Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Rocky mountayn SS prototípus
Feltöltött kép
kicsit trekkes,:)

Itt is van még pár dolog:
http://www.vitalmtb....ndup-Part-2,131

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

vót' má Kicsit több KTM is

A Trek és Lapierre még mindig tetszik. Speciknél ezek szerint a zöld az új divatszín (környezettudatosság?). A nem fehér-narancs KTM-ek szépek, fõleg a Bark szimpatikus. A Kona továbbra sem az esetem.

ez a Trek egyszerüen KÉNE!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Nocsak! KTM 2011

vót' má Kicsit több KTM is

A Trek és Lapierre még mindig tetszik. Speciknél ezek szerint a zöld az új divatszín (környezettudatosság?). A nem fehér-narancs KTM-ek szépek, fõleg a Bark szimpatikus. A Kona továbbra sem az esetem.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Ez a Trek nagyon jól néz ki, Giantekhez képest meg fõleg. :-]

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

Az alsócsövek meg már nem véletlenül néznek így ki, szinte az öszes AM/enduró gépen. Ha nem ilyen lenne, akkor a magasra túlnyúló villák elöl belevernének (hála az integrált csészéknek) a vázba, alul meg nem lehetne túlfolyós tagot használni, mert az elsõ teljes bemozgáskor letörne. Szóval hozzá kell szoknunk ezekhez a hajlítgatásokhoz. És nekem az az érzésem, hogy a Reign villaszöge még laposabb lett.

Na ennek a Treknek is hajlított az alsócsöve viszont szerintem nagyságrendekkel szebb, a Kona viszont szintén nagyon ronda
Szerk: Mármint ez Csak közbe jött egy másik hsz.
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Nocsak! KTM 2011

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

29-es
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
2011-s Trek Scratch 9: 2011 Trek Scratch 9: First Look - Pinkbike.com
2011-s Lapierre Spicy sorozat: Lapierre Spicy 2011 - Gear News - BIKEmagic

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ilyen lesz az új SXT II.
Nekem tetszik.
http://forums.mtbr.c...=1&d=1279070715

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
új kona dh gép. kona operator. egy csomó újítással :)

* 83mm bb shell
* ISCG-05 tabs
* 150mm rear end – includes an alloy axle
* 9.5 x 3″ shock
* 200mm of travel

“ This bike represents a whole new platform for us, and there are a lot of neat little details to discuss. The bike is a 4-bar. Tried and true, refined, rather than a “regurgitation with facelift” like many of the “new” designs currently hitting the market.”

“The main pivot and rocker pivot use the same bearing, an 6903-2RS1 with 17mm inner diameter, 40mm outer diameter and a width of 12mm. The chain stay to seat stay and seat stay to rocker pivots use 66200-2RS1 which has a 10mm inner diameter, 30mm outer and 9mm width. You’ll notice that the pivot bolts for chain stay and rocker pivots are in double shear.”

1.5 Zero Stack tapered headtube- “The 1-1/8 upper and 1.5 lower bearings are both angular contact bearings. Should it ever come time to replace them it is as simple as removing the fork and catching the bearing as falls from the frame.”

Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Az alsócsövek meg már nem véletlenül néznek így ki, szinte az öszes AM/enduró gépen. Ha nem ilyen lenne, akkor a magasra túlnyúló villák elöl belevernének (hála az integrált csészéknek) a vázba, alul meg nem lehetne túlfolyós tagot használni, mert az elsõ teljes bemozgáskor letörne. Szóval hozzá kell szoknunk ezekhez a hajlítgatásokhoz. És nekem az az érzésem, hogy a Reign villaszöge még laposabb lett.

Jól érzed, írják is;
Head tube angles are 1/2-degree slacker, and each frame now comes with cable stops for running a remote drop post.

Szerintem is rondák, fõleg a régiekhez képest, de egy Reign-t azért hajtanék... (legfeljebb nem nézegetném sokat)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
http://forums.mtbr.c...=1&d=1279021576

Háttérben meglapul egy zöld Foxi, de a "darázs" Demo sem csúnya :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Talán már beírta valaki, de ha nem akkor megteszem én. Még idén jön az új Sram DH hajtómû, jövõre pedig a 2×10-es XX markolatváltó. Utóbbit már javában tesztelik Olaszországban.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
2011 Giant Trance X – First ride review

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ez hol van? Kerestem, de nem találtam.

újságban
de superfly 100 néven keresd, biztos van onlány is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

treknek mért jó hogy a scott spark, merida96 és még ki tudja hány majnem egyforma fulli után õ is kijön egy ugyanilyennel ?

Ez hol van? Kerestem, de nem találtam.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Norco:
2011 Norco Bikes Launch - Arrival Day - Pinkbike.com

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nézdmá....szép Norco

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
2011 Norco Vixa Prototype:
Feltöltött kép

2011 Norco Vixa Prototype - First Looks! - Pinkbike.com

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

a trance meg a reign tetszik

a reign eleje meg úgy emlékeztet valamire. mintha már láttam volna ilesmi felsõcsõ/nyeregcsõ csatlakozást :)

felette a Trance-en :P