alumínium Dorado:
http://www.pinkbike....orado-2009.html
A karbon Dorado durván 1000 dolcsival drágább, és cserébe 160 grammal könnyebb . Eléggé megéri ....... XD
alumínium Dorado:
http://www.pinkbike....orado-2009.html
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem tudom, itt a fórumon minden alkalommal hülyét csinálnak belõlem, ha arról van szó, hogy egy újdonság szép-e vagy rusnyaA Langstered hajszál híjján elnyerte a tömegek tetszését a BOTY-n.
Illetve szinte minden kategóriában eltaláltad a gyõztest. Akkor, hogy is van ez? :chin:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Langstered hajszál híjján elnyerte a tömegek tetszését a BOTY-n.az én izlésem eléggé eltér a tömeg izlésétõl
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ha ara célzol speci felirattal sem tetszeneBaj. (de csak a felirat miatt nem tetszik, ugye?
)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Baj. (de csak a felirat miatt nem tetszik, ugye?akkor az baj, ha nekem nem tetszik? ez már kóros, ugye?
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem lehet, hanem biztos.lehet. akkor ezen újítottak mert nekem még mind2 elvezetõ szem kint van a csõ élén. (vagy csak a carbon vázon van így...)
pedig az, alulról jön át felülrecsak azt nem vágom hogy a tárcsa oldali támvilla közepénél mi az a kis vmi? :chin: fékcsõelvezetõ nem lehet belül, mert az kint van az élen.
100 kép a fullykról de hol van az XtC?
1 böszme 29 es merevet latok csak.