Jajj, ha én elmondhatnám mivel mehettem ma egy pár perces tesztride-ot...jajj,ha mesélhetnék...de nem tehetem....pedig még Vole is megirigyelné
Egy tokeletes DH geppel ami 16 kilo es elol hatul mozog 200 -at?

Jajj, ha én elmondhatnám mivel mehettem ma egy pár perces tesztride-ot...jajj,ha mesélhetnék...de nem tehetem....pedig még Vole is megirigyelné
Remélem április elseje után már elmondod (elmondhatod) és teszel fel róla egy-két képet is mert szeretem a karbonos-titános alkatrészeket!Jajj, ha én elmondhatnám mivel mehettem ma egy pár perces tesztride-ot...jajj,ha mesélhetnék...de nem tehetem....pedig még Vole is megirigyelné
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
A 2007-es XT hátsó váltó egy kicsit a SRAM hátsó váltóira emlékeztet!:scared:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
elhiheted én nem akarok se Yasec, se Kona se más cro-mo vázat....de megint 3 oldal felesleges szófosás volt, mert senki nem minõsítette a cro-mo-t mint anyagot, pusztán a piaci trendek várható változásainak kapcsán említettem....de valóban egyszerûbb lett volna csak simán acélt írni...nade akkoris, az explosif/unit 160k, és ugyanabból a csõszettbõl Yasec épít neked 135k-ért vázat. És akkor az olyan amilyet akarsz. Csak Yasec nehéz eset és sok idõ, de hát ezt tudtuk mindigis
az explosif dedaccai csöbõl van....jó nem reynolds de nem is noname
RAUH-Welt
B E G R I F F