Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ez igen. Végre gondolkodik egy gyártó.

Az újféle Kashima villákra is kiváncsi vagyok. A Talas Kashimákra nagy a panasz a forumokon, nem komálja a hideget. A Float azért ugyis szebben szokot "muzsikálni" :) (kevés tehnika = jó mozgás)

azoknak se a kashima a nyûgje, hanem a FIT csili. kashimát már kb azért kenték rá, hogy valamivel szebben mozogjanak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hát még a nyílt fürdõs qr15-ös vanillám ;)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Ilyen jellegû papucs kéne minden gépre: Dropout jumbalaya Tracer2 « Engage

Ez igen. Végre gondolkodik egy gyártó.

Az újféle Kashima villákra is kiváncsi vagyok. A Talas Kashimákra nagy a panasz a forumokon, nem komálja a hideget. A Float azért ugyis szebben szokot "muzsikálni" :) (kevés tehnika = jó mozgás)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Intense Tracer 2 teszt: 2011 Intense Tracer 2 Test - Pinkbike.com

Ilyen jellegû papucs kéne minden gépre: Dropout jumbalaya Tracer2 « Engage

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Nem milliós karboncsoda,de az Acor fékkarba integrált minicsengõje szerintem zseniális

Feltöltött kép

asszem a Lee Chi csinalja. Mi is vesszuk, csak epp XLC logoval
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Részletesebb bemutató a Pivot Mach 5.7-rõl: Weighed & Photo’d: 2012 Pivot Mach 5.7 Carbon – Plus Updates & More New Mountain Bikes! - Bike Rumor

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nem milliós karboncsoda,de az Acor fékkarba integrált minicsengõje szerintem zseniális

Feltöltött kép

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Kicsit részletesebben, szinte tökéletes, mindent tud amit kell. Azt hiszem, kéne kategória.

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
2012 Scott Spark ? First Look - BikeRadar

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Visszatérve a Mondraker Podiumra, jól emlékeztem, hogy ezt a designt már láttam valahol, mégpedig náluk: Infos VTT : Look 2012 : le grand méchant Look !

nekem nagyon tetszik, csak a villa nyakának rövidre vágása után kb. semmire nem tudnám használni a belerakott villát...
illetve a kormányszár csereszabatossága is szûkös - 85-100-115mm-es stucnik vannak hozzá...
ettõl eltekintve bejön! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Szerintem ez inkább a kemébnyebb vonal lesz....The One vagy Mega környéke.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ez az új R0 fék hová pozícionálható r1-rx közé elé mögé?
11:38:11 IM 2012

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
- További képek az új karbon Intense-rõl (ütõs lett): Intense Carbine is company
- Pivot Mach 5.7 a változatosság kedvéért karbonból: Pivot Cycles Set to Introduce Carbon Mach 5.7 - Bike Rumor
- Részletesebb bemutató a Formula új fékjérõl: Formula RO Brakes – Pics of the New Oval Piston Stoppers - Bike Rumor

Visszatérve a Mondraker Podiumra, jól emlékeztem, hogy ezt a designt már láttam valahol, mégpedig náluk: http://www.velovert....d-mechant-look-

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én ezt a Mondraker-t a pöröly cápához tudnám hasonlítani. Valamiért nagyon kib*szott velük az evolúció :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
És ehhez mit szóltok? Giant's OverDrive 2 Steerer tube sizing - Is It The Future? - Pinkbike.com
Egye fene, tételezzük fel, hogy tényleg jó és nem csak piaci érdekek diktálják, hogy jobban fogyjanak az új villák az RS/Fox/Marzónál, de megint itt egy "új" szabvány! :-/ (Ami nem is annyira új a kommenteknek szerint. Klein, '90-es évek.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mondraker Podium 2012 - radikálisan más a korábbi modellhez képest:

Infos VTT : Mondraker 2012 : le Podium

itt a kesz termek

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Egy ismerõsöm anno úgy törte ketté a karbonvázát, hogy ráesett egy sziklára. Oldalirányú terhelésre nem tervezték ezeket a vázakat.

Manapság már lehet, hogy igen. ;-) Singletrack Magazine | Ibis Launches New Bike - Mojo SL-R
Feltöltött kép

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Intense Carbon Carbine - First Look - Pinkbike.com
Feltöltött kép

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Egy ismerõsöm anno úgy törte ketté a karbonvázát, hogy ráesett egy sziklára. Oldalirányú terhelésre nem tervezték ezeket a vázakat.
Ezeknél a DH vázaknál ezt hogy oldják meg? Vagy egy nagyobb elszállás után egyszerûen kuka?
(közben halkan megjegyzem, hogy az itt valaki által a nemrég megvett 2012-es slx egyszerûen felnõtt :) )

Ride everywhere.

.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mondraker Podium 2012 - radikálisan más a korábbi modellhez képest:

Infos VTT : Mondraker 2012 : le Podium