csinál majd valaki 130-as átütõs 2 kiló alatti villát?
amigy nem, addig felesleges erõlködniük.
Ez mondjuk jogos felvetés!
Szerintem 2,5 kg-ig OK egy villa.
Meg ne legyen levegõs. Rugó mind2 oldalra oszt kész!
csinál majd valaki 130-as átütõs 2 kiló alatti villát?
még kapható psylo sl tullio..csinál majd valaki 130-as átütõs 2 kiló alatti villát?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Lightweight Long Travel Pt1
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ezt az elméletet mástól is hallottam már, de nem igazán értem. A floater függetlenné teszi a féknyerget a hátsó rész mozgásától és a rúdnak kell felvenni a fékezéskor keletkezõ "toló"erõt.amúgy arra gondolok, hogy a floater pont rossz irányba nyomja a féknyerget, ezért inkább csak rásegít a felkeményedésre.
legalábbis egy konán ezt tapasztaltuk, amikor így volt beállítva, hogy az alsó lyukban van a vázon, viszont a láncvillát keresztezi
Mavic 2007:http://www.singletra...6c6275af55dccd4
Remélem ez már mûkszik.....
konáéknál van fejlesztõgárda?
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
úgy tûnik...osztom a véleményed!
ezek váltják fel a Marathon szériát?