Egy kis Sea Otter-i újdonságadag:
BikeRumor.com - Cycling News and Bike Reviews
Pinkbike.com: Latest biking news, photos, videos, events and more!
hm
ez a feketeség nagyon bejön

Egy kis Sea Otter-i újdonságadag:
BikeRumor.com - Cycling News and Bike Reviews
Pinkbike.com: Latest biking news, photos, videos, events and more!
A sebesség mindent megold.
mozdulatlan a kanál? kötve hiszem.a sram ezt külön kapcsoló nélkül tudja. na, ez a királyság!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha a Shimano végre gyártana egy olyan váltókart, amit normálisan lehet csak hüvelykujjal használni, akkor jelenleg váltanék. No, de várjuk ki, mit hoznak 2012-re az amik.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ez a kijelzõ dolog most komoly? Az autón nem hiányoljátok? :-)
Soha nem néztem rá, és a Shimanoknál, az elsõ dolgom volt, hogy levegyem, mert akkor kapásból fékkaron kívülre lehetett rakni õket. A két végén egy kis rányomással úgyis érzed, hogy elfogyott a gang, középen meg érzed, hogy túl könnyû vagy túl nehéz, és váltasz.
Ha a Shimano végre gyártana egy olyan váltókart, amit normálisan lehet csak hüvelykujjal használni, akkor jelenleg váltanék. No, de várjuk ki, mit hoznak 2012-re az amik.
a sram ezt külön kapcsoló nélkül tudja. na, ez a királyság!vált is rendesen, csak nem csapkod a kanál
egy dolog miatt kell kikapcsolni: hogy ki tudd venni a kereket.
szerintem k*rva nagy királyság![]()
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Pedig teljesen jó volt a bilincsbe rejtett kijelzõjük, nem tudom, miért kellet változtatni rajta. Nekem kell hátra kijelzõ.
ilyen szempontból nincs gondom a shadow xt-vel, semmi különbséget nem érzek az x9 javára.
ellenben a sram bas..a meg hogy nem rak kijelzõt az újabb karjaira. és most hogy lesz elérahtõ árú 2 tányéros shimano rencer, (ráadás fekete)egyre esélyesebb ha fejlesztek....
A sebesség mindent megold.