Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Thomas Vanderham után az Evil másik versenyzõje, a 2010-es VB második Steve Smith is távozott a csapattól, és 2011-ben a kanadai Devinci újjászervezõdõ csapatában folytatja. (» Steve Smith Rides For Devinci In 2011 - Sick Lines – mountain bike reviews, news, videos | Your comprehensive downhill and freeride mountain bike resource)
Vanderham-et gyorsan pótolta az Evil, és sikerült leigazolni a tavalyi Red Bull Rampage gyõztes Cameron Zink-et.
(Cam Zink on Evil - Pinkbike.com)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az a ztr flow. sokan használják a dh vk-n is. all mountain felni, de bírja.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azért az a ZTR felni elég karcsú választásnak tûnik :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
magura teszt, de sajna svábul

[Video] Maguras MT8: Vorabtester-Wochenende

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Zerode Bikes... Almost there! - Pinkbike.com
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
- Thomas Vanderham két év szünet után ismét Rocky Mountain kerékpárok nyergében teker tovább:
Vanderham Returns | NSMB.e.MAGAZINE - Freeride, Extreme and North Shore style Mountain Biking

- Chris Kovarik és felesége Claire Buchar - a Jill Kintner/Bryn Atkinson duóhoz hasonlóan - saját, két személyes csapatot hozott létre (nagyon csodálkoztam a hiányukon, amikor bemutatták a 2011-es CRC csapatot, hiszen õk ketten szállították a csapat szinte összes "mérhetõ" eredményét), és így folytatják tovább:
Kovarik Racing 2011 - Press Releases - Vital MTB
Kovarik Racing

- erõs lesz a 2011-es gyári Giant DH csapat (Danny Hart, Andrew Neethling, Duncan Riffle), de érdemes lesz odafigyelni a két fiatal titánnal felálló Lapierre csapatra is (Sam Blenkinsop, Cameron Cole)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Még mindig fék. :-> Full of excitement we present the MT8 caliper!: MAGURA - The Passion People!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Yeti AS-R 5 carbon teszt:
Feltöltött kép

Yeti AS-R 5 Carbon - Tested - Pinkbike.com

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
A februári német Bike Magazinban lesz Magura MT8-as cikk, úgy látom. További német újságok tartalmaihoz katt ide.
Update: a Mountainbike Magazinban is lesz valamennyi MT8 infó.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

P.S.
Sajnos nem fértem bele a 15 percbe, így majd egy erre járó moderátor legyen oly jó, és vonja össze az elõzõ hozzászólással!

ezt de fura látni tõled:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
- a Morewood is kipróbálja a karbont: Infos VTT : Morewood se met au carbone

- Battaglin olasz MTB paletta 2011-re: http://www.bikerumor...usa/#more-26568

- a Topeak/Ergon "istálló" új csapatgépe (márkaváltás történt): http://www.bikerumor...-mr/#more-26653

Scott Genius LT 30 teszt: Tested: Scott Genius LT 30 - Features - Vital MTB

P.S.
Sajnos nem fértem bele a 15 percbe, így majd egy erre járó moderátor legyen oly jó, és vonja össze az elõzõ hozzászólással!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
CRC/Nukeproofe team 2011:
ChainReactionCycles/ Nukeproof race team launched

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép
Santa Cruz Unveils Carbon 29'er Hardtail - Pinkbike.com

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
GoPro-t használóknak egy kis érdekesség. Érdemes mindkét videót megnézni/meghallgatni. Nem vagyok egy 3D TV fan, de ha az lennék, biztos örömködnék ennek az újdonságnak! :-> +látható pár érdekes kiegészítõ a kamerához, ami ezek után érkezik, mint a hátoldalra csatlakoztatható LCD panel. A 3D-hez még csak annyit: ennyire pofonegyszerû és használhatónak "tûnõ" (? majd kiderül:->) megoldást még nem láttam. Az ötlet maga egész jó!
GoPro Goes 3D | BikeMag.com Blog

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

off
felénk pl legközelebb a fóti, bkalászi cora újságos
meg a dkeszi/maglódi madaras teszkó újságosa
lurdy, mom park (ott angol meg amcsi is van MBR,MBA)

Off.
Lett végül, 4 újságosnál néztem meg, negyediknél kaptam egy utolsó példányt a német Bike-ból. Jó ez a telóteszt, és mégegyszer is, köszi!
Akit szintén érdekel, kicsit utána néztem és elõ is lehet rájuk fizetni:
MOUNTAIN BIKE - Lapok - HungaroPress Kft. - A külföldi lapok hazai terjesztõje
BIKE / NEMET - Lapok - HungaroPress Kft. - A külföldi lapok hazai terjesztõje
On.

biker1975

biker1975

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

http://forum.bikemag...gps-topik-2514/

itt van a topikja, célravezetõbb ott feltenned a kérdésed :)

köszi, ezt kerestem, de nem találtam...:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://forum.bikemag...gps-topik-2514/

itt van a topikja, célravezetõbb ott feltenned a kérdésed :)

biker1975

biker1975

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
hello! A segítségeteket szeretném kérni, a bicajomhoz (is) szeretnék egy olyan GPS-t venni, amit terepen is tudok használni. Van valakinek etéren tapasztalata? én Becker féle Z100-as GPS-en töröm az agyam, az ára is még elég elfogadható, a külseje ugyan kissé érdekes.. de víz, por és ütésálló (elvileg..). van aki esetleg ezt használja? vagy ha van más javaslatotok hasonló árkategóriában (max 35ezer), szivesen várnám a tanácsokat, ill tapasztalatokat! elõre is köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Gyorszárasat tudnék nagyon kedvezõ áron szerezni, de a gyorszártól fosok ilyen hosszú rugóútnál... bár nem vagyok több 70kgnál... dilemma...

Te súlyodhoz nyugodtan (Janinak is az van, és Õ azért vhol 90 körül)
meg abba a vázba tök felesleges egy ilyen masszív villa, nem nagyon lennének összhangban

amúgy az én reconom is 130 és gyorsszáras, és ebben a konfigban sokkal kevésbé gáz mint az elözöben volt a fox (pedig nem hinném hogy a recon merevebb a talasnál)

ja a régi (2009es) volt 2,1 kg
simán bevállanám
de nálam még a pike is játszik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Természetesen nem eladó :-)
Az a súlyadat amit Maggi írt a régi 2009-es modellre lehet jellemzõ. Abban az évben "csak" egy átdolgozott Pike volt a Rev. 2010-re totálisan átdolgozták a villát. Az enyém Team (a Race csak a csillapításban különbözik) és 1750 g, beleértve a 20-as tengelyt is. Szóval ez már inkább trail villa,mint enduro.
Itthon 3-5 hónapra ígérte a nagyker. No comment. Német ebay boltból 147000 volt postával, 1 év garival.