neked mi volt a nicked eddig?
cruxos
neked mi volt a nicked eddig?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Montis szingóból van többféle gyártmány is?
Mi az a minimális nyomás amin még használható? Nem peremes? Hogy marad fönn?
Ha a felütésvédettsége megegyezik a tubeless-szel és levegõ eleresztésre nem hajlamos lehet benne jövõ.
Van vkinek bármiféle montis szingóval tapasztalata? Mert nekem semmiféle szingóval sincs, így ha lámákat kérdeztem bocs.
jaja pace-k mindik muanyag aljuak voltak... csak a papucs alu.
ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozog marmint a kettobol egyikse, amin en ultem.
szingo montikereknek meg mi ertelme van? az orszaguti szingoba is kell vagy 18bar nyomas, akkor ez se szalad el 2.5-en. ergo tapadas zero.
de ugyanugy meg vagy love ha kiszakitod terepen, mint a belsonelkulit. ami viszont vidaman elmegy akar 1.5baron is...
amugy jo otletnek tartom.
NE ÍGY! NE ÍGY!
mondjuk sztem a specialized villak es tagok is matricas foxok...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az FRM Airway 83 FullCarbon nagyrészt karbonból van, de a papucsa alu:kiváncsi vagyok mikor csinál valaki fullkarbon alsószárat egy villának
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a dt csinálja nekik, a szövegben ott van a linken.
ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozog marmint a kettobol egyikse, amin en ultem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Miféle teló van ebben, tudja vki? RS? Érdekes a telónyak és a lábak szöge.konásodik a merida jövõre.... /de legalábbis trek likvid copy linkplate/
Montis szingóból van többféle gyártmány is?jaja pace-k mindik muanyag aljuak voltak... csak a papucs alu.
szingo montikereknek meg mi ertelme van? az orszaguti szingoba is kell vagy 18bar nyomas, akkor ez se szalad el 2.5-en. ergo tapadas zero.
de ugyanugy meg vagy love ha kiszakitod terepen, mint a belsonelkulit. ami viszont vidaman elmegy akar 1.5baron is...
amugy jo otletnek tartom.
RAUH-Welt
B E G R I F F