Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

neked mi volt a nicked eddig?

cruxos
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
http://www.aerozinebike.com/ - taiwaniak
neked mi volt a nicked eddig?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Mit tudtok errõl a karról. 2007-esnek írják.
Feltöltött kép
http://cgi.ebay.de/X...1QQcmdZViewItem

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Volt régebben a Pinkbike-on is kép kopott becsúszós 888rc-rõl, bár az akkor biztos a karbantartás elmulasztásának tudható be....

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
csak acél becsúszóra nem ment a feketítés, ahogy a marzonak sem

sala travise régóta bírja, remélem az enyém is hasonlóan tesz majd...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Éjjen!!!!

A Manitou szakít a fekete becsúszóval, annyira sokkal szebbek barnával, és nem is kopik le egy szezon után, csak a Marzó, meg a Pace tud normális fekete bevonatot képezni a becsúszószárakra....lehet mégis Black lesz Reba helyett....(már ha meg lesz rá a písz..:))

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Montis szingóból van többféle gyártmány is?

Mi az a minimális nyomás amin még használható? Nem peremes? Hogy marad fönn?

Ha a felütésvédettsége megegyezik a tubeless-szel és levegõ eleresztésre nem hajlamos lehet benne jövõ.

Van vkinek bármiféle montis szingóval tapasztalata? Mert nekem semmiféle szingóval sincs, így ha lámákat kérdeztem bocs.

Tapasztalata nem lesz itt senkinek montis szingóval mivel a világon csak egy maréknyi ember (pár profi) használ ilyet. Az elõnye elvileg az hogy kis nyomáson lehet használni valamint elméletileg egy szingós felni könnyebb mint egy peremes. Felütéses defektre nincs sok esély vele szúrásos defekt ellen pedig általában Stan's vagy más hasonló lötyit raknak bele. Kifejezetten montis szingós felnit tudtommal a Reynold's gyárt, gumit pedig a fent említett Dougast és a Tufo(bár az õ gumijuk peremes felnihez való).

Csak hogy on legyek itt van pár 07-es Trek: http://weightweenies...pic.php?t=19912

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
a beteg villákhoz:
http://www.use1.com/...more_detail.php

szombaton beoperáltam egy ilyet egy intense-be...a világ leggyönyörûbb villája, tuti lesz egyszer ilyenem...kár hogy 800font:(

A legmegdöbbentõbb hogy ez az anti dive dolog tényleg egy mûködõ valami, ohne bólintás fékezésnél. Egy köves leejtõn megnézném mit csinál fékezés közben, a tulaj aszonta h olyankor csillapít rendesen.

Asszem valami német cég is csinál hasonlót, csak nemtommá melyik
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
http://www.konaworld...LUXE/index.html

Ha amerikában veszed majd meg akkor az oda-vissza út ára is kijön a különbözetbõl! :(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

jaja pace-k mindik muanyag aljuak voltak... csak a papucs alu.

ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozog :P marmint a kettobol egyikse, amin en ultem.

szingo montikereknek meg mi ertelme van? az orszaguti szingoba is kell vagy 18bar nyomas, akkor ez se szalad el 2.5-en. ergo tapadas zero.

de ugyanugy meg vagy love ha kiszakitod terepen, mint a belsonelkulit. ami viszont vidaman elmegy akar 1.5baron is...

amugy jo otletnek tartom.

Szingóba pont, hogy elegendõ az alacsonyabb nyomás is, mert nincs, ami felüsse, ezért sokkal kényelmesebb az outiknál az ilyen változat a külsõ-belsõ párosításnál!
De montis szingót idáig csak peremes változatban láttam, hagyományos felnihez, amit valszeg tényleg nem lehet olyan alacsony nyomáson küldeni, mint egy UST-s kereket.
Ragasztott változatban állná a versenyt tapadásban, kényelemben, de egyszerûségben, szervízelhetõségben továbbra sem :(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
foxi full karbon
csoka csinalt egy format rola es ugy keszitette el karbonbol
papucs es tarcsafek felfogatas alu ossze van ragasztva

belso resz kicsit konyitve

vmi olasz f1-es szakerto faszi csinalta

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

mondjuk sztem a specialized villak es tagok is matricas foxok...

hát én úgy tudom hogy a fox,rs,maverick arc M.McAndrews fejlesztette.az uj barienekt meg a foxtol hozzák csak ez a csóka kicsit átdolgozza igy emgy speci matricálva

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a foxi gyanusan hasonlit az originalra

nem csak betekertek egy reteg karbonszovettel? ha mar csinaltak volna neki vallat, akkor sztem a karbon nyak is bejaccott volna.

dt tag az mar jobban hangzik, vegre rajottek, hogy nem megy nekik? lasd genius es ransom

mondjuk sztem a specialized villak es tagok is matricas foxok...

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

kiváncsi vagyok mikor csinál valaki fullkarbon alsószárat egy villának :D

Az FRM Airway 83 FullCarbon nagyrészt karbonból van, de a papucsa alu:
Feltöltött kép

Ez a Fox szerintem belül magnézium, de legalább szép:
Feltöltött kép
http://www.leichtbau.../08/fox-carbon/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ez meg uj scott tag? remelem jobb mint az equalizer, mert az eleg szoros... mondhatnam nem mozog :P marmint a kettobol egyikse, amin en ultem.

a dt csinálja nekik, a szövegben ott van a linken.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
szerintem fénykép, de szkennelve van.....de merida topikba van netes kép is ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rs revelation

es azert furcsa, mert rajz, es mert szkennelve lett az ujsag. sztem.

nekem kb ez az elso monti szingo amit lattam, le is irtam, hogy miert tartom rossz otletnek. nem peremes, persze hogy nem az, ez a lenyege a szingonak, hogy ragasztod, plusz beton kemenysegure pumpalod, es akkor rajtamarad a felnin. cserebe barom konnyu.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

konásodik a merida jövõre....:) /de legalábbis trek likvid copy linkplate/

Feltöltött kép

Miféle teló van ebben, tudja vki? RS? Érdekes a telónyak és a lábak szöge.
a második p néma!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

szingo montikereknek meg mi ertelme van? az orszaguti szingoba is kell vagy 18bar nyomas, akkor ez se szalad el 2.5-en. ergo tapadas zero.

de ugyanugy meg vagy love ha kiszakitod terepen, mint a belsonelkulit. ami viszont vidaman elmegy akar 1.5baron is...

Montis szingóból van többféle gyártmány is?

Mi az a minimális nyomás amin még használható? Nem peremes? Hogy marad fönn?

Ha a felütésvédettsége megegyezik a tubeless-szel és levegõ eleresztésre nem hajlamos lehet benne jövõ.

Van vkinek bármiféle montis szingóval tapasztalata? Mert nekem semmiféle szingóval sincs, így ha lámákat kérdeztem bocs.
a második p néma!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

RAUH-Welt
B E G R I F F