26" vs. 27.5"/650b vs 29er:
Az első részt szintén érdemes megnézni. Ennyire komolyan véve és tudományos alapokra helyezve, ennyi adatot gyűjtve és mérve talán még a németektől sem láttam összehasonlító tesztet.
26" vs. 27.5"/650b vs 29er:
Az első részt szintén érdemes megnézni. Ennyire komolyan véve és tudományos alapokra helyezve, ennyi adatot gyűjtve és mérve talán még a németektől sem láttam összehasonlító tesztet.
Néztem ma egy boltban Ghost karbon fullyt.Felszereltsége:Fox CTD oem evolution villa,Fox tag,Deore váltókar,Deore fék,Slx hajtómű,Xt hátsóváltó,Deore agyak Alexrims felnik.Megnéztem ugyanebben az árban mit ad idén a Canyon:Pike RCT3 villa,Cane Creek tag,Sram X01 váltás karbon hajtóművel,Sram Guide RS fék,Crossmax Xl kerék,Renthal karbon kormány.Nevetséges...
'Legyen szó bármely technikás kanyarról, trükkös ösvényről, az Alpok visszafordítókkal teli szerpentinjeiről, az élettel teli visszajelzéseket a szinte játékos könnyedségű kezelhetőséggel ötvöző és egyidejűleg minden korábbinál erősebb, mégis jól uralható fékhatást biztosító, merőben újszerű első felfüggesztés garantáltan a lejtők urává tesz.'.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Az XCO világkupán már használják, pályától függően ezek szerint van értelme (azok is 29es, 100 millis HT-k).
ez mondjuk maraton verzió. De van értelme. Én 100-as reverb-et vettem. A 100 mili felesleges. a 40 elég lenne.
Az állítható nyeregcső egy ilyen gépen azért elég furcsán fest, még...
Az XCO világkupán már használják, pályától függően ezek szerint van értelme (azok is 29es, 100 millis HT-k).
Az állítható nyeregcső egy ilyen gépen azért elég furcsán fest, még...
http://www.specializ...carbon-29#specs
A kerékpárt Grózer Csaba A híres íjkészítő készítette. A váz természetes anyagokból készült,hasonló a saját fejlesztésű biokompozit anyagokhoz amiket az íjainál is használ..
Mit gondoltok róla? naturcomposit.com
jobban tetszik az eddig látott 1-2 fa(szerű) koncepciónál, de tényleg látszik, hogy nem montis rakta össze. amik lejjebb elhangzottak, azokon kívül én rövidíteném a nyeregvázcsövet,
vagy lehet hogy egyszerűen csak nagyon alacsony, aki beállította az első villa helyére egy íjszerűen rugózó "merevvilla" tényleg érdekes lehetne