkelt ugyan úgy ott van a 303 DH is, és ez az R DH olcsóbb is ha jól láttam. És igen tavaly én is láttam hogy ugyan azon a versenyen Graves az R DH val ment, míg Leov a DH -val.
Szerintem mindkettõ lesz......
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

logikus sztem h igen

Mert amit tamaska linkelt már azt is asszem egy vagy fél éve látni a versenyeken(-rõl készült videókon) , ahogy a 303DH-t is. Csak kérdés hogy most hogy végleges lett a 303/R DH leváltja-e a sima 303DH-t

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
logikus sztem h igen

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...
Vegleges format kapott a 303/R DH

Ez most felváltja a 303 DH-t?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugy erted tobb eve ragasztanak wilier matricat egy tajvani katalogusvazra? tok jo.

Vegleges format kapott a Yeti ASR-7 es a 303/R DH
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

van egy boltosom, tajvanrol rendeli a sajat markaju vazakat, [szponzoral egy csapatot, az egyik versenyzoje iden elit CX angol bajnok] mindegy, kerdem tole honnan jonnek ezek a vazak. mire kozolte velem, hogy az a karbon csoda az ablakban pl ugyanaz amit wilier neven is megvehetsz ket utcaval feljebb az Evanstol. picit dragabban :)

tudom hogy igy megy ez, de szerintem akkoris kiabrandito.

plusz ez a telos vaz randa is, azon tul, hogy szamomra nagyon bizarr. kb mint a colnago monti. vagy ha a Campa megint elkezdene mtb szettet gyartani.

inkabb ne.

Ha jól tévedek, a Wilier és a Moser már több éve gyárt monti vázakat :S

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy boltosom, tajvanrol rendeli a sajat markaju vazakat, [szponzoral egy csapatot, az egyik versenyzoje iden elit CX angol bajnok] mindegy, kerdem tole honnan jonnek ezek a vazak. mire kozolte velem, hogy az a karbon csoda az ablakban pl ugyanaz amit wilier neven is megvehetsz ket utcaval feljebb az Evanstol. picit dragabban :)

tudom hogy igy megy ez, de szerintem akkoris kiabrandito.

plusz ez a telos vaz randa is, azon tul, hogy szamomra nagyon bizarr. kb mint a colnago monti. vagy ha a Campa megint elkezdene mtb szettet gyartani.

inkabb ne.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.pinkbike.com/photo/2915277/

hat azert kene

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az alu vaz 1500font korul van. ez lesz vagy 2000... de inkabb tobb

RAUH-Welt
B E G R I F F

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
mennyi egy ilyen? másfél misi....:chin:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez meglehetosen jol nez ki :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás
Blur Carbon
http://www.santacruz...arbon_large.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
elkészült végre
Evil Revolt:
Posted Image

http://www.pinkbike....shots-2009.html

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, arccal lefelé nézve hajtott, amikor rossz irányba/sávba vágott egy kanyarban, ahol jött egy dzsip/kamion (truck), és mindketten ugyanabba az irányba próbáltak kitérni. Rachelünk meg arccal befejelte az üveget. Mivel a sérüléseinek a zöme az arcán van, nem hinném, hogy egy kis oútis bukóval megúszta volna, bár biztos, hogy kevesebb sérülése lenne.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha jól értem arccal találkozott a szélvédõvel, csoda, hogy él...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ja azt mondja a video vegen, hogy soha tobbet nem ul orszaguti bringara, inkabb azt kellene mondania, hogy soha tobbet nem ul buko nelkul [barmilyen] bringara...

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Arra lettem figyelmes, hogy Rachel Atherton európai bringával nyomul. A Cervelo nem spanyol? Ha nem akkor tudatlan vagyok és képezni kell magam.:)
A másik dolog, hogy mintha platformpedál lett volna rajta. Én nem vagyok országútis, de azokat a bringákat nem klipszes pedállal ildomos használni?
Amennyiben marhaságokat írtam, mindekitõl elnézést kérek és fizetek nektek egy sört. :)

üdv: forob

Az platform, és shame on her. Miazhogy bukó nélkül? Beacherpig beledobja a bicóját a Dunába:D

szerk:
Estem már BMX-el, és nem volt rajtam bukó, bevertem a fejem. tehát soha többet nem ülök BMX-re? érdekes gondolkodásmód...Bár nem hiszem hogy komolyan mondta, az országúti edzéseit akkor is meg kell csinálnia (DH-s interjúkban lehet olvasni hogy csomóan országútiznak a hidegebb hónapokban)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem az, hanem hogy bukó nélkül...