az elméleti fejtegetés után meg visszatérhetnénk az újdonságokhó

....Sokan nagyon boldogok a 4-5 eves bicajukkal. Csak az emberi hulyeseg miatt akarunk sokan mindig ujat. Racionalis indok ritkan van. (de jo lenne lejonni errol:)
...
de ha esetleg többen azért nem vesznek újat mert rohamosan veszti az értékét...persze akkor sem lesz semmi,mert nem éreznek meg egy esetlegesen elveszített pár vásárlót
szerintem oket a legkevesbe sem izgatja az hogy a tavalyi bringaik hasznaltan mennyiert kelnek el.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ithon úgysincs ára a használtnak, szal nem mindegy
mellesleg stumpi 2 évig nem változott, elõptte vagy 3 évigegyfornma volt, epic kb 2. éve ilyen , enduro 2 vagy 3 évig ilyen volt (csak a fox matrica került vissza szép csöndben, de az kellett)....azért nem kell 8 évig ugyanzt a vázsablont használni ha lehet jobbat is...
Olvassák, sõt, postolnak is az érintett topicban. Általánosságban az mondható el, hogy nem jellemzõ az érintett fórumra az általános sötétség, de ebben a topicban most halmozottan ütötte fel a fejét.Gondolom nem olvassák, ahogy az értelmesebb emberek.
Azért Speciéknél kíváncsi lennék a hivatalos indoklásra a hajlított/ívelt felsõcsõvel kapcsolatban. Mert eddig ugye a fordított változat volt a divat, az átlépési magasság indoklásával.
Azért a Demóra nem mondhatod, hogy évente újítják.
Azért a Demóra nem mondhatod, hogy évente újítják.
innovate or die
nekem sem szimpatikus hogy minden evben feltalaljak a legjobb bringat ami 120%-kal jobb/merevebb/konnyebb/fekfuggetlenebb/stb mint az elozo evi.
viszont ha ez kell nekik ahoz hogy sok bringat adjanak el, akkor ezt fogjak csinalni, mivel az a celjuk hogy sok bringat adjanak el.
Nincsenek egyedül. Akkor a többiek se tetszenek?csak nekem nem szimpatikus az, hogy a speckó minden évben új bringákkal áll elõ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F